Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiVeliki njemački lanac trgovina među prvima kreće u realizaciju globalističke agende

Veliki njemački lanac trgovina među prvima kreće u realizaciju globalističke agende

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Dajmo im što zaslužuju

Jedan od najvećih njemačkih lanaca trgovina planira u svojim trgovinama „smanjiti asortiman proizvoda životinjskog podrijetla, te dati primjer mlađim generacijama.“

Kako pišu njemački mediji, „Lidl ima novu strategiju kojom mijenja vlastiti asortiman proizvoda. U budućnosti će se smanjiti udio proizvoda životinjskog podrijetla.“

Koje promjene sada mogu očekivati potrošači?

Na policama supermarketa i diskonta u Njemačkoj sve je više vegetarijanskih i veganskih proizvoda. Ponuda namirnica bez mesa ili drugih životinjskih proizvoda sada je velika. Nude se različite alternative za mliječne proizvode, kao i za meso, piše Fenix-magazin.

Lidl sada želi promijeniti ponudu – te najavljuje smanjenje udjela proizvoda sa životinjskim bjelančevinama u svojoj ponudi.

Kako kažu iz Lidla ovo je korak “bez alternative”. Lidl na ovaj način želi učiniti nešto dobro za planetu, javljaju njemački mediji.

Planiraju u svojim trgovinama smanjiti asortiman proizvoda životinjskog podrijetla, te dati primjer mlađim generacijama.

Za očekivati da je ovo tek prvi korak, u kojem će prvo smanjiti asortiman proizvoda životinjskog podrijetla, a onda možemo očekivati i potpuno izbacivanje, uz istovremeno ubacivanje asortimana proizvoda od kukaca.

Dajmo im što zaslužuju, a to je treći prst na vašoj ruci.

Provjeri/poslovni.hr

Foto naslovnice: screenshot poslovni.hr

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije