Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiZnanstvenici upozoravaju da će zagađenje i šumski požari u Americi izazivati srčane...

Znanstvenici upozoravaju da će zagađenje i šumski požari u Americi izazivati srčane udare

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nije od cjepiva

Povećane koncentracije sitnih čestica u zraku mogu izazvati srčani zastoj, zbog čega je potreba za smanjenjem razine onečišćenja zraka diljem svijeta još hitnija, navodi se u članku koji je ovaj tjedan objavio Science Alert.

U isto vrijeme Mail Online također je izvijestio o još jednoj studiji u kojoj znanstvenici upozoravaju da bi kriza sa šumskim požarima diljem Amerike mogla izazvati val budućih zdravstvenih problema… uključujući srčane udare.

Čini se da sada ima toliko stvari koje mogu uzrokovati iznenadnu smrt, posebice moždane i srčane udare. Čudna stvar je da se porast iznenadnih i neočekivanih smrti slučajno poklopio s pojavom injekcija protiv covida…

Dakle, nije potrebno raščlanjivati ​​ove članke dio po dio, savršeno je jasno što se ovdje događa.

„Cjepiva“ protiv Covida uzrokuju sve više srčanih udara, a „nadležni“ su svjesni da će ih biti sve više, pa u skladu s tim pripremaju rezervne priče.

Baš prikladno, u cijelu priču se savršeno uklapa i narativ „klimatskih promjena“, a uključivanje priče o zagađenju i šumskim požarima kao rizičnih faktora za srčane udare, dolazi ovim ljudima „kao budali šamar“.

To će dati dodatno gorivo za metamorfozu “klimatskih promjena” iz pitanja okoliša u javnozdravstveno pitanje, dopuštajući im da o tome govore na isti način na koji govore o “Covidu”, a možda i da tretiraju na isti način (klimatska zaključavanja i sl.)

Ne može se ne odati priznanje ovim ljudima za inventivnost po pitanju ispreplitanja različitih narativa jedne te iste Agende.

Srčani udari povezani sa „cjepivom“ dokazuju da su “klimatske promjene” javnozdravstveni problem, dok se “klimatske promjene” mogu koristiti za prikrivanje srčanih udara povezanih sa „cjepivom“.

Prikrivanje nečega što su izazvali nečim što su izmislili, a podupiranje nečega što su izmislili nečim što su izazvali.

Genijalno!

Ali samo u teoriji… u praksi je sve to prilično transparentno….

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije