Pišite za Provjeri – mobilna

Pišite za Provjeri

Ukoliko imate što za reći i volite pisati, javite nam se!

Vaš članak, ukoliko je dobro napisan i uklapa se u priču koju promovira Provjeri.hr, ima potencijal doći do ozbiljnog broja čitatelja.

Pri ocjenjivanju vašeg teksta zadržavamo pravo subjektivnog odlučivanja, ali smo otvoreni za mogućnost iterativnog dorađivanja.

Teme vaših tekstova morale bi biti u skladu s temama koje promovira portal i u skladu sa zadanim kategorijama: vijesti, ekonomija, zdravlje & lifestyle, wake up, samo pozitiva i top komentar. Ukoliko niste sigurni u koju kategoriju bi vaš tekst mogao pripadati, pregledajte objavljene članke na našem portalu unutar pojedinih kategorija.

U svakom objavljenom članku bit će objavljeno vaše ime ili pseudonim, te po dogovoru i link na neku od vaših stranica. Ukoliko je potrebno da se uz vaš članak pojavi i neka fotografija ili ilustracija, ona mora biti vaša autorska, ili priložena uz dozvolu autora, dokaz o kupnji ili pak možete odabrati neku fotografiju iz izvora koji su oslobođeni autorskih prava (pixabay.compexels.comunsplash.com…). Obavezno priložiti link odabrane forografije. Ukoliko ste neodlučni, popratnu ilustraciju ćemo odabrati sami.

Tekstovi trebaju biti napisani na hrvatskom jeziku.

Naslov je podložan promjeni.

Tekstovi se šalju na email provjeri.hr@gmail.com. Jedan email s jednim tekstom (ne više tekstova u jednom mailu) i ne više od jednom tjedno.

Plaćanje

Objave ovakve vrste članaka su besplatne. Ne plaćate ni vi nama, ni mi vama! Ideja je širenje i dijeljenje dobrih informacija, podrška mladim i novim autorima, stjecanje iskustva u pisanju te međusobna medijska podrška.

Autorska prava

Imajte na umu da ako koristite sadržaj nekog drugog autora, bilo s našeg govornog područja ili kao prijevod, moguća su kršenja autorskih prava. Ukoliko se dogodi da nas netko prozove zbog kršenja autorskih prava u tekstu koji ste nam poslali, odgovornost snosite vi kao potpisani autor članka – ne portal Provjeri.

Ako vam se sviđa naša ponuda i vidite se kao jednog od autora, su-kreatora portala Provjeri ili imate dodatnih pitanja, javite nam se.

Kad nam pošaljete članak ili upit, odgovor ćete dobiti čim stignemo ;-), najčešće u roku 2-3 dana.

Radujemo se suradnji!

Kontakt

e-mail: provjeri.hr@gmail.hr