Četvrtak, 28 rujna, 2023
NaslovnicaWake upSamo još jedna teorija zavjere, ništa više

Samo još jedna teorija zavjere, ništa više

Prove us wrong!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

(Mišljenje) Na našim stranicama niste dosad vidjeli praktički nikakvih političkih analiza, osim možda dnevnopolitičkih izjava najviših državnih dužnosnika, a koje su bile prvenstveno vezane za promicanje i realizaciju globalističkih agendi na našem tlu. Iako ova koju ćete tek pročitati, na prvi tren izgleda kao da izlazi van zacrtanih okvira, ni ona nije ništa drugo nego uočavanje mogućih načina realizacije prije spomenutih planova…zapravo, ovo nije čak niti analiza, nego samo misao…

Bez obzira što mislili o tome kako se zapravo bira izvršna vlast u većini zapadnoeuropskih zemalja, sustav upravljanja nekom državom kojeg volimo nazivati demokracija doživljava svoje posljednje dane. Temelje ove tvrdnje potražite u nedavnim događanjima u Austriji, Australiji i Kanadi, u kojima od demokracije nije ostalo gotovo ništa.

Na sreću još uvijek živimo na komadiću Zemlje koji nije potonuo u distopijsko i tiranijsko društvo, poput onih u navedenim zemljama. No, koliko još imamo vremena?

Trenutna zbivanja na hrvatskoj političkoj sceni, na kojoj se odvija „odstrel“ političkih aktera iz vlade sa stajališta njihove moguće krivnje ili nevinosti, nećemo komentirati. To nas ne zanima, jer se „krađa“, koja se događala i prije, očigledno događa i sada. To su stvari koje su naprosto neminovne u licemjernom sustavu koji se pretvara da je demokratski, a svi znaju da nije. Vlast odavno ne proizlazi iz naroda, a što bi trebala biti osnova demokratskog političkog sustava. Ljudi koji vode državu odavno su miljama odvojeni od svojeg naroda kojeg bi morali predstavljati i zastupati njegove interese.

Ono što nas zanima je pogled na moguću širu sliku trenutnih zbivanja, a koja bi mogla odgovoriti na pitanje zašto se sada sve ovo događa, zašto se vrši „odstrel“ članova vlade, zaziva prijevremene izbore, referendume…

Anketa sa stranica Index.hr (21.02.2022., 12:25)

Da biste uhvatili „širi kadar“ morate se na trenutak staviti u poziciju gospodara iz sjene i ući u umove zlotvora koji nam, između ostalog rade i sve ovo što nam se događa u posljednje dvije godine. Zamislite da vam prilikom čitanja hladne statistike provedbe „konačnog rješenja“ iskoče „loši“ brojevi neke tamo zemlje na Balkanu. Pa kad „kičmu mogu saviti“ Nijemci, Francuzi, Britanci, zašto ne mogu ovi „divljaci“? Tko je tu odgovoran za provedbu plana i nije zadovoljio tražene uvjete? Mijenjaj ga!

Sjetite se što se dogodilo u Austriji nakon „ostavke“ kancelara Kurtza, koji je očigledno prema mišljenju nadležnih bio preblag prema svojem narodu…

Da, ovo je samo još jedna teorija zavjere i ne dajte se pretjerano uznemiravati ovim redcima, ionako ima „dobrih“ pretendenata za preuzimanje državnog „kormila“…jer njima je „suđeno“ da to MOGU!

Narode, pamet u glavu!

Foto naslovnice: screenshot Index.hr (Robret Anic/PIXSELL)

VEZANO

najnovije