Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiZa navijače na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, cijepljenje neće biti obavezno

Za navijače na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, cijepljenje neće biti obavezno

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Novac važniji od agende…

Cijepljenje protiv koronavirusa neće biti obavezno za više od milijun navijača koji ove godine idu na Svjetsko prvenstvo u Kataru, rekle su vlasti te zaljevske države u četvrtak.

Svi posjetitelji stariji od šest godina morat će predočiti negativne testove na Covid-19 prije odlaska u Katar na turnir koji počinje 20. studenog, objavile su vlasti u novim zdravstvenim smjernicama.

Turnir koji će trajati 29 dana bit će prvi veliki globalni sportski događaj s navijačima od izbijanja p(l)andemije Covida.

Organizatori iz Katara i upravno tijelo svjetskog nogometa FIFA rekli su da žele da ovaj događaj bude znak da svijet prevladava razornu p(l)andemiju.

Ali upozorili su da će se zdravstvene smjernice promijeniti ako prijetnja ponovno poraste.

Navijači će morati nositi maske u javnom prijevozu u Kataru, a svatko tko bude pozitivan na Covid-19 “morat će se izolirati u skladu sa smjernicama Ministarstva javnog zdravstva”, priopćilo je ministarstvo zdravstva.

Ministarstvo je dodalo da bi moglo prisiliti igrače, suce i službene osobe da ostanu u sigurnom “bio-mjehuriću” ako se slučajevi koronavirusa povećaju “kako bi se omogućio siguran rad i nastavak događaja”.

Sprdačina ide dalje…

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. naravno..
  cijelo ovo SP u pustinjskoj državici, koja nema nikakvu nogometnu tradiciju je sprdačina..

  nakon završetka SP-a, domaćini nemaju gdje sa tim novosagrađenim stadionima, jer je katarska nogometna liga mizerna i na utakmice dolazi tek 2-3000 ljudi, pa su rekli da će ih navodno opet razgraditi pokloniti ili prodati nekoj drugoj državi…, samo kako će to učiniti, kao da su stadioni igračke od lego kokica, pa da ih tako razgradiš u dijelove i prodaš

  Katar je ustvari umjetna Rotšildova državica, kao i slične male naftom bogate državice u toj regiji: Kuvajt, Bahrain, Ujedinjeni arapski emirati, ali i velika Saudijska Arabija..sve su monarhije, a svi monarsi, ktaljevi i šeici su u službi globalističkog kulta

  da dođe 1 milijuna navijača tamo- nema teorije.. i u normalnim uvjetima, da nije bilo plandemije, ne bi došlo toliko, a kamoli sada u ovim uvjetima.

  ovo će, što se tiče navijača biti najveći fijasko SP, stadioni će biti poluprazni, iako je moguće da organizatori puštaju besplatno domaće stanovništvo da bi stadioni izgledalo puni..

  ali nema veze…

  i ovo SP je u okviru novonormalnoga, kao što su već bili ljetna olimpijada u Tokiju lani i zimska ove godine u Kini..
  bez gledatelja…
  obje su olimpijade, faktički bile dijabolične, satanističke priredbe, za one koji su ih organizirali…

  posebno ona zimska u Kini zimus.. gdje su svi sportaši 2 tjedna faktički bili u zatvoru i nisu se mogli nigdje kretati i morali su se svaki dan testirati

VEZANO

najnovije