Subota, 23 rujna, 2023
NaslovnicaNajnovijeSlobodna Dalmacija se posipa pepelom zbog objavljenih laži o akademiku Paveliću

Slobodna Dalmacija se posipa pepelom zbog objavljenih laži o akademiku Paveliću

Prenosimo objavu stranke Promijenimo Hrvatsku, a vezano za demantij laži o gosp.prof.dr.sc.Krešimiru Paveliću, dr.med., koje su objavljene na stranicama ovog NEKAD DAVNO uvaženog dnevnog lista.

“SLOBODNA DALMACIJA SE POSULA PEPELOM ZBOG AKADEMIKA PAVELIĆA

E pa ne možete i nećete blatiti poštene i vrhunske znanstvenike i ljude, a uskoro će se svima vama koji sudjelujete u manipulacijama koronom suditi.Naime, akademik Pavelić je nakon nastupa na našem okruglom stolu o Covid 19 krizi iznio niz podataka koji javnosti nisu bili poznati zbog neviđene cenzure, a koji su imali svoje pouzdane izvore. No, mediji su ga nazvali teoretičarem zavjere. Takvo blaćenje ne može dopustiti i mirno gledati netko poput akademika Pavelića i angažirao je odvjetnika Biliškova koji je Slobodnoj Dalmaciji, članici Hanza medije pismo u kojem traži ispravak napisa, a to znači ispriku. I vidite, čim su dobili pismo morali su objaviti jer znaju da bi u sudskom postupku izgubili i morali platiti odštetu za uvrede.Ovo je velika zadovoljština akademiku Paveliću a nama znak da moramo još aktivnije se boriti da nestane truleži u novinarstvu, politici i pravosuđu.Jedna poruka akademika Pavelića je uznemirila Stožeraše, Vladu i mnoga potrčkala, a on je rekao: “Obustaviti cijepljenje a odgovorne privesti pravdi”. Izrazimo podršku akademiku Paveliću lajkovima i dijeljenjem.”

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/odvjetnik-biliskov-gosp-prof-dr-sc-kresimir-pavelic-dr-med-nije-nikakav-teoreticar-zavjere-a-sve-sto-je-iznio-u-svojim-izlaganjima-je-tocno-i-istinito-1113782?fbclid=IwAR2_5CbdhvwenEsUZL8WOIouYxnGZB1fcH4DX5ABS-6nZ9c8XKU5ABG4SOk

VEZANO

najnovije