Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiUSA Today ponovo izabrale biološkog muškarca kao „ženu godine“

USA Today ponovo izabrale biološkog muškarca kao „ženu godine“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nametanje idiotizma

USA Today izabrao je transidentificiranog muškarca za „ženu godine“ po drugi put za redom, a ovaj put to je netko tko zagovara promjenu spola djece.

Medijska kuća izabrala je Leigh Finke za svoju „ženu godine“ u Minnesoti. Finke je bio prvi transrodni političar koji je u studenom imenovan u Zastupnički dom Minnesote.

USA Today kaže da su nagrade način isticanja “lokalnih i nacionalnih heroina koje svaki dan pozitivno utječu na svoje zajednice”.

Finke je svojim prioritetom osigurao da djeca imaju pristup kirurškim zahvatima za promjenu spola, a nedavno je sponzorirao zakon kojim se Minnesota pretvara u “državu utočišta za trans”.

Demokratski guverner Tim Walz i zamjenik guvernera države Minnesota nalaze se u izvršnoj misiji da prisile državne agencije da proguraju zdravstvenu skrb koja “afirmira rod”.

Guverner Walz označio je napore da se zaustave „progoni“ transkirurških zahvata na djeci,  obećavši da će “pobrinuti se da će Minnesota biti gostoljubiva, puna ljubavi, susjedska država u kojoj ste dobrodošli i u kojoj neće biti proganjanja ili bilo čega drugog što smo pokušavajući vidjeti u nekim drugim državama“.

Minnesota je također jedna od država u kojoj su šokantne trans i gay porno knjige smještene u školske knjižnice, naizgled bez znanja školskih službenika.

USA Today sada ima naviku birati biološke muškarce kao „ženu godine“, nakon što je prošle godine odlučio da je Bidenova pomoćnica ministra zdravstva i ljudskih usluga Rachel Levine dostojna nagrade.

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

  1. Bivši njemački skakač u vodu 90-ih godina, Jan Hempel, olimpijski pobjednik, u javnosti je iznio dugo skrivanu istinu o tome kako ga je njegov bivši dugogodišnji trener Werner Langer 14 godna seksualno zlostavljao. Hampel je o tome govorio i na državnoj TV ARD. Langer je u međuvremenu umro. Hampel je optužio DSV- Njemački plivački savez, da su oni znali za to, ali nisu ništa poduzeli. Još 1997. Hampel je bio obavjestio glavne funkcionere DSV-a, ali se ništa nije desilo. DSV je krajem prošle godin dao otkaz treneru njemačke plivačke reprezentacije, Lutzu Bushkowu. Koega se optužuje da je i on znao za to seksualno napostovanje Hampela od strane trenera Langera. Također i još jedan bivši skakač u vodu starije generacije, Franz Marbaise, sada je izišao u javnost da je i on bio seksualno zlostavljan od strane svog trenera, kasnih 60-ih godina. Kada je Marbaise tada prije 50-ak godina zajedno sa svojim roditeljima bio prijavio tog trenera, predsjedništvu svog plivačkog kluba i funkcionerima DSV-a, nisu mu vjerovali i treneru se ništa nije desilo. Taj njegov bivši trener sada je jako star i bolestan i nije u stanju da bude ispitivan u vezi ovoga.

VEZANO

najnovije