Ponedjeljak, 6 veljače, 2023
NaslovnicaNajnovijeU Srbiji cijela obitelj umrla u 10 dana i svi bili cijepljeni...

U Srbiji cijela obitelj umrla u 10 dana i svi bili cijepljeni trećom dozom

4.8
(19)

Tragična vijest dolazi iz Leskovca u Srbiji, gdje su majka, otac i kćer preminuli u razmaku od samo deset dana.

Kako piše portal Rešetka prvo je preminula majka, zatim kćer, te posljednji i otac. Kći i otac su bili pozitivni na covid-19, a majka, čiji su rezultati bili negativni umrla je od srčanog udara.

Svi su bili po treći put cijepljeni!

Obitelj koja je danas ukopala sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, shrvana je bolom i u šoku. Također i susjedi.

„Ne mogu vjerovati da sam ih prije dva tjedna sve tu vidjela sretne, nasmijane, okupljene u dvorištu na obiteljskom ručku, igrali su se s unučićima. A onda je krenuo pakao“, ističe njihov susjed.

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili cijepljeni, svi su se testirali, a rezultati su prvo pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja kći. S pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. listopada.

„Majci (75) je prestalo kucati srce tjedan dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom liječenju. Umro je ne znajući ni da mu je kćerka umrla“, rekao je za Rešetku njegov unuk.

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.8 / 5. Ukupno glasova: 19

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije