Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeSOS poziv organizatora Konvoja slobode

SOS poziv organizatora Konvoja slobode

10-7 Out of Service

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Inicijatori Konvoja slobode u Kanadi sazvali su 7. veljače 2022. preventivnu SOS konferenciju za medije. (Sasvim logično pitanje koje sebi netko postavlja sada je čemu ono „preventivna“?) Niže vam donosimo poveznicu na konferenciju a ovdje ćemo izdvojiti njezine najvažnije naglaske.

Odmah na početku jedan od organizatora osvrnuo se na glasine o pojačanoj prisutnosti policije na ulicama Ottawe koje kruže po društvenim mrežama; rekao je kako to nije točno ali je upozorio da bi se to ubrzo moglo promijeniti. Naime, prema njihovim saznanjima broj policijskih službenika će se znatno uvećati jer se trenutačno priprema uspostava centra za procesuiranje sudionika konvoja! Kao jedan od indikatora da je policija spremna za izvršavanje zapovijedi masovnog uhićenja bit će onaj trenutak kada budu srušene sve društvene i telekomunikacijske mreže.

U nekoliko navrata za vrijeme konferencije ponovljeno je svim gledateljima da prate aktivnosti na društvenim mrežama i profile onih osoba za koje znaju da sudjeluju u konvoju jer kad oni utihnu i prestanu s objavama to će im biti znak da je vlast započela s akcijom. Stoga su uputili poziv svima koji podržavaju konvoj da se počnu pripremati za dolazak u Ottawu, jer snaga prosvjeda je upravo u njihovoj brojnosti pa je važno pokušati nadmašiti broj svih jedinica s kojima policija bude raspolagala.

Organizatori su naglasili kako oni neće biti nasilni niti će pružati otpor ukoliko dođe do uhićenja jer posrijedi je ipak mirni prosvjed. Dodali su i to da je zakazan sastanak kanadskog premijera Justina Trudeaua sa vodstvom Kraljevske kanadske konjičke policije te su izneseni prigovori na račun premijerovih ignoriranja njihovih poziva na pregovore u vezi čitave situacije s obveznim cijepljenjem protiv bolesti Covid-19. Kritizirali su Vladu i ocijenili je neodgovornom zbog toga što je između konvoja i sebe postavila policiju koja ne treba niti može riješiti ovaj problem. Prozvali su naravno i mainstream medije, osobito lokalne televizijske kuće u Ottawi koje senzacionalistički prikazuju stanje znatno gorim nego što jest te na taj način pripremaju teren za potez policije i stavljanje prosvjednika u pravni okvir. Na kraju su im poručili da na taj način vrijeđaju gledatelje te kako bi bilo vrijeme da prestanu stvarati vijesti i (u)istinu počnu izvještavati.

Iskreno se nadamo da na društvenim mrežama neće utihnuti izvještaji o aktivnostima kanadske „marginalne manjine“ koja je prozrela što se krije iza poziva „Vjerujte stručnjacima!“ pa ustala protiv kršenja istine, činjenica i pravde.

Ukoliko vas zanima više na ovu temu, svratite i na službenu stranicu konvoja:

https://freedomconvoycanada.com

VEZANO

najnovije