Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeSkandal u Njemačkoj-brojevi kreveta na intenzivnoj lažirani tijekom "pandemije"!!!

Skandal u Njemačkoj-brojevi kreveta na intenzivnoj lažirani tijekom “pandemije”!!!

Kako prenosi Bild, u Njemačkoj se otkriva ogroman skandal i laži na najvišem nivou.

Broj kreveta na intenzivnoj njezi cijelo vrijeme plandemije uopće nije bio kritičan kako su to političari tvrdili, a sve da bi uveli izvanredno stanje s policijskim satom, zaključavanjem, zatvaranjem škola, zabranom okupljanja i vladanjem bez dozvole parlamenata.

Bolnice su svjesno i umjetno smanjivale broj raspoloživih kreveta zbog financijskih razloga, jer je vlada davala poticaj onim bolnicama koje su imale popunjenost preko 75%. Budući da nije bilo dovoljno pacijenata, bolnice su jednostavno smanjivale ukupan broj kreveta intenzivne njege kako bi dosegnule 75% popunjenosti i tako dobivale novac od vlade. Vlada je dakle bolnice poticala na takvo ponašanje kako bi se stvorio dojam da nema dovoljno kreveta, da je situacija dramatična i kako bi opravdala najstrože mjere.

Otvorite oči, počnite kritički razmišljati, jer je sve vezano uz plandemiju je prevara i niti u jednom trenutku se nije radilo o zaštiti zdravlja nego o kontroli i moći.

Kako vidimo, pomalo i mainstream mediji progovaraju o tome. Pridruži se i ti otporu i podijeli ovaj članak!

Za one koji znaju njemački u nastavku je link na video s Bildove facebook stranice.

https://www.facebook.com/watch/?ref=search&v=6108288885851489&external_log_id=f01ab3ae-5432-453c-a390-cd4c2c891762&q=bild

VEZANO

najnovije