Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeU Australiji dvije godine zatvora za nepoštivanje covid mjera?

U Australiji dvije godine zatvora za nepoštivanje covid mjera?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

1984

Iako su ekstremna ograničenja za koronavirus u Južnoj Australiji na rubu ukidanja, evidentno je da se kreće u novom smjeru kako bi nametnuta ograničenja postala stalni dio života.

Kako donosi 7 News, prijeti i uvođenje rigoroznih kazni prema novom prijedlogu  zakona za kršenje ograničenja. Novi zakon će navodno zamijeniti Zakon o upravljanju izvanrednim situacijama kojim su bila propisana pravila poput obvezne karantene i nošenja maski. Prema mišljenju 7 News-a, novi zakon bi mogao naići na odbijanje u Gornjem domu, jer pravni stručnjaci tvrde da mu nedostaju detalji, te da bi se njime guverneru trajno dale izvanredne ovlasti.

Dokumenti koji su procurili navodno su otkrili da bi kazne zbog nepoštivanja odredbi novog zakona mogle biti i do 75.000 dolara, a spominje se i uvođenje dvogodišnje zatvorske kazne za bilo koje buduće kršenje covid mjera.

Važno je naglasiti da bi predložene izmjene, ako budu donesene, učinile da covid fašizam postane trajna stvar u Južnoj Australiji. Budući da se ograničenja više ne bi kategorizirala kao hitna ili izvanredna, postala bi obvezna po zakonu i provodila bi se na neodređeno vrijeme. Sjećate se kako je sve počelo, sa samo “dva tjedna da se krivulja izravna”? Date vladi prst, uzmu vam sve…

Možda vam se na prvi trenutak može učiniti nepovezano, ali vrlo važno je napomenuti da se Australija prije mnogo godina odrekla prava na posjedovanje oružja. Može li se sve ovo što im se sada događa povezati upravo s tim procesom? Događa li se taj proces upravo i u SAD-u i gube li Amerikanci njihov poznati Drugi amandman, a sve vezano za nedavne maskre nedužnih civila?

Naravno da je povezano, jer ovo se upravo događa kada narod svojevoljno, iz vlastite zatupljenosti, napusti pozicije vlastite samoobrane i prepusti tiranima da vladaju nad njima, znajući da taj narod više nije u stanju uzvratiti udarac.

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

VEZANO

najnovije