Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeWHO bi do kraja lipnja mogla proglasiti izvanredno stanje zbog „majmunskih boginja“

WHO bi do kraja lipnja mogla proglasiti izvanredno stanje zbog „majmunskih boginja“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

COVID 2.0

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) bi do kraja lipnja 2022. mogla proglasiti izvanredno međunarodno javnozdravstveno stanje zbog „majmunskih boginja“, koje su očigledno paravan za prikrivanje posljedica „cjepiva“ protiv Covid-19. Učini li to, sve države članice, uključujući SAD, UK, Australiju, Kanadu, Novi Zeland i Europu, zakonski su dužne odgovoriti na to.

Odbor za hitne slučajeve Svjetske zdravstvene organizacije trebao bi se sastati u četvrtak, 23. lipnja 2022., kako bi procijenio predstavlja li izbijanje „majmunskih boginja“ javnozdravstveno hitno stanje od međunarodnog značaja.

Prema Međunarodnim zdravstvenim propisima (IHR) iz 2005. godine, države imaju zakonsku obvezu da odmah reagiraju na hitnu javnozdravstvenu situaciju od međunarodnog značaja, što znači da bismo mogli biti svjedoci COVID-a 2.0.

Kako znamo da su „majmunske boginje“ zapravo prikrivanje nuspojava „cjepiva“, ali i pojave drugih bolesti uslijed „cjepiva“ pročitajte ovdje.

Nažalost, ili na sreću, ovisno o tome jeste li odlučili primiti injekciju, službeni vladini podaci i povjerljivi dokumenti Pfizera snažno sugeriraju da injekcija reaktivira uspavani virus vodenih kozica ili virus herpesa zbog zastrašujuće štete koju čini imunološkom sustavu.

To je najvjerojatnije ono što se upravo dogodilo Justinu Bieberu, ostavivši pola njegovog lica paralizirano i prisiljavajući ga da otkaže nadolazeću turneju. Naime, 10. lipnja Bieber je objavio video u kojem je otkrio da mu je polovica lica paralizirana nakon što mu je dijagnosticiran Ramsay Hunt sindrom, što je dovelo do otkazivanja njegove nadolazeće turneje.

Ramsay Hunt sindrom je uzrokovan istim virusom koji uzrokuje vodene kozice i javlja se kad virus zahvati facijalni živac u blizini uha. Osim bolnog osipa, Ramsay Huntov sindrom može uzrokovati paralizu lica i gubitak sluha u zahvaćenom uhu.

Stanje obično pogađa osobe starije od 60 godina, a vjerojatno i one koji su „cijepljenem“ uništili vlastiti imunitet, što dovodi do reaktivacije virusa varicella-zoster.

Dakle, kako se sada čini, vrlo je izvjesno da bi WHO mogla da kraja lipnja pokrenuti „Covid 2.0“ kao operaciju zataškavanja eksperimentalnog „cjepiva“, a već ste svjesni da će kao rješenje ponuditi još jednu rundu “cjepiva”…

VEZANO

najnovije