Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeSotonisti u državi New York djeci od 2 godine nabijaju maske

Sotonisti u državi New York djeci od 2 godine nabijaju maske

Nedavno „ustoličena“ guvernerka New Yorka Kathy Hochul uvela je obvezu nošenja maski za djecu u državnim vrtićima počevši od 2 godine.

Hochul je na Twitteru objavila kako se njezina odluka o nošenju maski odnosi na sve, bez obzira na status cijepljenja pojedinca. Jedino izuzeće su oni koji medicinski ne mogu podnijeti nošenje maske.

Opravdanje za svoju odluku, ova očito visoko rangirana sotonistička „svećenica“, nalazi u tome da će to usporiti širenje delta varijante virusa, kao i da će doprinijeti ponovnom otvaranju ekonomije.

Kolaboracionistički mediji, poput Buffalo News-a, opravdavaju odluku guvernerke Hochul i kažu kako su njezine radnje povezane s covidom „pametna stvar koju moramo učiniti, te da namjera nije diktatorska, već ima za cilj spasiti živote.“

Sotonizam je očito dobio veliki zamah širom SAD-a, pa i svijeta, a omogućio ga je ljudski strah, lakovjernost i glupost.

Oni “samo rade svoj posao”

Vi, koji još uvijek vjerujete da se radi o zaštiti ljudskog zdravlja, aktivni ste sudionici u ovom najvećem zločina u ljudskoj povijesti! Vrijeme buđenja davno je isteklo! Nema više vremena za priče o strahu, smrti i zaštiti drugih! Vrijeme je za akciju!

Apage satanas!

Podijeli!

VEZANO

najnovije