Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiVlada Novog Zelanda potiče građane da prijavljuju „teoretičare zavjere“ kao „teroriste“

Vlada Novog Zelanda potiče građane da prijavljuju „teoretičare zavjere“ kao „teroriste“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nova razina ludila

Autoritarna ljevičarska vlada Novog Zelanda naredila je građanima da prijave svoje prijatelje i obitelj policiji ako sumnjaju da se protive vladinoj politici, uključujući mjere za COVID-19.

Prema uputama koje je objavila vlada Jacinde Ardern, inače duboko infiltrirana u WEF, građani Novog Zelanda za koje se sumnja da su “teoretičari zavjere” bit će istraženi kao teroristi.

Rebecca Kitteridge, ravnateljica novozelandske Sigurnosno-obavještajne službe, objasnila je da postoje “deseci pokazatelja” koji sugeriraju da je član obitelji ili prijatelj “radikaliziran” teorijama zavjere i da bi mogao planirati teroristički napad.

Svatko tko se protivi “vladinim politikama koje se tumače kao kršenje prava” ili “COVID mjerama koje je vlada poduzela” mora biti prijavljen i pod istragom kao terorist, prema Kitteridgeu.

Pod vodstvom premijerke Jacinde Ardern, Novi Zeland se pojavio na čelu ljevičarske autoritarne agende Svjetskog ekonomskog foruma, a građanima su prava oduzimana na sustavan i nemilosrdan način, te im se sada govori da je preispitivanje autoritarnosti vlade oblik terorizma.

Na Novom Zelandu jednostavno nema mjesta za javnu raspravu. Svatko tko ima drugačije gledište od Ardernove vlade infiltrirane u WEF smatra se neprijateljem.

Ardern je u srpnju pokazala pomak njezine vlade prema fašizmu, rekavši građanima da je vlada njihov „jedini izvor istine” i da moraju “odbaciti sve drugo što čuju“, osim ako to nije izdala vlada.

Strašna vremena su stigla na Novi Zeland, ali ne treba biti iznenađen jer govorimo o krajnje ljevičarskoj autoritarnoj državi, koju vodi mlada globalna liderica Jacinda Ardern.

U ovoj se državi građanima govori da daju svoje potpuno povjerenje vladi, a ljudi koji se usuđuju razmišljati svojom glavom i traže alternativne izvore informacija blate se kao “teoretičari zavjera” i istražuju se kao teroristi.

Ovo nije samo budućnost Novog Zelanda, već i čitavog svijeta ukoliko Klaus Schwab postigne svoje zamisli.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije