Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeŠOKANTNO! Tajnica za medije Bijele kuće cijepljene nazvala „obilježenima“

ŠOKANTNO! Tajnica za medije Bijele kuće cijepljene nazvala „obilježenima“

Bijela kuća je 10.rujna 2021. godine emitirala konferenciju za medije uživo na Internetu, na kojoj je sudjelovala tajnica za medije Bijele kuće Jen Psaki. Veći dio konferencije za medije bavio se objavom predsjednika Joe Bidena, od dana ranije, u kojoj je rekao da će uvjetovati cijepljenje za tvrtke sa 100 i više zaposlenika.

No, ono što je svakako ostalo u sjeni svega izrečenog na press konferenciji je trenutak kada je tajnica Jen Pasaki u svom odgovoru na pitanje novinarke o Bidenovoj odluci rekla slijedeće:

„Ono što ste jučer čuli od predsjednika, slijedeći su koraci koje poduzima, koristeći svaku mogućnost koju mu nudi vlada kako bi smanjio, aaa, bolesti, smanjio hospitalizacije, zaštitio OBILJEŽENE ljude i spasio više života.“

Da, dobro ste pročitali, a ako želite potvrdu pogledajte video.

Ne budite naivni, ne radi se o lapsusu. Nitko ne može slučajno zamijeniti riječi „cijepljene“ s „obilježene“. E sad, ostaje jedino pitanje je li Psaki namjerno izrekla ovu riječ ili joj je ona ipak slučajno pobjegla. Za sada ostavimo otvorenu mogućnost za oba slučaja.

Već smo pisali o tome kako kabalisti „čiste“ svoje karme, otkrivajući svoje planove onima na koje se ti planovi odnose. Naime, oni vjeruju da ukoliko najavite nekome da ćete nad njim izvršiti neko zlo, bez obzira je li taj shvatio o čemu se radi ili ne, smatra se da je dao svoj sporazumni, odnosno informirani pristanak. U tom slučaju vi ste „čisti“ i možete bez grižnje savjesti i bez bojazni od “osvete” karme učiniti ono što ste najavili, napisali ili na bilo koji drugi način pokazali da ćete učiniti.

Ovo objašnjenje ide u prilog prvoj mogućnosti, a to je da je izjava Jen Psaki namjerno izrečena u svrhu „čišćenja“ karme.

Ukoliko se nije radilo o namjernom činu, onda je ipak omaška koja otkriva kako se u zatvorenim kabalističkim krugovima nazivaju cijepljeni ljudi, a tajnici Psaki se u trenutku kada je to izjavila vjerojatno učinilo da je baš u krugu tih ljudi.

Bez obzira o namjeri tajnice Jen Psaki da izrekne to što je izrekla, ostaje zvoniti u ušima njena rečenica: „…zaštitio OBILJEŽENE ljude i spasio više života.“

Kako sada ne spomenuti Bibliju i njenu posljednju knjigu Otkrivenja (na engl. OBILJEŽEN se kaže MARKED, baš kao MARK OF THE BEAST – ŽIG ZVJERI) i ne zapitati se čime se to obilježavaju cijepljeni ljudi?

Pročitajte samo tri stiha 13.-og poglavlja Otkrivenja:

13,18 – I učini, da se svima, malim i velikim, i bogatim i siromašnim, i slobodnim i neslobodnim dadne žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim;

13,17 – I da nitko ne može ni kupiti ni prodati, osim tko ima žig: ime zvijeri ili broj imena njezina.

13,18 – Ovdje je mudrost! Tko ima um, neka izračuna broj zvijeri; jer je broj čovjeka, i broj njezin je šest stotina i šezdeset i šest.

Povežete li ovo s današnjom situacijom, koja ide u smjeru onemogućavanja ljudi koji nisu primili cjepivo u ostvarivanju svojih osnovnih ljudskih prava na slobodno kretanje, rad i mogućnost ulaska u trgovine radi kupnje osnovnih životnih namirnica, teško je oduprijeti se zaključku da nam se pred očima upravo odvija ostvarenje biblijskog zapisa.

Mikroskopski prikaz “objekta” u Pfizerovom cjepivu – Konferencija patologa u Reutlingenu 20.rujna 2021.

Što je to točno što cijepljene čini „obilježenima“, vjerojatno ćemo saznati u narednom periodu, a da materijala kojima nije mjesto u cjepivima ima pregršt upozoravali smo u brojnim napisanim tekstovima. Evo samo nekih:

[1] Teorija zavjere: Znamo konačni cilj operacije Covid-19 i „cijepljenja“!!!

[2] Je li novo Sanofi-jevo cjepivo povezano s proteinom Magneto kojim se može kontrolirati mozak i ponašanje?

[3] UPOZORENJE ZA SPAS ČOVJEČANSTVA!!! Hoćete li vjerovati izumitelju mRNA tehnologije ili šarlatanima s tv ekrana i iz vlade?

Također, pogledajte i što su njemački patolozi našli u Pfizerovom cjepivu.

Ovo je trenutak u kojem moramo potpuno otvoriti oči i um, kako bismo shvatili da živimo u jednom iznimnom trenutku ljudske povijesti, u kojem nam se otvaraju mogućnosti da, možda kao nikad dosada, potpuno preuzmemo vlastitu sudbinu u svoje ruke.

Odlučite li ostati na „svjetlu“, možete očekivati da će biti teško, vrlo teško, ali budite uvjereni da je to jedini ispravan put. Dobro mora pobijediti zlo!

VEZANO

najnovije