Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiWEF predlaže upotrebu umjetne inteligencije za dodatnu cenzuru „govora mržnje“ i „dezinformacija“

WEF predlaže upotrebu umjetne inteligencije za dodatnu cenzuru „govora mržnje“ i „dezinformacija“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Smrt transhumanizmu, sloboda narodu“

Transhumanisti iz Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) nastavljaju propagandu o potrebi  spajanja umjetne inteligencije (AI) i ljudi, kao navodnom „lijeku za sve bolesti“ koje muče društvo i ekonomiju.

Doduše, ponekad izgleda da glasnogovornik „elite“ sa sjedištem u Davosu ne iznosi svoja čudna “rješenja” i “prijedloge” kao način da ojača postojeće ili uvede nove narative, već samo da izgleda kao da nešto radi kako bi ga i dalje financirali oni iz sjene.

Unatoč tome, WEF svoju pozornost usmjerava prema onome što je očito „gorući problem u svačijem životu“ upravo sada. Ne, nije u pitanju nevjerojatna inflacija, troškovi energije, pa čak ni sigurnost hrane u mnogim dijelovima svijeta. Ti problemi koji muče običan narod, ovu globalističku organizaciju ne zanima.

I dok se ljudi bore kako da plate svoje račune i strahuju od nadolazeće zime, WEF nesvjesno govori o “mračnom svijetu internetskih šteta”.

Oni su potpuno skoncentrirani na borbu protiv internetskih trolova, odnosno rješavanja široko i nejasno definiranog problema “online zlostavljanja”. 

“Jedinstvenim kombiniranjem snage inovativne tehnologije, prikupljanja obavještajnih podataka izvan platforme i sposobnosti stručnjaka za predmet koji razumiju kako akteri prijetnji djeluju, skalirano otkrivanje online zlostavljanja može doseći gotovo savršenu preciznost”, kaže vrlo nedefinirano WEF, te nastavlja riječima koje pomalo otkrivaju o čemu se radi:

“Uvođenjem višejezične inteligencije izvan platforme u skupove za učenje, umjetna inteligencija će tada moći otkriti nijansirane, nove zloupotrebe u velikim razmjerima, prije nego što dospiju na mainstream platforme. Nadopunjavanje ove pametnije automatizirane detekcije ljudskom stručnošću za pregled rubnih slučajeva i identificiranje lažno pozitivnih i negativnih rezultata, a zatim vraćanje tih nalaza natrag u setove za obuku, omogućit će nam stvaranje umjetne inteligencije s ljudskom inteligencijom. Na taj način timovi za povjerenje i sigurnost mogu zaustaviti porast prijetnji na internetu prije nego što dođu do korisnika.”

Znači, ​​AI je ovdje samo „dimna zavjesa“ za činjenicu da će čovjek (čitaj globalisti) i nadalje imati „zadnju“, nakon što se podaci pretvore u “čovjeku čitljiv” format, u daljnjem pritisku na društvene mreže.

Dakle, potpuno je jasno da se ovdje radi samo o dodatnom stisku cenzure za „nepodobne informacije“, odnosno o gušenju istine, a pod firmom “zaštite od zlostavljanje djece, dezinformacija, ekstremizma i prijevara.”

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije