Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeSchwabova „predviđanja“ o mikročipovima u našim mozgovima se ostvaruju zahvaljujući Big Tech-u

Schwabova „predviđanja“ o mikročipovima u našim mozgovima se ostvaruju zahvaljujući Big Tech-u

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sasvim ludo

S obzirom da vrhunske tehnološke tvrtke, poput Facebooka, krupnim koracima napreduju s eksperimentalnog tehnologijom „čitanja mozga“, ali i drugim transhumanističkim projektima, predviđanja predvodnika Velikog Reseta Klausa Schwaba o mikročipovima u mozgu brzo se pretvaraju u stvarnost.

Što je Schwab govorio

U nedavno otkrivenom videozapisu Klaus Schwab, osnivač Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), pozvao je na ugradnju mikročipova “u naše mozgove”. Schwab, koji predvodi WEF-ov program “Great Reset”, detaljno je objasnio svoje predviđanje ugrađivanja mikročipa u intervjuu za švicarski RTS 2016. godine, rekavši da će se moždani čipovi naveliko uvoditi “zasigurno u slijedećih 10 godina”.

“Isprva ćemo ih ugrađivati u odjeću”, rekao je, „a onda bismo ih mogli početi implantirati u naš mozak ili kožu. Na kraju će možda doći do izravne komunikacije između našeg mozga i digitalnog svijeta. Ono što vidimo je svojevrsno spajanje fizičkog, digitalnog i biološkog svijeta.”

„Zamislite da nekoga možete zvati bez korištenja fizičkog uređaja, samo jednostavno kažete: Želim se sada povezati s nekim”, rekao je Schwab.

“Isprva ćemo imati personalizirane robote. Vidio sam da je gospodin Zuckerberg predvidio da će do kraja godine imati svog personaliziranog robota batlera. Takva inovacija neće biti samo “sluga”, već i “intelektualni partner” koji će učiti putem umjetne inteligencije.“

Ova “tehnološka revolucija”, kako ju je nazvao Schwab, “ima mogućnost da vas učini još više ljudima”, prenošenjem zadataka na strojeve i omogućavanjem ljudima da vode “stvarno ljudska” pitanja, poput “ljubavi”.

Izvor: YouTube (Traduction & Réinformation)

Veliki transhumanistički reset Silicijske doline

Facebook od 2017.godine radi na tehnologiji za čitanje mozgova. Nakon što je Mark Zuckerberg objavio da je doista dovršio svog osobnog robota batlera Jarvisa, Facebook je predstavio planove za razvoj “moždanog miša”, koji bi omogućio korisnicima da tipkaju svojim umom.

Projekti povezivanja mozga i računala ovog diva društvenih medija neprestano napreduju, a Facebook je početkom ove godine otkrio novi  prototip povezan s „neuronskim sučeljem“. Sustav umjetne inteligencije (UI) kojeg vode istraživači Facebooka može navodno pretvoriti podatke iz mozga u tekst i to sa stopom pogreške od samo 3%.

Program kojeg je podržala tvrtka postigao je “prvu uspješnu demonstraciju izravnog dekodiranja punih riječi” iz moždane aktivnosti detektiranih putem elektroda na površini mozga, a istraživanje je vodio neurokirurg dr. Eric Chang sa Sveučilišta Kalifornija u San Franciscu (UCSF).

“S hardverske strane moramo izgraditi sustave koji imaju veću razlučivost podataka kako bi brže bilježili više podataka iz mozga”, rekao je Chang. U postu kojim se slavi dostignuće, Facebook naglašava da “nema interesa za razvoj proizvoda koji zahtijevaju implantirane elektrode”.

Izvršni direktor Tesle Elon Musk otišao je i korak dalje sa svojim startupom Neuralink, čiji je cilj povezati mozak s digitalnim uređajima putem bežičnih mikročipova. Musk je rekao kako se nada da će Neuralink dovesti do “simbioze s umjetnom inteligencijom”. Prvi proizvod tvrtke “omogućit će nekome tko je paraliziran da pametni telefon koristi brže od nekoga tko koristi palčeve”, objavio je u travnju.

Međutim, puno prije Neuralinka, Bill Gates je u tišini utabao razvoj polja implantantskih mikročipova, osobno naručivši čipove za kontrolu rađanja 2012. godine od grupe Microchips Biotech.

Prema internetskoj stranici Zaklade Gates, liberalni milijarder i zagovornik depopulacije financirao je projekt s više od 20 milijuna dolara posljednjih godina. Kontracepcijski mikročipovi, dizajnirani da ispuštaju sadržaj tablete „za dan poslije“ unutar korisnika nekih desetak godina, u pretkliničkoj su fazi od 2020. godine.

Napori Big Tech-a na reinženjeringu ljudskog uma i tijela invazivnom eksperimentalnom tehnologijom predstavljaju ono što je Googleov Ray Kurzweil opisao kao “transhumanizam”.

Strojevi „su pogon svih nas”, rekao je Kurzweil 2017. „Oni nas čine pametnijima. Možda još nisu u našim tijelima, ali do 2030-ih povezati ćemo svoj neokorteks, dio našeg mozga u kojem razmišljamo, s cloudom.”

Usred krize COVID-19, Silicijska dolina ima više resursa nego ikad kako bi taj san Schwaba i ostalih globalista postao stvarnost. U lipnju je Facebook postao 5. tehnološka tvrtka koja je procijenjena na milijardu dolara, prateći Apple i Microsoft, koji su svoj razvoj i proizvodnju također preselili na polje povezivanja mozga i računala.

Potrebno je i istaknuti činjenicu da se transhumanistički tehnološki giganti mogu pohvaliti neviđenim pristupom saveznoj vladi pod režimom američkog predsjednika Joe Bidena. Tako je na primjer, prošli četvrtak Bijela kuća, otkrila da označava “dezinformacije” za Facebook.

“Označavamo problematične objave za Facebook koje šire dezinformacije”, rekla je tajnica Bijele kuće Jen Psaki, te nadodala “također su predložene promjene koje smo napravili na platformama društvenih medija, poput „robusne strategije provođenja”.“

Zaključak

Već smo dovoljno puta govorili o planovima gospodara iz sjene, te o njihovom konačnom cilju koji teži uspostavi apsolutne kontrole nad čitavim svijetom i svim ljudima. Osnivač i direktor Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab samo je njihova isturena marioneta, a što je dobro uvijek imati na umu kada čitamo o njegovim „predviđanjima“ i željama. Naime, sasvim je jasno da se ne radi o nikakvim predviđanjima, nego o jasno definiranom planu, koji se prema svemu što smo iznijeli provodi s vrlo uspješnom dinamikom.

Kako bi se prikrili ciljevi plana, istureni globalisti u pravilu uvijek koriste lažno progresivnu i altruističku propagandu, kojom bacaju „prašinu u oči“ naivnom dijelu ljudi, predstavljajući alate za postizanje Novog svjetskog poretka kao iznimna dostignuća koja će biti od pomoći svima.

I za kraj, neuspjeh transhumanizma, ne baš tako nove „vjere“ u koju vjeruju i koju propagiraju globalisti, leži u samoj njegovoj osnovnoj ideji da ljudska svijest nastaje iz materije. Možda iz materije i može nastati neka vrsta svijesti, ali ona zasigurno nije ljudska…

Izvor: LifeSiteNews.com

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije