Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeŠokantne mikroskopske fotografije krvnih ugrušaka izvađenih iz „iznenada preminulih“

Šokantne mikroskopske fotografije krvnih ugrušaka izvađenih iz „iznenada preminulih“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Što je ovo?

Prenosimo seriju fotografija objavljenih na stranicama naturalnews.com, koje prikazuju mikroskopske prikaze krvnih ugrušaka izvađenih iz tijela „iznenada preminulih“ osoba, pod različitim mikroskopskim uvećanjima.

Za razliku od normalnih krvnih ugrušaka koji su želatinasti, ovi ugrušci sadrže iznimno velike i složene ponavljajuće strukturne elemente, a svi su izvađeni unutar nekoliko sati nakon smrti i nisu rezultat postmortem zastoja krvi, niti su zgrušana krv.

Do ovih uzoraka došla je dr. Jane Ruby, posredstvom osobe zadužene za balzamiranje umrlih Richarda Hirschmana.

Ove strukture pokazuju slijedeća svojstva:

  • Čvrste su, vlaknaste i elastične, pokazuju svojstva materijala slična malim gumenim vrpcama;
  • Sastoje se od mnogih malih, vlaknastih niti;
  • Ove vlaknaste niti pokazuju ponavljajuće obrasce nalik ljuskama, kao da je tijelo programirano da izgradi drugi oblik života unutar krvnih žila;
  • Na tim ugrušcima nalaze se čudne kristalne strukture koje pokazuju prozirnost i otpornost na uobičajene tehnike bojanja;
  • Neke strukture nalikuju strukturi mikročipa (na fotografijama u nastavku);

Kontekst za razumijevanje fotografija je slijedeći:

  • uzorci “krvnih ugrušaka” dobiveni su od osobe koja je zadužena za balzamiranje (Richard Hirschman) i ne radi se o krvnim žilama niti drugim tkivima. To su strukture izvađene iz krvnih žila tijekom postupaka balzamiranja.
  • Uzorci su obojani standardnim tehnikama bojenja po gramu koje se koriste za mikrobiologiju kako bi se poboljšao strukturni kontrast tijekom mikroskopije. 
  • Uzorci su nakon bojanja isprani etilnim alkoholom i pripremljeni na stakalcima koristeći standardnu ​​pripremu uzoraka tkiva za mikroskopiju.
  • Povećanje mikroskopa varira od 20x do 1500x.

Mikroskopski set fotografija br.1: Čudne nano strukture slične kristalima

Ovaj prvi set prikazuje čudne kristalne strukture koje se odupiru tehnikama bojenja i čini se da pokazuju neku vrstu nano-razmjera, jasne kristalne strukture koje se inače nikada ne bi pojavile u krvi ili krvnim ugrušcima.

Sve što gledate na ovim fotografijama dio je krvnog ugruška izvađenog iz preminulog ljudskog bića.

Mikroskopski set fotografija br.2: Strukture, niti i čestice

Ovaj drugi set prikazuje vrlo krupne detalje niti, struktura i čestica koje se nalaze u ovim krvnim ugrušcima.

Mikroskopski set fotografija br.3: Strukture u obliku kristala

Strukture poput kristala pričvršćene su na strukturu krvnog ugruška nalik na koru. Zapamtite, ovaj ugrušak je obojen ljubičastom bojom, što je razlog za njegovu tamnoljubičastu boju.

Mikroskopski set fotografija br.4: Vlaknasti materijal nisu samo zgusnuste krvne stanice

Sljedeći uzorak obojen je jodom, zatim ispran etil alkoholom. Kao što se vidi, to ni na koji način nisu “normalni” krvni ugrušci. Oni imaju strukturu i vlaknasti su. Očito ih gradi tijelo, koristeći upute za sintezu proteina, stvarajući ove mase koje gotovo nalikuju mišićnom tkivu.

Mikroskopski set fotografija br.5: Struktura „čipa“

Ova serija pokazuje nešto što izgleda kao struktura mikročipova na bazi silicija, iako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je ovo sklop bilo koje vrste.

Mikroskopski set fotografija br.6: Bijele čestice poput krede

Vidljive su bijele čestice nalik kredi koje su otporne na bojenje i čini se da su razbacane po određenim dijelovima tih ugrušaka.

Mikroskopski set fotografija br.7: Žičane i ponavljajuće strukture

Ono što se isprva čini kao žica mikro-razmjera, nakon zumiranja ukazuje na niz struktura koje se ponavljaju i doimaju se kao spojevi sučelja žica u nano skali. Cijela “žica” je napravljena od segmenata koji se ponavljaju, a njezin vanjski sloj prekriven je ponavljajućim uzorcima “nalik na ljusku” koji zapravo više nalikuju koži gmazova.

Što je sve ovo?

Iako se još ne zna o čemu se radi, evidentno je da se ne radi o zgrušanim krvnim stanicama, jer da je to slučaj tada bi se pri povećanju od 1500x mogle vidjeti pojedinačne krvne stanice. Dakle, ne radi se o krvnim stanicama, već proteinskim strukturama .

Proteinske strukture koje su prikazane vjerojatno su rezultat uputa za sintezu proteina mRNA koje su ubrizgane ljudima pod lažnim nazivom “cjepiva”.

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije