Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeSlužbeni SOS poziv u pomoć iz Australije!

Službeni SOS poziv u pomoć iz Australije!

Da se stanje u Australiji pogoršava iz mjeseca u mjesec, mogli ste pratiti čitajući naše objave.

9. srpnja – https://provjeri.hr/australija-je-trenutno-najveci-koncentracijski-logor-na-svijetu/

17. kolovoza – https://provjeri.hr/horor-orwellovska-prica-o-trenutnom-stanju-u-logoru-australija/

24. kolovoza – https://provjeri.hr/logor-australija-ljudi-u-karanteni-oznacavaju-se-posebnom-oznakom/

10. rujna – https://provjeri.hr/sluzbena-potvrda-stigla-iz-australije-konacni-cilj-ovog-ludila-je-novi-svjetski-poredak/

24. rujna https://provjeri.hr/rat-u-australiji-policija-cenzurira-medije-tuce-i-puca-na-prosvjednike-dok-svijet-gleda/

30. rujna – https://provjeri.hr/video-australija-orwellija/

14. listopada – https://provjeri.hr/u-australiji-necijepljeni-gube-sve-vise-slobode-pogledajte-nova-pravila-koja-za-njih-vrijede/

Australija je „pala“, a o tome svjedoči ovaj SOS poziv u pomoć! Pročitajte i pogledajte što nas sve čeka ako se ne probudimo u znatnom broju! Sve ovo što mi danas prolazimo, oni su prolazili prije nekoliko mjeseci, a pogledajte dokle su stigli slušajući vlast!

SOS POZIV U POMOĆ

„Dozvolite da vam naslikam sliku. Australija. Jednom poznata kao jedna od najsigurnijih i najslobodnijih zemalja na svijetu. Zemlja duha i ceremonije…

Zemlja mogućnosti, gdje su mnogi došli s nadom u novi start, kako bi svojoj djeci omogućili slobodu i prosperitet, gdje je svatko imao šansu bez obzira bio siromašan ili ne, zemlja gdje si bio slobodan istražiti okolinu…zemlja u kojoj si mogao raširiti krila, zemlja bratstva, slavlja i povezanosti…zemlja koju bi došao posjetiti i ne bi želio iz nje otići…zemlja prava na privatnost, slobode medicinskih prava, prava govora, prava kretanja, prava na protestiranje, prava na vjeroispovijest…zahvaljujući njihovoj žrtvi.

Ali nešto se dogodilo…i Australija koju smo nekad poznavali više ne postoji!

To više nije zemlja mladih i slobodnih! To je sada zemlja podjela, ucjena, prisila, diskriminacije i medicinskog aparthejda…zemlja u kojoj kretanje, govor, religija i mišljenje više nisu slobodni!

Slobodno protestiranje je nelegalno i policija mora provoditi represiju kako bi zadržali vlastiti posao. Policija puca na ljude koji protestiraju u leđa dok bježe. Doktori i medicinske sestre ne smiju govoriti jer će izgubiti svoje dozvole za rad. Ljudi su izgubili svoje poslove jer ne žele injekciju. Djeca ne pohađaju nastavu i vrše samoubojstva u velikom broju. Moramo pokazivati papire kako bismo išli u kupnju. Ne smijemo putovati preko državne granice ukoliko ne zatražimo dozvolu. Članovi parlamenta su cenzurirani i ograničeni. Trudnice se uhićuju zbog objava na društvenim mrežama. Aktivisti koji se bore za demokraciju se zatvaraju.

Naša ljudska prava su nestala!

Australija se više ne može sama boriti! Ušutkani smo, napadnuti, ucijenjeni i psihološki uništeni!

Pokušali smo se sami boriti, ali je vlada nametnula toliko straha da smo izgubili snagu za borbu!

Mi smo slomljena nacija i iako nikad nećemo odustati trebamo vašu pomoć za nastavak naše borbe!

Trebamo pomoć od naših međunarodnih prijatelja! Tražimo vašu potporu da se izvrši politički i ekonomski pritisak na naše vođe da promijene destruktivan put na kojem se nalazimo!

Zato organiziramo svjetski protest bez Australije, kao pomoć našoj borbi za slobodu!

Ovo je službeni SOS poziv u pomoć moje prelijepe zemlje! Molimo vas da čujete naše pozive u pomoć!“

Izvor: YouTube (Reignite Democracy Australia)

PODIJELI!

VEZANO

najnovije