Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiStudija koja je prošla „ispod radara“ zaključuje da su „covid-19 cjepiva bez...

Studija koja je prošla „ispod radara“ zaključuje da su „covid-19 cjepiva bez korisnog učinka i povećavaju smrtnost“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

„Sigurno i učinkovito“

Studija objavljena u veljači ove godine pod nazivom “Različiti porasti prekomjerne smrtnosti u njemačkim saveznim državama tijekom pandemije COVID-19”, a koju su izradili dr. Christof Kuhbandner, profesor psihologije na Sveučilištu u Regensburgu u Bavarskoj i matematičar prof. Matthias Reitzner sa Sveučilišta Osnabrück, zaključila je da su COVID-19 „cjepiva“ nisu imala “nikakvih korisnih učinaka, ali su povećala stopu smrtnosti“.

Ova skupina njemačkih znanstvenika otkrila je da su prekomjerne stope smrtnosti dosegle vrhunac u mjesecima s najvećom stopom cijepljenja. “S obzirom na iznenađujuće otkriće da se značajna prekomjerna smrtnost počinje pojavljivati ​​tek 2021., koja se zatim udvostruči sljedeće 2022. godine, postavlja se pitanje koji čimbenici mogu biti povezani s ovim naglim i snažnim porastom smrtnosti dugo nakon početka pandemije“, navedeno je u studiji.

“Zapravo, takva istraživačka strategija već je korištena u prethodnoj studiji u kojoj je ispitano varira li prekomjerna smrtnost primijećena u različitim njemačkim saveznim državama u drugoj polovici 2021. sa stopom cijepljenja protiv COVID-19 u saveznoj državi. Prema rezultatima ove studije uočena je značajna negativna korelacija, odnosno što je viša stopa procijepljenosti u nekoj saveznoj državi, to je niža prekomjerna smrtnost, nalaz koji je u nekoliko medija protumačen kao dokaz učinkovitosti cijepljenja”, piše u studiji.

- Advertisement -
Slika – veza prekomjerne smrtnosti u drugoj (A) i trećoj (B) godini pandemije s mjesečnim stopama dvostruko i trostruko cijepljenih ljudi

Područja s manje cijepljenja doživjela su manje smrtnih slučajeva. Sam virus se proširio posvuda. Rečeno nam je da je cjepivo jedina metoda za sprječavanje prijenosa i infekcije, da bi nam kasnije rekli da cjepivo ne može učiniti ni jedno ni drugo. Istraživači su otkrili da su cjepiva i sam virus jedine dvije varijable koje objašnjavaju povećanu smrtnost tijekom 2020.-2022.

“Rezultati korelacijske analize pokazuju vrlo jasnu i jednostavnu sliku: postoje samo dvije varijable koje su sustavno povezane s prekomjernom smrtnošću: COVID-19 i stopa procijepljenosti. Činjenica da je stopa cijepljenja u drugoj godini pandemije već u visokoj negativnoj korelaciji s prekomjernom smrtnošću, kao i s prijavljenim brojem smrtnih slučajeva i infekcija od COVID-19 u prvoj godini pandemije, jasno pokazuje da manje saveznih država bilo pogođeno COVID-om u prvoj godini pandemije, što je više cijepljenja primijenjeno. Činjenica da se ova negativna korelacija iznenada preokreće u trećoj godini pandemije jasno pokazuje da se morao iznenada pojaviti novi čimbenik koji je potaknuo prekomjernu smrtnost i broj umrlih od COVID-a i infekcija u saveznim državama koje su u početku bile najmanje pogođene COVID-om. 19.”

I brojne druge studije ukazuju na tu istu korelaciju, ali su zakopane kao dezinformacije. Zamislite kada bi javnost saznala da im je njihova vlada dopustila, ako ne i prisilila, da svojim obiteljima ubrizgaju smrtonosni otrov. Svo povjerenje u vlade potpuno je palo zbog pandemije, ali povjerenje nastavlja padati dok se istina iza pandemije polako ljušti sloj po sloj.

Provjeri/armstrongeconomics.com

Foto naslovnice: pixabay.com

- Advertisement -

Slobodni Promatrač

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije