Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeSPLIT NA NOGAMA! Brojnost prosvjednika raste iz dana u dan, do nedjelje...

SPLIT NA NOGAMA! Brojnost prosvjednika raste iz dana u dan, do nedjelje bi i Riva mogla biti pretijesna! OSTALI GRADOVI, GDJE STE?

Od 15.11.2021. godine parapolitičko tijelo u vidu „Stožera civilne zaštite“ namjerava uvođenje Covid-potvrda kao obaveze za sve zaposlenike u državnim i javnim službama, kao i za sve one koji koriste njihove usluge ili ulaze u njihove prostorije.

Ukine li se mogućnost testiranja za dobivanje ove potvrde, kako su najavili iz Stožera, od 4.01.2022. godine, ova odluka nije ništa drugo nego uvođenje OBAVEZNOG CIJEPLJENJA ZA SVE, jer su svi građani ove države prisiljeni, na ovaj ili na onaj način, koristiti usluge javnih i državnih službi. Npr. kako ćete produžiti osobno iskaznicu?

Proteklih nekoliko dana dolazi do spontanog okupljanja ljudi diljem Hrvatske, koji simboličkih paljenjem svijeća i lampiona, odašilju poruku vladajućima da NE PRISTAJU na fašističke covid-potvrde.

Sinoć se tako na splitskoj Pjaci okupio četveroznamenkasti broj ljudi, a prema rastu u protekla tri dana, taj broj će zasigurno biti sve veći.

Niti main stream mediji više ne mogu sakriti istinu o masovnosti prosvjeda, a kao dokaz tome, evo i teksta s izdajničkog indeks.hr:

Izvor: YouTube (Matrix TV)

Prosvjedi se nastavljaju i večeras…sigurno u još većem broju…

OSTALI GRADOVI, GDJE STE?

Popis skupova po pojedinim gradovima i mjestima potražite OVDJE!

Foto naslovnice: screenshot sa stranice gpmaljevac.com (original: Josko Ponos/Cropix)

VEZANO

najnovije