Utorak, 28 studenoga, 2023
NaslovnicaWake upŠto psihopatska elita planira slijedeće

Što psihopatska elita planira slijedeće

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Cathy O’Brien

Cathy O’Brien jedna je od najvažnijih promicateljica istine, odgovorna za otkrivanje CIA-inog programa MK Ultra i razotkrivanje elitnih pedofilskih lanaca koji su se infiltrirali u koridore moći na najvišim razinama diljem svijeta posljednjih desetljeća.

Godine 1995. O’Brien je objavila knjigu Trance Formation of America u kojoj je detaljno opisala svoja iskustva unutar vladinog programa kontrole uma Project Monarch, koji je bio dio CIA-inog zloglasnog Projekta MK Ultra.

Vezano: Živimo u najvećoj svjetskoj psihološkoj operaciji za kontrolu uma do sada

Ako ste pročitali ovo temeljno djelo, znat ćete da je O’Brien odgovorna za razotkrivanje elitnog “programiranja kontrole uma temeljenog na traumi” i seksualnog ropstva koje podupire moć kojom elita raspolaže u današnjem svijetu.

Ako niste pročitali Trance Formation of America, trebali biste to učiniti, kako biste vidjeli zašto su O’Brienine eksplozivne optužbe izazvale pomutnju 1995. godine, dok su mediji krenuli u kontrolu štete, pokušavajući je prikazati kao ludu.

Međutim, kako godine prolaze, a mi nastavljamo saznavati sve više o globalističkoj eliti, O’Brienina otkrića postala su ključna za razumijevanje stvarne prirode moći u ovom svijetu.

Na primjer, dok je mainstream Amerika bila je šokirana i užasnuta detaljima koje su mainstream mediji objavili o slučaju Jeffreya Epsteina, oni koji su pročitali Trance Formation of America nisu bili nimalo iznenađeni.

O’Brien je nedavno u programu Man in America podijelila svoje uvide u psihologiju oko Covida-19 i razgovarala o tome što je na kocki za budućnost čovječanstva.

U 2022. glas Cathy O’Brien nikada nije bio toliko važan. Proživjevši psyop operaciju Covid, globalistička elita smatra, od njihove ruke, ispaćeno čovječanstvo zrelim za „branje“.

Ako ste obraćali pažnju, znat ćete za Klausa Schwaba i planove Svjetskog ekonomskog foruma za čovječanstvo. Mladi globalni lideri WEF-a infiltrirali su se u vlade diljem svijeta i otkrivene su dvije nove grupe globalista, Global Shapers i New Champions.

U punom su zamahu planovi globalističke elite za Četvrtu industrijsku revoluciju u kojoj mase navodno neće posjedovati ništa i biti sretne.

Vezano: Veliki reset – WEF planira „Ugljični džeparac“ koji će ograničiti što radite, kupujete i jedete

Ne griješite, ako vam je uopće stalo do budućnosti čovječanstva, onda živimo u doista opasnim vremenima.

Papa Franjo, kojeg je Marine Le Pen opisala kao “globalističkog buldoga”, sada se osjeća dovoljno ohrabrenim da pozove na “novi globalni ekonomski sustav” u jeku Covid psyop-a i rata u Ukrajini. Nije iznenađujuće da ovaj novi ekonomski sustav zvuči sumnjivo poput verzije korporativnog komunizma koju je odobrio WEF.

Jasno je da je globalistička elita postavila sve svoje domino kocke na svoje mjesto.

Važno je da podijelimo ovu važnu informaciju i probudimo što više ljudi. Ovo je jedini način da se poraze oni koji rade na uvođenju Novog svjetskog poretka i svega što on podrazumijeva.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije