Srijeda, 27 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiU Čileu propisana obveza nošenja maski za djecu zbog širenja prehlade

U Čileu propisana obveza nošenja maski za djecu zbog širenja prehlade

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Adio pameti

Kako donosi elpais.com, „Čile se suočava s jednom od najvećih epidemija respiratornog sincicijskog virusa (RSV) u posljednjih nekoliko godina, s neminovnim porastom slučajeva gripe (influence), u situaciji koja je natjerala vlasti na poduzimanje ekstremnih mjera. Jedan od njih je vraćanje obvezne upotrebe maski za djecu školske dobi.“

Mjeru je objavila ministrica zdravstva Ximena Aguilera, pa će tako ova južnoamerička država nastaviti s torturom nedužne djece koja je nastala tijekom ludila koronakrize i bila obvezna sve do listopada 2022.

Prema čileanskom Ministarstvu zdravlja, maske će biti obavezne za svu djecu stariju od pet godina koja pohađaju škole, a usporedo s tim, preporučeno je da ih maloljetnici nose i izvan učionice kada su u javnom prijevozu, na mjestima s velikim brojem ljudi ili slabo prozračenim mjestima.

Visoke obrazovne ustanove poput sveučilišta, tehničkih centara za obuku (CFT) i stručnih instituta (IP) izuzete su od obveze. Mjera se ne odnosi ni na odrasle osobe, osim pri ulasku u domove zdravlja.

Ovaj suludi potez čileanske vlade prokomentirao je i Gordan Lauc na svom facebook profilu:

„Vjerovali, ili ne, u Čileu su upravo propisali da djeca moraju nositi maske zbog širenja prehlade. Ne covida, već običnog virusa koji uzrokuje prehladu.

To nema veze sa zdravom pameti, no raznim wannebe diktatorima se svidjelo upravljati tuđim životima i očito namjeravaju i dalje nastaviti upravljati onima koji su dovoljno glupi (ili ispranih mozgova) da im to dopuste…

Zbog toga je jako važno inzistirati na utvrđivanju istine i istragama koje će otkriti sve koronaprofitere i korumpirane ‘znanstvenike’ i ‘stručnjake’ koji su radi osobne koristi propagandu prikazivali kao ‘znanost’.“

Provjeri/elpais.com/facebook

Foto naslovnice: unsplash.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. Ništa čudno..
  sve južnoameričke države su propale i sve su u službi globalističkog kulta, manje ili više… a stanovništvo većinski zadebilizirano do te mjere, da boli glava

  Čile je , sjećam se, prije 2 godine u jeku kampanje cjepljenja, jedno vrijeme bio proglašen šampionom cjepljenja, bio je najprocjepljenija južnoamerička država i jedna od najprocjepljenijih na svijetu, među prvih 5 najprocjepljenijih država.. zajedno sa Izraelom, Australijom..itd.

  inače predsjednik Čilea je Gabriel Boric (Borić), hrvatskih korjena.. ( o kojem su prije koju godinu izvještavali hrvatski mediji)..
  totalni naprednjak, na liniji globalnog kulta, sjećam se slika prije 2 godine u maskici, i podržavao je lokdaune..

  predsjednik čileanskog parlamenta, zove se Vlado Mirosevic (Mirošević) i također je hrvatskih korjena

  inače…. ovaj takozvani RSV sindrom baš je jesenas poharao po njemačkoj, kada je bio veliki val RSV-a djeca masovno oboljevala..
  i onda su i mnogi mainstream mediji, kao Die Welt, priznali da je uzrok masovnog oboljenja djece od tog RSV-a upravo bilo NOŠENJE MASKI za djecu u Njemačkoj, u školama, što je bilo obavezno skoro 2 godine plandemije..
  čak su i neki vodeći režimski “virsuolozi”, priznali da je dugoročno maskiranje djece bilo greška…
  ali u Čileu baš rade opet to; dakle, opet primjenjuju ono ŠTO JE DOVELO DO MASOVNOG OBOLJENJA DJECE..
  to je isto, kao da netko ima visoku temperaturu, pa ga polijevaju kipućom vodom..

  ali, kako rekoh, južoameričke države, sve vlade su službi kula, većinski zadebilitzirano stanovništvo (kao i u većini država svijeta)
  a Čile je perjanica kulta, među propalim južnoameričkim državama…
  već ranija predsjednica Čilea, Michelle Bachelet, bila je službenica kulta, pa je kasnije za nagradu dobila neki položaj u kriminalnoj privatnoj organizaciji UN, nešto za džendersku ravnopravnosrt, tako nešto, a bila je i na skupovima Bilderberga, WEF-a i MSC-a u Muenchenu

  međutim…
  i ovdje je ustvari problem svih problema… taj što velika većina debilnih roditelja dopušta sve gadosti koje službenici kulta nameću djeci..
  sjećam se prije godinu i pol izvještaja iz austrije..čija je vlast u službi kulta pucala najstrožije mjere u europi,.. a tu su bile i obaveza nošenja maski za djecu u školama i obaveza testiranja djece u školama 3x tjedno… I preko 90% takozvanih roditelja su pristali na to..

  možemo mi galamiti koliko hoćemo..međutim problem je i dalje velika većina ništa ne mislećih ovaca, koji partipiciraju u svemu i kojima možeš nametnuti svako govno i oni sve puše i na sve pristaju.. pa da im kažeš da na glavu stave tutu punu govana, da to štiti od virusa, opet bi 90% to činilo i ništa ne bi propitkivali
  bez te mase ovčurina, ne bi uopće bila moguća ni plandemija, ni veliki reset ni sve ostalo

VEZANO

najnovije