Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovije(VIDEO) Plandemija je „nulta točka“ u pokušaju hakiranja čovjeka

(VIDEO) Plandemija je „nulta točka“ u pokušaju hakiranja čovjeka

Sve znam, a ništa ne znam…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Donosimo vam video u kojem izraelski povjesničar i sveučilišni profesor dr. Yuval Noah Harari, inače savjetnik vrhovnog transhumanističkog gurua Klausa Schwaba pojašnjava kako će se odvijati dugo najavljivano hakiranje ljudi.

„Hakiranjem organizama, ELITE mogu dobiti moć promijeniti sam život“, riječi su ovog čovjeka koji naglašava da su se u prošlosti dogodili brojni pokušaji ovoga, ali nitko nije stvarno uspio jer nisu imali dovoljno dobru tehnologiju niti su dovoljno razumjeli ljudsku biologiju.

„Ali uskoro…bar neke korporacije i vlade će biti u mogućnosti sistematično hakirati SVE ljude!“

Transhumanisti naglašavaju da žele zamijeniti (savršeni) dizajn stvoren od Boga, sa njihovim „inteligentnim dizajnom“ iz „oblaka“ (clouds), za kojeg kaže da su nove pokretačke sile evolucije.

Trenutak kojeg su izabrali za početak svojeg eksperimenta je naravno „plandemija“ koronavirusa, ali oni to čak i ne kriju:

„Ljudi bi jednog dana mogli pogledati unazad sto godina i dentificirati korona epidemiju, kao trenutak kada je novi režim nadzora preuzeo nadzor, posebno nadzor pod kožom!“

 O Klausu Schwabu smo već dosta toga napisali, a njegova najava četvrte industrijske revolucije govori sve:

„…ona ne mijenja ono što radite, ona mijenja tebe…ti si taj koji će biti promijenjen!“

I za kraj, najvažniji aspekt kojeg ovi demonski zločinci žele potpuno promijeniti:

„Cijela ideja kako čovjek ima dušu, duh i da ima slobodnu volju i nitko ne zna što se događa unutar mene, što god odaberem, bilo na izborima ili u supermarketu slobodnom voljom…TO JE GOTOVO…“

Naravno da neće uspjeti, jer njihov bolesni umovi ne mogu podnijeti istinu da je čovjek upravo sve ono što oni negiraju.

Izvor: YouTube (Provjeri.hr)
VEZANO

najnovije