Četvrtak, 8 lipnja, 2023
NaslovnicaNajnovijeU sjeni događanja u Ukrajini WHO priprema centraliziranu zdravstvenu diktaturu

U sjeni događanja u Ukrajini WHO priprema centraliziranu zdravstvenu diktaturu

5
(45)

Metoda odvraćanja pažnje

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Mrzili ste stožer i sve odluke koje je on donosio? Vjerujte, to nije ništa u usporedbi s onim što nam se tek priprema!

Naime, danas 1.ožujka trebao bi se održati prvi sastanak međunarodnog pregovaračkog tijela na temu uvođenja jedinstvene strategije odgovora na pandemiju. Da podsjetimo, 30. ožujka 2021. godine velik dio šefova država i vlada, zajedno s predsjednikom Europskog vijeća Charlesom Michelom i glavnim direktorom Svjetske zdravstvene organizacije, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesusom ustvrdili su da bi borbu protiv pandemije bilo dobro staviti u okvire jedinstvenog svjetskog pristupa i odgovora na pandemiju i to putem međunarodnog sporazuma o pandemiji koji bi trebao biti donesen do 2024. godine.

Drugim riječima, jednom kada naše vlade predaju naše slobode u ruke ovih zločinaca, a zasad nema naznaka da bi moglo biti drugačije, možete se pozdraviti s kuknjavom, prosvjedima i ostalim oblicima izražavanja neslaganja s odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i vlade. Realizira li se sve kako su globalisti zamislili, potpisane konvencije postati će pravno obvezujuće za sve prema međunarodnom pravu, a WHO će postati „Gospodar pandemija“.

Ne stane li se na kraj ovim zločincima, od 2024. godine budite spremni zavrtati rukav onoliko puta koliko to procjene farmaceutske kompanije. Šta je deset, dvadeset doza godišnje „cjepiva“ protiv gripe…

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 45

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije