Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeZastrašujući kalifornijski zakoni

Zastrašujući kalifornijski zakoni

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

(Hotel) California – Under pressure

Prije nekih mjesec dana objavili smo vijest kako bi uskoro u SAD-u, kao varijacija na temu kanadskih taktika cenzure, sloboda govora mogla postati teroristička prijetnja, odnosno kako je prema proglasu Odjela za domovinsku sigurnost SAD-a pogrešna informacija proglašena za terorizam.To za građane SAD-a konkretno znači da bi im plavci mogli pokucati na vrata ukoliko na društvenim mrežama objave „netočnu informaciju“, što implicira združeno djelovanje represivnog aparata i pojačanog nadzora objava na društvenim mrežama.

Da stvar bude još gora, ono „uskoro“ se odviše brzo razvija i to u krajnje zabrinjavajućem smjeru: u saveznoj državi Kaliforniji u pripremi je izglasavanje zakona (1, 2) prema kojem dijeljenje informacija na društvenim mrežama u vezi medicine ili cjepiva te teorija zavjera spada u kazneno djelo (SB1390). No ukoliko promotrite na slici niže sažeti prikaz svih prijedloga zakona koji su stavljeni u postupak izglasavanja, cenzura slobodnog govora i kazneni progon zbog istog nisu jedini mogući problemi građana SAD-a.

Cjepivo protiv Covida-19 trebalo bi se naći na listi imunizacije kako za državne, tako i za privatne škole bez obzira ima li za to odobrenje od strane famozne FDA-a (SB871). Mišljenje liječnika koje je protivno službenom plandemijskom narativu bit će proglašeno neprofesionalnim i podvrgnuto disciplinskim mjerama liječničke komisije (AB2098). 12 godina mogla bi biti najniža dob djeteta za pristanak na cijepljenje bez znanja i odobrenja roditelja (SB866). Liječnička komisija bit će ovlaštena da izvrši kontrolu nad ordinacijom liječnika i kartonima pacijenata bez njihova odobrenja (SB920). Pred policijske službenike bio bi postavljen zahtjev da provode smjernice javnog zdravstva ili će u protivnom ostati bez financijske potpore (SB1464)

Sve škole bi trebale osmisliti dugoročne planove za provođenje testiranja a rezultate prijavljivati nadležnim zdravstvenim ustanovama (SB1479). Osoblje škole bilo bi ovlašteno davati trećoj strani informacije o zdravstvenom stanju učenika bez pristanka roditelja (SB1184). Kreirat će se sustav za praćenje imunizacije pomoću kojega će sve vladine agencije moći pristupiti evidencijama o cijepljenju svih građana (AB1797). Od svih zaposlenika zahtijevat će se dokaz o primljenom cjepivu protiv Covida-19 (AB1993).

Kako bi se obranili od ozakonjenja cenzure, nadzora, prisilnog cijepljenja, otkaza, te kako bi zaštitili svoju djecu od posljedica ovakvog agresivnog plandemijskog zakonodavstva, američki Konvoj slobode, pod geslom Let Freedom Roll kreće u akciju: 30. ožujka 2022. izdali su priopćenje za medije u kojem najavljuju povratak prosvjednika u Kaliforniju s ciljem obustave ozakonjenja tiranije. Godspeed!

VEZANO

najnovije