Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeUhićena odvjetnica koja surađuje s Rienerom Fuellmichom u postupku dokazivanja zločina svjetskih...

Uhićena odvjetnica koja surađuje s Rienerom Fuellmichom u postupku dokazivanja zločina svjetskih čelnika izvršenih u ime Covida-19

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pokušaj zastrašivanja

Virginie de Araujo Recchia, francuska odvjetnica koja živi u Francuskoj te sudjeluje u radu građanske porote tzv. Narodnog suda za javno mnijenje s Reinerom Fuellmichom na dokazivanju da su svjetski čelnici počinili zločine protiv čovječnosti pod izlikom bolesti Covid-19, uhićena je u svom domu u zoru 22. ožujka pred svojom djecom.

Fuellmichov tim navodno je obaviješten da optužbe protiv njihove suradnice uključuju terorizam i izdaju, a odnose se na njezina nastojanja oko ponovne uspostave ljudskih prava i sloboda, ne samo u Francuskoj već i na globalnoj razini. Znakovito je kako je ovo uhićenje orkestrirano tri tjedna uoči francuskih predsjedničkih izbora.

Početkom godine je Virginie de Araujo Recchia, u partnerstvu s kolegom Jean-Pierreom Josephom i još dvojicom pravnika, podnijela žalbu voditelju istražnih sudaca u ime udruga BonSens.org, AIMSIB-a i Collectif des Maires Résistants (Kolektiv gradonačelnika koji pružaju otpor) protiv francuskih parlamentaraca koji su u kolovozu 2021. potvrdili zakon o obveznom cijepljenju protiv bolesti Covid-19, kojim su milijuni građana ucijenjeni da se podvrgnu eksperimentalnoj genskoj terapiji ili riskiraju gubitak posla.

Prema izvorima bliskim slučaju, odvjetnica je radila na tužbi protiv političkih stranaka i postupanja nekih njihovih članova. Upravo je bila objavila svoje izvješće pod naslovom Diktatura 2020 u kojem optužuje francusku vladu za državni terorizam, napad na temeljne interese nacije i zločine protiv čovječnosti. Ovaj dokument je trebao biti temelj za kazneni progon članova vlade.

Nakon Kanade čistka je očito započela i na europskom tlu; njezin cilj je još jača destabilizacija društva, razoružavanjem nepokornih neistomišljenika instrumentima cenzure i cancel-a (kultura otkazivanja). Imali smo prilike vidjeti kako su na našem tlu prvi na udaru bili prosvjednici, zatim prosvjetni djelatnici, stručnjaci iz područja medicine i zdravstvene skrbi, portali koje je Faktograf.hr počastio komplimentom „rubni“, odnosno svi koji nisu u službi službenog narativa. Svakako tek sada ne smijemo posustati u protivljenju, nego upravo suprotno – trebamo postati još glasniji i ustrajniji kontra tiranije!

VEZANO

najnovije