Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiZvono na ulaznim vratima koje „prepoznaje Covid pozitivne“

Zvono na ulaznim vratima koje „prepoznaje Covid pozitivne“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Crveno znači stop

Izum koji čeka odobrenje patenta, njegov autor reklamira kao “prvo zvono na vratima za Covid-19 na svijetu”. Radi se o multibiometrijskom uređaju nazvanom Pulse Secure Doorbell i zamisao je Rossa Markbreitera.

Na sadržajno oskudnoj web stranici projekta navodi se da je ono što uređaj čini “jedinstvenim” to što je opremljen ne samo kamerom već i infracrvenim (IR) “zrakom” (termometrom) koji mjeri temperaturu osobe, kao i skener otiska prsta koji uzima puls i pokreće biometrijsko skeniranje kako bi potvrdio identitet.

Kamera se koristi za prepoznavanje lica, a ono što sve više zvuči kao pravi “biometrijski laboratorij”, a ne bilo koje “zvono na vratima” za koje trenutno znate, također uključuje mikrofon za prepoznavanje glasa.

Kad se provjera osobe završi na „zadovoljavajući“ način bez obzira na zahtjeve onih koji koriste sustav, upali se zeleno svjetlo koje označava da su svi elementi provjere zadovoljeni, te će se vrata otvoriti. U protivnom, pristup je odbijen.

Iako vam se u ovom trenutku može činiti da je ovaj patent tempiran u krivo vrijeme, jer svijet izlazi iz „pandemije“ Covida-19, opći trend prema sve prisutnijem i preciznijem nadzoru temeljenom na biometriji značio bi da bi ovaj proizvod mogao pronaći svoje tržište izvan Covida. Ne treba zaboraviti ni neke buduće „pandemije“, kako voli reći filantrop Bill Gates.

Ovdje se zaista ne radi samo o provjeri zdravstvenog stanja na osnovi mjerenja temperature tijela, već i o provjeri identiteta, pa je za očekivati kako bi se ovakav uređaj mogao instalirati u školama, radnim mjestima, bolnicama, javnim ustanovama, domovima za njegu i zatvore. Na stranici proizvoda se napominje kako se „zvono“ može integrirati u postojeće sigurnosne sustave i potom, primjerice, koristiti za nadzor pohađanja škole i dolaska na posao.

Primjećujete kako se ljudi sitnim koracima navikavaju na sve veću razinu kontrole i nadzora? U tijeku Covid ludila na vratima su stajali zaštitari s uperenim “pištoljima”, ali oni su ponekad imali “srca” i “razumijevanja” za one s blagom temperaturom. Sada se uklanja ljudska empatija…i ostaje samo hladni stroj.

Provjeri/reclaimthenet.org

Foto naslovnice: screenshot reclaimthenet.org

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

  1. ne znam da li u Kini postoji ovakav uređaj, ali tamo se već odavno sprovodi kontrola lica, i sve moguće digitalne kontrole, koje su drastično pojačane za vrijeme plandemije. U Kini danas, nitko nigdje ne može ući, ni u javne ustanove, ni u trgovine i šoping centre, bez testa na kovid i bez QR koda. Pred ulazima svugdje stoje zaštitari i skeneri za QR kodove.
    Kineski komunistički režim već sprovodi najcrnju distopiju, o kakvoj zapadni glopbalističkli kult kabale sanja, da takvu distopiju primjeni i na Zapadu i u cijelom svijetu.
    Kina čije stanovništvo ima stoljetni ponizni i poslušnički mentalitet je obećana zemlja za globalni kult kabale. Krvavi kineski režim na čelu sa Schwabovim i gatesovim prijateljem Jinpingom, je također uključen u okultni satanistički kult. Kina je sudjelovala i na vježbi pandemije koronavirusa “Event 201” u listopadu 2019. u new Yorku, u režiji Gatesove zaklade, WEF-a i WHO-a, kao i na vježbi pandemije majmunskih boginja 2021. I bila je jedan od službenih sponzora ove vježe, zajedno sa Gatesovom zakladom.

    Kineski veliki koncern Alibaba, na prošlom skupu WEF-a ove godine u lipnju u davosu, je ponosno prvi predstavio neke digitalne uređaje koji mogu kontrolirati potrošnju CO2 po osobi, tako nešto. Vlasnik i šef Alibabe, Jack Ma, koji je član KP Kine, je također bio jeda od Švabovih učenika u Young global leaders u WEF-u, kao i Macron, Trudeau, Kurz, Bono Vox, Roger Federer, Merkelica, Gates, Bezos, Orban, Annalena Baerbock (njemačka ministrica vanjskih poslova), Cem Ozdemir (njemački ministar za poljoprivredu) i mnogi mnogi drugi, kao i Viktor Ivančić (bivši Feralovaca i uvijek sorosevac) a Schwab je jednom prilikom sam istakao da je i Putin bio njegov učenik u tom forumu.

VEZANO

najnovije