Srijeda, 27 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiSilovao maloljetnicu i seksualno zlostavljao više žena – Sud u Njemačkoj ga...

Silovao maloljetnicu i seksualno zlostavljao više žena – Sud u Njemačkoj ga pustio jer je „potpuno integriran“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nasilje nad domaćim stanovništvom

Nevjerojatna vijest dolazi iz Njemačke. Naime, njemački sud je pustio na slobodu s uvjetnom kaznom Afganistanca koji je u Njemačkoj silovao jednu maloljetnicu i seksualno zlostavljao više žena s obrazloženjem da je „potpuno integriran“.

Afganistanac Mohammad M., 23-godišnjak koji je u Njemačku stigao u izbjegličkom valu 2015., na sudu u Regensburgu osuđen je na uvjetnu zatvorsku kaznu od 22 mjeseca zbog silovanja i odmah pušten na slobodu, piše njemački list Bild.

Prema riječima njegovih odvjetnika, sudac je izjavio kako je Mohammad M. “primjer kako se u Njemačkoj može uklopiti” te da je “u načelu potpuno integriran”.

Bilo je to obrazloženje presude kojom je Mohammad pušten na slobodu, iako iza sebe ima jedno silovanje i nekoliko slučajeva spolnog zlostavljanja. Sud je kao olakotnu okolnost uzeo činjenicu da je počinitelj završio osnovnu školu s odličnim uspjehom, nakon toga se obrazovao za mehaničara, da je zaposlen i da igra nogomet (?!!!).

U travnju 2019. prišao je djevojci koja je sjedila na klupi u parku i počeo ju dirati ispod odjeće. Nakon što ga je odgurnula, prišao je 16-godišnjakinji koju je također počeo dirati, a kad ga je pokušala odbiti silovao ju je.

U jesen iste godine prišao je jednoj ženi i od nje zatražio oralni seks. Najprije ga je odbila, ali je kasnije pod prijetnjom pristala. Jednu je poznanicu u dva navrata dirao dok ga nije odbila, a drugu je dodirivao spolovilom dok je pijana spavala u njegovu stanu.

Maloljetna žrtva silovanja odlučila je podnijeti prijavu tek kasnije, nakon što je godinama bila podvrgnuta terapiji zbog toga.

Mohammad je uhićen u siječnju u zračnoj luci u Münchenu po povratku iz Afganistana. Sad je ponovno pušten na slobodu nakon što mu je izrečena uvjetna kazna.

Sud mu je odredio mjeru treninga protiv agresivnosti, a osim toga ne smije biti zatečen s više od 0,5 promila alkohola u krvi. Jedna od žrtava izjavila je da je Mohammad, za razliku od agresivnosti koju pokazuju u pijanom stanju, sasvim druga osoba kad je trijezan.

Komentirajući presudu, njegov je odvjetnik izjavio kako kazna nije neuobičajena, jer je u slučaju mladih počinitelja u prvom planu odgojna dimenzija kazne.

Ovo je samo jedan od brojnih primjera kako vlasti diljem Europe više ne štite domicilno stanovništvo, dok u isto vrijeme osiguravaju veća prava doseljenicima i imigrantima, pa čak i ona izvan zakonskih. Ovakva situacija ukazuje na dosljednost planova globalističke bande, koja želi potpuno uništiti Europu u svakom smislu.

Nastavi li se ovakav trend, situacija zasigurno neće dobro završiti… pogotovo preuzme li domicilno stanovništvo stvar u svoje ruke, kao što su preuzeli Španjolci na donjem videu, svladavši migranta s nožem.

Provjeri/narod.hr/Bild.de

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije