Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaVijesti„Woke“ profesor uhićen zbog užasnog zlostavljanja djece: „Mala djeca su tako seksualna“

„Woke“ profesor uhićen zbog užasnog zlostavljanja djece: „Mala djeca su tako seksualna“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ništa doli poremećeni idiot

Što je sve „izgmizalo na površinu“ u jeku tzv. „woke“ agende najbolje govori primjer kalifornijskog „probuđenog“ profesora, kojeg su tajni operativci uhvatili tijekom operacije zlostavljanja djece.

Naime, Rodger “Rod” Githens (44), izvanredni profesor na Sveučilištu Pacifik, uhvaćen je u pokušaju silovanja 7-godišnjeg djeteta. Na njegovu nesreću “trgovac djecom za seks” s kojim je Githens pregovarao zapravo je bio tajni agent FBI-a.

Tijekom razgovora, u kojima je predlagao namamljivanje mlade djevojke lutkom i čokoladom, Githens je također likovao zbog prethodnog seksualnog zlostavljanja druge djece, rekli su tužitelji.

Githensov Twitter račun pokazuje da se redovito zalaže za ljevičarske ciljeve i promovirane demokrate, uključujući predsjednika Joea Bidena, Michelle Obamu i guvernera Kalifornije Gavina Newsoma i bivšeg guvernera Jerryja Browna. Također, podržao pozive da se predsjednik Donald Trump smijeni s dužnosti tijekom 6. siječnja.

Kaznena prijava iz istočnog okruga Kalifornije potvrđuje da je Githens uhićen 21. travnja pod optužbama koje uključuju primanje i distribuciju seksualno eksplicitnih slika maloljetnika.

Tužba otkriva užasavajuću prirodu Githensove namjere da zlostavlja djecu.

U razgovorima s agentom FBI-a na tajnom zadatku, Githens se hvalio djecom za koju je tvrdio da ih je prije zlostavljao u užasnom pokušaju da impresionira lažnog „trgovca seksom“.

Tajni agent FBI-a predstavio se kao 30-godišnji muškarac koji je “prijatelj tabua”, tvrdeći da je seksualno aktivan sa svojom 7-godišnjom nećakinjom i spreman je prodati dijete drugim pedofilima.

Tijekom razmjene koja je započela na aplikaciji za gay spojeve Grindr, 25. ožujka, Githens je rekao da je “iskusan” sa zlostavljanjem djece, te je nastavio izražavati interes da upozna tog čovjeka i njegovu nećakinju.

“Volio bih da me tata ili ujak pozovu”, navodno je napisao nakon što je par premjestio svoj razgovor na šifrirani Telegram messenger servis.

Kada je razgovarao o planovima za sastanak u Fresnu, Githens je rekao da će djevojci donijeti “njezinu omiljenu čokoladicu… i lutku Ariel.”

Githens je također rekao tajnom agentu da je oženjen 35-godišnjakom iz Meksika i da je jednom prilikom gledajući televiziju zlostavljao 11-godišnjeg nećaka svog supruga.

“Mala djeca su tako seksualna”, rekao je.

Githens je agentu također poslao samouništavajuće selfije, koje su vlasti usporedile s njegovom službenom fotografijom iz vozačke dozvole i njegovom fakultetskom biografijom na web stranici Sveučilišta Pacifik.

Nalog za pretragu Githensove kuće i elektroničkih uređaja izvršen je 19. travnja, piše New York Post.

Agenti su pregledavajući njegov telefon i računalo, te otkrili da je navodno razmjenjivao video snimke seksualnog zlostavljanja djece s drugim korisnicima Telegrama.

Prema tužbi, Githensov suprug rekao je vlastima da nije bio svjestan njegove aktivnosti.

Githens je diplomirao religijske studije na Lincoln Christian Collegeu, izvijestio je Daily Beast. Uz magisterij i doktorat iz razvoja ljudskih potencijala, radio je diplomski rad na Teološkom fakultetu u Chicagu.

U vrijeme uhićenja Githens je bio predstojnik za razvoj vodstva i organizacije Alexandre Greene Ottesen na Sveučilištu Pacifik.

Glasnogovornik Sveučilišta Mike Klocke rekao je u ponedjeljak za Daily Beast da je Githens stavljen na administrativni dopust i rekao: “Sveučilište ne komentira pravne postupke koji su u tijeku.”

Bude li osuđen po optužbama, Githens se suočava s 20 godina iza rešetaka.

Provjeri/slaynews.com

Foto naslovnice: screenshot slaynews.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije