Srijeda, 27 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiUkrajina uhvaćena u lažiranju ratne snimke

Ukrajina uhvaćena u lažiranju ratne snimke

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Žene “Hulkovi”

Ukrajinsko vojno osoblje uhvaćeno je kamerom kako postavlja lažne ratne snimke nakon posljedica navodnog „ruskog“ napada na Spaso-Preobražensku katedralu – najveću pravoslavnu crkvu u Ukrajini.

Ukrajinski dužnosnici tvrdili su da je Rusija ispalila projektil na crkvu dok je Kremlj sugerirao da je ukrajinski projektil protuzračne obrane zakazao i pao na zgradu.

Viralni video koji se proširio društvenim mrežama prikazuje čišćenje crkve od strane civila i hitnih službi na licu mjesta, te ženu koja samo jednom rukom podiže veliki komad nečeg što bi po svoj prilici trebao biti od betona.

Dalje na video snimci se može vidjeti par žena kako skupljaju ruševine, a jedna žena nosi pet ogromnih komada betona jednom rukom, a druga dva komada u drugoj ruci.

Naravno, poučeni iskustvom montiranja snimki lažnih smrti i pacijenata tijekom korona ludila, čovjek ne može a da se ne zapita radi li se sada čitava stvar ponovo i ako je rat stvarno u tijeku, zašto su ovakve scene morale biti inscenirane.

Cijeli napad na crkvu smrdi na dezinformacije jer je ukrajinska vlada nedavno kritizirala nacionalnu Pravoslavnu crkvu u smislu privrženosti Rusiji i strogo se obračunala s crkvenim dužnosnicima diljem zemlje.

Režim ukrajinskog marionetskog predsjednika Volodimira Zelenskog otišao je čak toliko daleko da je ove godine ukinuo i pravoslavni Božić.

Dakle, postavlja se pitanje zašto bi Rusija napala skupinu koja se trenutno svađa s administracijom Zelenskog i navodno podržava ruske ratne napore?

Također je vrijedno napomenuti da je cijeli zapadni medijski establišment opširno izvještavao o napadu i naglasio jednu osobu koja je tragično preminula tijekom bombardiranja, okrivljujući Rusiju bez potpunih dokaza.

U međuvremenu, glavni mediji jedva pokrivaju tisuće ukrajinskih civila ubijenih i osakaćenih nezakonitim granatiranjem i minama koje je podmetnula i postavila korumpirana vojska Zelenskog.

Samo prošli tjedan, Ukrajinci su ubili civilni par koji se vozio mostom koji povezuje Krim s Rusijom, ostavivši njihovu malu kćer bez roditelja, i ubili su četrnaestogodišnju djevojčicu u napadu bespilotnom letjelicom na civilnu zgradu.

Američki mediji bili su prisiljeni priznati da su u napadu na most ubijena dva civila nakon što je ukrajinska vojska javno preuzela odgovornost za bombaški napad, ali nisu priznali da se radilo o ratnom zločinu niti su kritizirali napad kao što čine za ruske napade.

Napadi na Krim slični su osmogodišnjim napadima na civilnu infrastrukturu u regiji Donbasa kada je Ukrajina koristila svoju korumpiranu metodu pokušavajući silom vratiti područja koja je prije kontrolirala.

Naravno, ova politika samo tjera ljude koji žive u tim područjima da se čvršće suprotstave ukrajinskoj vladi i vojsci.

Ruski predsjednik Vladimir Putin optužio je u srijedu Zapad da zatvara oči pred terorističkim napadima koje je Ukrajina počinila na ruskom teritoriju.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: YouTube screenshot

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. ne znam čemu objavljivanje ovakvih članaka?
  Ovakav geopolitički trash, inače objavljuju mnogi drugi portali uhvaćeni u matrixu lažne geopolitike i Truman šoua ovog rata., kao i mainstream portali
  U kojem, nitko živ ne zna , evo nakon skoro godinu i pol, zašto se ratuje, koji je cilj, što se želi postići.

  naravno da Ukrajina laže i manipulira u ovom ratu, kao što i druga strana ona ruska, laže i manipulira.. ali i to i jeste kvaka, da se gledateljima i navijačima Truman šoua stalno bacaju ovakve nove i nove epizode skoro svakondevno , ali se inače na ratištu u stvari ništa posebno ne događa. Pat pozicija i nerješen rezultat koja traje mjesecima i zapravo je i cilj, da samo ostane pat pozicija što duže. — da se rat oduživa što duže…
  sjetimo se samo onih bombastičnih vijesti od oko prije godinu dana,.- o američkim biolaboratorijama u Ukrajini.. i? što je bilo s time?
  ništa od tada više ništa nismo čuli
  tresla se brda, rodio se miš..
  takvih vijesti bilo je na stotine i stotine, uvijek nešto novo da se pubika ne dosađuje i da joj se odvlači pažnja od od onog što je bitno- a to je da se svima sprema reset. I amerikancima i rusma, i ukrajincima i kinezima i arapima.. i hrvatima i svima ostalima … cijelom čovječanstvu, mislim na one obične ljude.
  .
  dok se Ukrajina drastičnom brzinom ispražnjava…
  a u pozadini rata, ruske vlasti također ubrzano rade na agendi velikog reseta, pa su nedavno usvojile zakon o ovođenju digitalne rublje..

VEZANO

najnovije