Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeSamo WHO u svojoj bazi podataka bilježi 2,2 milijuna primjera ozljeđivanja uslijed...

Samo WHO u svojoj bazi podataka bilježi 2,2 milijuna primjera ozljeđivanja uslijed cjepiva, a velika većina je kod žena

U javno dostupnoj bazi podataka Svjetske zdravstvene organizacije koja bilježi nuspojave lijekova (VigiAccess) prikazano je više od 2 milijuna slučajeva ozljeđivanja od cjepiva protiv COVID-a samo u 2021. godini, pri čemu se 69 posto slučajeva dogodilo u ženskoj populaciji.

Prema VigiAccessu, u 2021. je do danas prijavljeno 2.199.476 štetnih učinaka nakon cijepljenja protiv COVID-19, pri čemu je 39% u dobi od 18 do 44 godine, a 69% su ozljede kod žena.

Pregledom baze podataka moguće je vidjeti prirodu prijavljenih ozljeda, a radi se o poremećajima krvi i limfnog sustava, srčanim poremećajima, poremećajima mišićno-koštanog sustava i vezivnog tkiva, poremećajima reproduktivnog sustava, respiratornim, torakalnim i poremećajima medijastinuma, te mnogim drugim.

Gledajući posebno neke od navedenih poremećaja i tegoba, šokantan je broj ozljeda koje uključuju pojavu vaginalnog krvarenja, miokarditisa, pojave neoplazmi u mozgu (tumora), spontanih pobačaja, fetalnih smrti, mrtvorođenčadi, plućne embolije, zatajenja bubrega, ograničenog rasta fetusa, duboke venske tromboze, kao i oboljenja od COVID-19, gripe, upale pluća i preko 100 drugih stanja.

Trenutačno ne postoji funkcija koja omogućuje javnosti da utvrdi koja su cjepiva protiv COVID-19 povezana s kojim ozljedama.

Šokantno otkriće da je 69% svih prijavljenih slučajeva u ženskoj populaciji moglo bi potkrijepiti tvrdnje raznih liječnika, znanstvenika i zdravstvenih radnika koji su izrazili zabrinutost u vezi s utjecajem cjepiva na žene, osobito na njihove reproduktivne organe i njihovu plodnost. O tome smo pisali u članku iz srpnja ove godine, pa ga svakako pročitajte.

U ožujku ove godine, liječnik i certificirani patolog dr. Ryan Coleizašao je u javnosti, uz podršku državne vlade, s informacijom kako je primijećeno višestruko povećanje (20 puta) endometrijskog karcinoma (maternice) od početka cijepljenja, kao i značajno povećanje stope zloćudnih melanoma u mlađih pacijenata, a za koje dr. Cole kaže da su iznimno rijetki u ovoj populaciji.

U Njemačkoj su istraživači proveli studiju koja je uključivala ubrizgavanje “nano nosioca lipida”, uključujući i one koje su u sadržaju Pfizerovog i Moderninog mRNA cjepiva, a radi se o polietilen glikolu.

Znanstvenici su otkrili “visoko lokalno nakupljanje nanočestica” na “specifičnim mjestima jajnika”, što je navelo stručnjake specijaliste za farmaceutsku tehnologiju i biofarmaceutiku da upozore kako to može predstavljati “problem toksičnosti kod ljudi” i da je potrebno provesti još istraživanja.

Dr. Michael Yeadon, bivši potpredsjednik Pfizera, također je izrazio svoju zabrinutost zbog utjecaja cjepiva na zdravlje žena kada je otkrio „podatke koji pokazuju da je 15 trudnica koje su cijepljene razvilo tri puta veću razinu antitijela protiv vlastite posteljice”, te da su ti podaci “odbačeni i skriveni od strane industrije cjepiva i javnog zdravstva”.

Nadalje, dr. Elizabeth Lee Vliet, neovisna liječnica specijalizirana za reproduktivne hormone, ukazala je na studiju iz 2018. godine u kojoj su kineski istraživači otkrili da nanočestice (poput onih u mRNA cjepivima) mogu proći kroz krvno-testisnu barijeru, placentnu barijeru i barijere koje štite reproduktivna tkiva, a zatim se nakupljaju u reproduktivnim organima.

Prema dr. Vliet, a u skladu s kineskom studijom, nakupljanje nanočestica oštećuje organe (testise, epididymis, jajnike i maternicu) uništavajući određene stanice, što dovodi do disfunkcije reproduktivnih organa koja nepovoljno utječe na spermu i jajašca, te može poremetiti ciklus jajnika.

Podaci SZO nisu jedini koji otkrivaju štetan, pa čak i smrtonosan utjecaj cjepiva protiv COVID-19. Baza podataka o lijekovima Europske unije također je izvijestila o preko 2 milijuna nuspojava na cjepivo, pri čemu se 1 milijun smatra ozbiljnim, a više od 21 000 rezultira smrću.

Na kraju, moramo napomenuti činjenicu kako sustav prijavljivanja nuspojava smišljeno ne funkcionira onako kako bi trebao, niti kod nas, niti u svijetu. Opravdano se sumnja kako su brojevi ozljeđivanja od cjepiva vjerojatno višestruko veći, baš kao i broj smrti povezanih sa cjepivima.

Otvorite oči i probudite druge!

VEZANO

najnovije