Četvrtak, 28 rujna, 2023
NaslovnicaTop komentarZnate li da je Ukrajina jedina zemlja u Europi u koju necijepljeni...

Znate li da je Ukrajina jedina zemlja u Europi u koju necijepljeni ne mogu slobodno ući

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zar nemaju važnijih problema?

„Ne znam jeste li svjesni da jedina zemlja u Europi u koju necijepljeni ne mogu slobodno ući je Ukrajina. Oni nemaju većih problema nego da se na antiznanstveni način ‘bore’ protiv epidemije. Ne bi bilo nevjerojatno da su im ‘elite’ i uvjetovale pomoć samo ako ostanu pravovjerni“, napisao je u svojoj najnovijoj objavi matematičar i poduzetnik Nenad Bakić.

I stvarno, provjerili smo kakvi su uvjeti za ulazak u tu, ratom pogođenu, zemlju. Dakle za ulazak u Ukrajinu je potrebno slijedeće:

  • Dostupnost police zdravstvenog osiguranja koje pokriva troškove liječenja COVID-19 u Ukrajini;
  • Kao i jedan od dokumenata: negativan rezultat PCR testa ili brzog antigenskog testa (starog ne više od 72 sata prije prelaska granice); ili potvrda da je osoba cijepljena protiv COVID-19 cjepivima koja je odobrila SZO ili potvrda o preboljenju COVIDA-19.

Bakić sve ovo spominje i dalje kaže:

„Štoviše, ako se idete boriti onamo morate imati zdravstveno osiguranje koje pokriva liječenje od Covida. Baš kao da im je šampanj-socijalist Krafnožder pisao pravila. No, ne brinite, Krafnožder se stalno hvali da ima puno novca, pa on slobodno može ići u obranu Ukrajine.

No, to je ništa spram onoga kako je zastrašitelj Trobonjača lešinario nad jadnim ukrajinskim izbjeglicama i tvrdio da će nam donijeti epidemijski val. Evo par milijuna turista nije, ali je 20.000 (?) Ukrajinaca trebalo. Iako je jasan motiv, mislim da moraš baš loše ‘znati’ epidemiologiju i nemati sreće u razmišljanju da uopće koristiš takve fore, a misliš da nećeš ispasti baš bedast.

Ili nam takve njegove izjave pokazuju njegovu ulogu? Naime, u toj se izjavi on zalaže za cijepljenje tih izbjeglica kako nam ne bi donijeli val. Naravno kad već svaka budala zna da cijepljenje NE spriječava širenje.“

Samo malo pojašnjenje, pod „Krafnožderom“ Nenad Bakić aludira na informatičara i stručnjaka za informacijsku sigurnost Lucijana Carića, koji se prema Bakiću u proteklom periodu iskazao korona fanatizmom i zalaganjem za cijepljenjem sve djece.

Zanimljivo da virus brine ratom opustošenu zemlju…

Foto naslovnice: pixabay.com

Provjeri/facebook profil Nenad Bakić

VEZANO

najnovije