Ponedjeljak, 6 veljače, 2023
NaslovnicaNajnovijeTurska pljuska globalistima

Turska pljuska globalistima

5
(1)

Iznimno dobre vijesti stižu iz Turske, koja je u četvrtak 1.srpnja 2021.godine službeno napustila međunarodni sporazum tzv. Istambulsku konvenciju, a samu odluku potpisao je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

Da podsjetimo, ova konvencija donosi propagandu „rodne ideologije“ pod krinkom borbe protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji.

Pojam rod razlikuje društveni od biološkog spola. Kriterij određivanja nije objektivno razlikovanje, nego subjektivna odluka. U temeljna ljudska prava trebala bi, po tome, spadati i sloboda biranja vlastitog spola i vlastite seksualne orjentacije, kao i sloboda odlučivanja želi li on/ona/ono bit muško ili žensko, homoseksualac, biseksualac, transeksualac…

Prema ovoj ideologiji, muškarci i žene se navodno ne rađaju kao muškarci i žene, nego se to od njih „napravi“ zahvaljujući ulugama koje vide u javnosti ili zbog odgoja koji primaju u obitelji i u vrtićima. Zato se djecu od najmanjih nogu treba odgajati na nov način.

Da rodna ideologija nema nikakvog smisla nećemo puno trošiti riječi, već ćemo samo reći da je potrebno pogledati u prirodu oko nas. Tamo nema rodne ideologije, postoje muške i ženske jedinke, ne po opredjeljenju nego po rođenju.

Dakle, rodna ideologija je ideološka depopulacijska propagandna politika globalista, koji žele redukciju stanovništva, na način da povećaju u što većoj mjeri postotak nereproduktivnog LGBT svijeta.

Turska vlada pojasnila je svoju odluku time da Istambulska konvencija „potkopava obiteljske vrijednosti“ i „homoseksualnost želi prikazati kao normalnu“ zbog toga jer ona poziva da se ne diskriminiraju ljudi prema spolnoj orijentaciji.

Naravno, nije trebalo dugo čekati na reakciju duginim bojama obojanu EU, rasizmom rascjepanog Washingtona i Visokog povjereništva za ljudska prava globalističkog sjedišta UN-a.

Vrlo lako je moguće da su u pravu neki analitičari, koji pokušavaju odgonetnuti Erdoganov potez, a koji kažu da je potez potaknut željom da okupi konzervativnu biračku bazu u kontekstu ekonomskih poteškoća s kojima se zemlja suočava.

Mi ćemo dodati, bez obzira na motive ovog poteza, da se radi o potezu koji budi nadu da će se naći još poneka zemlja koja je spremna „odvaliti“ pljusku globalistima.

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 1

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije