Utorak, 7 veljače, 2023
NaslovnicaNajnovijeVrijeme je da podržimo sve stranke i pojedince koji traže i podržavaju...

Vrijeme je da podržimo sve stranke i pojedince koji traže i podržavaju otpor covid fašizmu

4.9
(68)

(Mišljenje) Skandaloznom press konferencijom održanom u petak 5. studenog, nelegalno tijelo koje sebe naziva „Stožer civilne zaštite“ zaprijetilo je svim građanima Hrvatske uvođenjem covid-potvrda za ulazak u državne i javne ustanove i institucije, dok oni koji zarađuju svoj kruh u tim sektorima bez ove propusnice neće moći pristupiti niti svojem poslu. A prijete da ćemo od slijedeće godine propusnicu moći dobiti jedino preko igle…

Jasno je da se kukavička vlast sakrila iza paravana parapolitičkog tijela Stožera, te zakulisno upravlja svim potezima isturenih lutaka na koncu: Božinovića, Beroša, Capaka, Markotićke…

Čime su ucjenjeni najviši predstavnici izvršne vlasti, teško je reći, ali ugovori s farmakomafijom koji su izašli na vidjelo u nekim zemljama možda mogu djelomično odgovoriti na to pitanje. Jesu li ucijenjeni na osobnoj razini da moraju provoditi nacionalni reset u okviru velikog globalnog reseta? Pa vjerojatno jesu…ali svatko može reći NE, no oni su se odlučili okrenuti protiv svojeg naroda!

Izvor: YouTube (Hrvatska radiotelevizija)

Bilo kako bilo, više nemamo vremena da kukamo po društvenim mrežama i svađamo se s indoktriniranom suprotnom stranom, jer kako smo to i najavljivali, zločinci su uspjeli djelomično podijeliti narod. Vrijeme je za akciju!

Bez obzira što se ne slažemo u političkom smislu sa svime što propagiraju određeni politički i individualni akteri koji javno pozivaju na otpor covid fašistima, ovdje vas sve pozivamo da ih podržimo. Jer, bilo kakav otpor jednoumlju koje nastupa u ovom trenutku je dobar.

Izvor: YouTube (Mislav Kolakušić, nezavisni zastupnik u EP)

Potrebno nam je jedinstvo u otporu kakvo nam možda nikad prije nije bilo potrebno! Otpor svim mjerama kojima nas sustavno tlače već više od 18 mjeseci! Odbacimo maske, covid potvrde i sve nove mjere koje nam žele nametnuti sutra!

Slobodno u komentarima dopunite ovaj popis…

Stranka Promjenimo Hrvatsku – https://www.facebook.com/PromijenimoHrvatsku

Most nezavisnih lista – https://www.facebook.com/MostHrvatska

Mislav Kolakušić – https://www.facebook.com/sudacmislavkolakusic

Ivan Vilibor Sinčić – https://www.facebook.com/ivsincic

Andrija Klarić – https://www.facebook.com/profile.php?id=100010838227740

Ivan Pokupec – https://www.facebook.com/ivanpokupecsh

………

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.9 / 5. Ukupno glasova: 68

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

2 KOMENTARI

  1. Potpisujem svaku riječ. Ne želim negativno nastupiti ali imam loša osobna iskustva po pitanju prosvjedovanja. Bio sam ostavljen sam iako su se vi "zaklinjali" da će ići do kraja. No, dokle god ima nade, u meni se probudi nagon za djelovanjem.

VEZANO

najnovije