Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeSve više se spominje kako ukrajinska vlada planira detonirati „prljavu bombu“ i...

Sve više se spominje kako ukrajinska vlada planira detonirati „prljavu bombu“ i za sve okriviti Rusiju

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

False flag

Izvori kažu da ukrajinsko vodstvo planira dijabolični napad pod lažnom zastavom koristeći nuklearnu “prljavu bombu”, a sve kako bi mogli okriviti Rusiju i eventualno proširiti sukob uvlačenjem NATO-a i drugih zemalja.

Prema Sputniku, prljave bombe, koje su također poznate kao “uređaj za radiološko raspršivanje” ili RDD, miješaju konvencionalne eksplozive s radioaktivnim materijalima i obično koriste dinamit i druge eksplozive za širenje radiološke prašine i dima po širokom području, uzrokujući radioaktivnu kontaminaciju i, na kraju, bolest i smrt.

Izvori su novinskoj agenciji rekli da bi razlog ovakvog napada bio optužiti rusku vladu za korištenje oružja za masovno uništenje i pokrenuti globalnu kampanju protiv Moskve, čiji je cilj na kraju, svrgavanje režima predsjednika Vladimira Putina.

Prema insajderima, uprava Istočnog rudarsko-prerađivačkog pogona smještenog u gradu Zholtye Vody u ukrajinskoj regiji Dnjepropetrovsk, kao i Kijevski institut za nuklearna istraživanja, dobili su zadatak napraviti „prljavu bombu“, pod paskom zapadnih kustosa iz Kijeva, navodi Sputnjik.

Insajderi dodaju da se organizatori provokacije nadaju da će “nuklearni incident” izazvati izrazito negativnu reakciju međunarodne zajednice, te da će Moskva izgubiti potporu mnogih svojih ključnih partnera.

U međuvremenu, Zapad će ponovno pokušati pokrenuti pitanje oduzimanja Rusiji statusa stalne članice Vijeća sigurnosti UN-a i pojačati svoju antirusku retoriku.

Ove tvrdnje dolaze nakon prošlotjedne izjave ruskog ministarstva vanjskih poslova u kojoj se ponavlja da Moskva neće prva upotrijebiti nuklearno oružje, dodajući da Zapad obično koristi nuklearnu retoriku kao sredstvo za prikazivanje Rusije kao pokretača globalnog uništenja oružjem za masovno uništenje.

Ranije ovog mjeseca, Dmitrij Peskov, glasnogovornik Putinove vlade, izvršio je pritisak na globalnu zajednicu da se prisjeti nedavnog poziva ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog na nuklearni napad na Rusiju kao preventivnu mjeru. Također je kritizirao zapadne vlade jer nisu glasno osudile te izjave.

“Bilo je stidljivih pokušaja, recimo, da se osudi ton Zelenskog. Čuli smo u Ujedinjenim narodima i tako dalje. No, na našu žalost, recimo, nikome nije palo na pamet obuzdati svog vazala. Ovo je vrlo opasno”, rekao je Peskov.

Konstantin Vorontsov, zamjenik ravnatelja odjela ruskog ministarstva vanjskih poslova, naglasio je da će Kremlj pratiti reakciju zapadnih sponzora Kijeva na “potpuno neadekvatne i apsolutno neprihvatljive” riječi Zelenskog.

“Pozivam sve izaslanike UN-a da odu na stranicu na kojoj je objavljen ovaj intervju na ukrajinskom jeziku i poslušaju što je predsjednik Zelenski rekao u originalnom videu. Vidjet ćete da on nije govorio o nekakvim preventivnim sankcijama prije 24. veljače, mitskim koje izmišlja predsjednička press služba, nego se očito radilo o potrebi preventivnih nuklearnih napada NATO-ovih zemalja protiv Rusije”, rekao je Vorontsov.

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov upozorio je da Kijev svojom retorikom stvara nepotrebne rizike u vezi s uporabom oružja za masovno uništenje.

Apel Zelenskog “samo svjedoči o prijetnjama koje dolaze od kijevskog režima”, a cijela svrha invazije bila je eliminirati takve prijetnje, istaknuo je dalje.

“Kao što znate, jučer je sazvano vijeće takozvane europske zajednice, bila je to inicijativa francuskog predsjednika Macrona, nakon čega je šef EU diplomacije Borrell ponosno objavio da počinje proces formiranja sigurnosnih struktura bez sudjelovanja Rusije. Općenito, oni jednostavno plešu na takt Kijeva i potiču lude fantazije onih koji su tamo još uvijek na vlasti”, rekao je Lavrov.

Izvori uključuju:

Infowars.com

Sputniknews.com

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. da podsjetim:
  tjednima prije početka ruske operacije u Ukrajini zimus, – iz američkih i zapadnih mainstream medija, plasirale su se priče, da će Rusija započeti invaziju u Ukrajini.
  A 1 tjedan dana prije početka te operacije, TV Bloomberg, američko–židovskog milijardera Michela Bloomberga, je čak objavio potpuni scenario te invazije

  velika većina javnosti, uključujći i mene osobno, smatrali su to patkom američkih medija u službi globlističkog kulta. a i sami najviši ruski dužnosnici su se sprdali sa time, uključujući i ovog lošeg glumca, Peskova. Koji se smijao optužbama američkih političara i medija, da će Rusija izvršiti invaziuju Ukrajine i rekao, – da je to glupost i smijurija- da bi to bilo kao da SAD napadnu London.
  I ja osobno tada sam mislio da je to glupost i patka…
  Kad tamo tjedan dana kasnije, Rusija baš izvrši invaziju, ili operaciju, ili kako god to nazvali- u ukrajini. baš onakko kako je ranije objavio TV Bloomberg.

  Ne samo da sam ja bio iznenađen, već i većina javnosti , a čak i oni koji su pristalice Rusije. A izgleda da su i sami Rusi bili iznenađeni.

  jer, evo da ponovim još jednom pitanje novinara Fjodora Lukjanova predsjedniku Putinu, prije par dana na skupu debatnog kluba Valdai:

  “Vladimire Vladimiroviču, vaša odluka da pokrenete specijalnu vojnu operaciju u februaru bila je, naravno, veliko iznenađenje za sve, uključujući i većinu građana Rusije. Više puta ste objašnjavali logiku i razloge, znamo, ali ipak su to odluke takve veličine da se, vjerovatno, ne donose bez nekog posebnog poticaja. Šta se dogodilo prije ove odluke?”

  dakle, sve je moguće, jer oba glumca, Zelenski i Putin igraju za isti globalistički kult i za Chabad Lubawitsch, a režiseri ove đavolske krvave predstave su isti oni koji su bili i režiseri plandemije, isti oni su bili i režiseri ratova i terorizma ba Bliskom istoku, koji sus stvorili Al Kaiduk, ISIL i ostale monstrume, isti oni koji su režiseri masovne migracije, isti oni koji su režiseri promicanja rodne ideologije i LGBT ekipe..i svega ostaloga.. to su isti oni koji su i režiseri velikog reseta, digitalne kontrole i uvođenja digitalnog novca. Što je zapravo glavni i stvarni cilj, a rat u Ukrajini je jedna od inscnerramnih namještenih činova te ukupne satanističke predstave..

  dakle, – ako su režiseri na iznenađenje sviju– u veljači pokrenuli ovaj potpuno besmisleni, iscrpljućujući rat, iako su se svi sprdali sa najavma tog rata, tjednima i mjesecima prije njegovog početka, onda je i sada moguće da režiseri Trumanovgog šoua, roknu i prljave bombe i nuklearno i sve moguće drugo oružje…

  treba konačno shvatiti; rat Rusije protiv Ukrajine, hladni rat na liniji Rusija-Zapad-Kina, i svio ostali sukobi… to je sve inscenirano od strane režisera Trumanovog šoua, satanskih režisera gospodara globalističkog kulta.

  jedini stvarni rat, koji se vodi, je rat njih- te malobrojne elite globalističkog kulta kabale, njih 0,1% protiv svih nas ljudi, nas 99, 9% čovječanstva. svi ostali ratovi i sukobi, služe samo kao dimna zavjesa da se prikrije ovaj stvrani rat
  kada što više beskorisnih izjelica gine na svim stranama, jednako se raduju i Biden, i macron, i zelenski i Putin i Jinping i svi ostali

VEZANO

najnovije