Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaTop komentarŠto ako su „antivakseri“ zapravo oni „odabrani“

Što ako su „antivakseri“ zapravo oni „odabrani“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pogled iz drugog kuta

Voditelj i protivnik cjepiva Del Bigtree je u svojoj emisiji „The Highwire“ od 27. srpnja 2022. godine, iznio jednu intrigirajuću misao da su možda antivakseri cijelo vrijeme bili oni “odabrani”.

“Samo ću na trenutak špekulirati o ideji da postoje ljudi, poput Billa Gatesa, koji su toliko zabrinuti za resurse da vjeruju da je jedini način na koji možemo spasiti planet i našu vrstu smanjenjem stanovništva”, rekao je Bigtree, te primijetio da liječnici, analitičari i drugi ljudi govore kako sve ovo izgleda kao masovno istrebljenje.

Bigtree smatra kako je moguće da su globalisti, znajući da će biti vrlo teško smanjiti broj stanovništva, pokrenuli “plandemiju” kako bi barem dali ljudima izbor: uzeti cjepivo ili ga odbiti.

“Mislim, ne možete izbrisati pametne ljude, zar ne? Dakle, željeli biste neku vrstu uništavanja stada koje kontrolirate, ali biste htjeli da se čini kao da je to bio izbor”, rekao je Bigtree.

I tako počinje proces selekcije.

Najbolji i najpametniji će ostati. To može uključivati ​​znanstvenike i prave stručnjake poput izumitelja tehnologije mRNA cjepiva dr. Roberta Malonea, bivšeg izvršnog direktora Pfizera dr. Mikea Yeadona i stručnjaka za cjepiva Geerta Vandena Bosschea.

U međuvremenu, “partnerske zdravstvene vlasti” ne staju sve dok se ne postignu cilj na temelju onoga što je upisano u Georgia Guidestones: “Održavati čovječanstvo ispod 500.000.000 u trajnoj ravnoteži s prirodom”.

“Onda ti kažu, trebaš još jedan ubod za drugim. Dakle, ‘kao što je planirano’, Uprava za hranu i lijekove odobrava četvrtu, petu dozu docjepljivanja za razne skupine, iako sama znanost govori da to smanjuje imunitet i čini ljude sve ranjivijima”, rekao je voditelj.

Bigtree je ispričao da je pomislio da će mu pred kraj galame oko plandemije Gates prići i reći: “Stvarno si obavio svoj posao točno onako kako smo trebali. Izbacili smo svu propagandu i to zato što smo morali izbrisati veliki dio svijeta. I bit ću iskren s tobom Del, mislili smo da smo možda pretjerali. Svatko je imao mogućnost da uzme cjepivo i svi će umrijeti.”

“Što ako prepoznamo da nas (antivaksere) ne napadaju? Očito su nas izabrali. Mi moramo biti odabrani”, nadalje je pretpostavio.

“Možda nisi odabran od Boga, ali odabran si od Bill Gatesa i Klausa Schwaba. Ne znam što to znači iz tvoje perspektive. Ali za one od vas koji nose ovu misao, morate priznati da niste neprijatelj. Ti si bio cilj. Razmislite o tome”, rekao je.

U svakom slučaju, zanimljivo razmišljanje…

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije