Petak, 18 listopada, 2024
NaslovnicaVijestiPedijatar upozorava na Gatesov plan da ubrizga 500 milijuna djece sa štetnim...

Pedijatar upozorava na Gatesov plan da ubrizga 500 milijuna djece sa štetnim i nepotrebnim cjepivima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Cjepni “guru”

Istaknuti pedijatar, dr. Paul Thomas, izrazio je zabrinutost zbog plana Billa Gatesa da cijepi 500 milijuna djece do 2030. kroz inicijativu GAVI-ja vrijednu 11,9 milijardi dolara. Dr. Thomas upozorava da je plan opasan i nepotreban, zalažući se umjesto toga za fokus na prehranu i cjelokupno zdravlje.

Prema izvješću koje su prošli tjedan objavili Svjetska zdravstvena organizacija i UNICEF, globalne stope cijepljenja djece su zastale, s 84% ​​djece cijepljene 2023., što se nije poboljšalo unatoč naporima. Prema izvješću, ova stagnacija naglašava stalne izazove nakon pandemije covida-19, uključujući loš pristup zdravstvenim uslugama i osjetljiva područja opterećena sukobima.

U izvješću se ističe smanjenje propuštenih doza “rutinskih” DTP cjepiva prošle godine s 13,9 milijuna djece manje koja su primila sve doze u 2022. Izvješće također žali zbog nedostataka u cijepljenju protiv ospica, ističući da su epidemije pogodile 103 zemlje.

- Advertisement -

GAVI-jev plan ima za cilj cijepiti 500 milijuna djece do 2030., s postojećim i novim cjepivima, tvrdeći da će to spriječiti do 9 milijuna smrti.

Međutim, dr. Paul Thomas, koji je autor studije koja uspoređuje zdravstvene ishode cijepljene u odnosu na necijepljenu djecu i druge, ustvrdio je da su programi cijepljenja nepotrebni. Dodatno, ustvrdio je, uspjeh bi se trebao mjeriti ukupnim zdravljem stanovništva, a ne stopama procijepljenosti.

“Što manje cijepimo, populacija je zdravija”, rekao je dr.Thomas.

Upozorenje pedijatra naglašava potencijalne rizike i neželjene posljedice pokušaja masovnog cijepljenja, te kako globalni programi cijepljenja nastavljaju koristiti opasnu DTP formulaciju cijele stanice umjesto manje rizične acelularne verzije.

Cijelostanično cjepivo, koje sadrži cijeli organizam Bordetella pertussis, a ne samo pročišćene komponente, od 1930-ih rezultiralo je raširenim izvješćima o neurološkim oštećenjima. U SAD-u je postupno ukinut do 1997. godine, ali formulacija se nastavila koristiti u zemljama s niskim i srednjim prihodima, potencijalno ubijajući milijune djece.

Dr. Thomas također se ne slaže sa stavom WHO-a o ospicama.

- Advertisement -

Glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus rekao je: “Izbijanja ospica su kanarinac u rudniku, koji otkriva nedostatke u imunizaciji koje pogađa najprije najugroženije.”

Dr. Thomas je izjavio da ospice nisu prijetnja dobro uhranjenoj, zdravoj djeci i da fokus na cjepiva kao rješenje “uništava imunološki sustav” onih koji su visoko cijepljeni.

“Fokus bi trebao biti na tome da djeca u svijetu imaju odgovarajuću prehranu i odgovarajuću podršku vitaminima A, D i C”, rekao je dr. Thomas.

U izvješću WHO-a zabilježen je “napredak” u nekim područjima globalne imunizacije, uključujući prihvaćanje cjepiva protiv HPV-a.

Thomas je cjepivo protiv HPV-a nazvao “najopasnijim cjepivom na planetu osim COVID-a” i ustvrdio da ga je “trebalo odavno ukloniti s tržišta”.

“Pritisak da se poveća unos cjepiva potiče zbog zarade”, rekao je dr. Thomas, dodajući da su GAVI i drugi uključeni u financiranje i povećanje distribucije cjepiva “veliki dio problema” i pozvao na “potpunu promjenu paradigme”.

- Advertisement -

“Zamislite zdravlje, slobodu i sreću u kojima bismo mogli uživati ​​u cijelom svijetu ako bismo se usredotočili na zdravu prehranu i procijenili zdravlje promatrajući sve zdravstvene ishode kada radimo intervenciju”, zaključuje dr. Thomas.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: pixabay.com

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

2 KOMENTARI

  1. “…
    Glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus rekao je: “Izbijanja ospica su kanarinac u rudniku, koji otkriva nedostatke u imunizaciji koje pogađa najprije najugroženije.”
    …”

    Strašno!
    Da se ovaj zločinac i ubojica još uvijek ne samo “švćka” naokolo, nego još i nastavlja se terorom…
    Jbg… Svaki roditelj, koji do sad nije skontao da je tzv “vakcina” – najgori otrov – koji se ubrizgava djeci i NIJE roditelj…
    Običan je glupak.
    Evo što su naši roditelji a i mi bili naivni gojimi… Međutim, ako nakon ovog pomora “vakcinama” – još uvijek mantraju o “starim dobrim vakcinama” nema tu pomoći…

  2. privatna mafijaška, zločinačka organizacija WHO izrazila je zabrinutost, zbog mogućeg izbijanja takozvane polio groznice u Gazi.
    Predstavnik WHO-a, Ayadil Saparbekov rekao je da su oni “ekstremno zabrinuti”

    ovaj lopina, po faci azijat, po imenu i prezimenu, vjerojatno iz jedne od bivših sovjetskih centralnoazijskih država, Kazahstana, ili Tadžikistana ili neke druge.

    Cinizam ove zločinačke organizacije nema kraja..
    Dakle, dok se u Gazi svakodnevno na najsvirepiji način ubijaju palestinska djeca od strane nacionista i nacionističke privatne države Izrael (broj ubijene djece je dosada vjerojatno prešao već 10.000, a ukupno palestinaca preko 40.000) – ali oni iz WHO-a su zabrinuti, da bi mogla izbiti polio gripa..
    Zbog loše i zagađene vode i loših higijenskih uvjeta…itd.. Ma tko je samo zagadio vodu tamo?

    polio gripu navodno izaziva polio virus, još jedan lažni virus iz lažne kriminalne kuhinje mafijaške organizacije..
    Koja je zajedno sa Gatesovim GAVI-jem, te također srodnim mafijaškim organizacijama UN-om, UNICEF-om i drugima, sudjelovala dosada u brojnim kampanjama masovnog cjepljenja djece po cijelom svijetu, protiv bolesti polio. Naravno posebno u sirotinjskim džavama sa puno stanovnikaa,. gdje ova zločinačka banda naprosto uvijek svršava u gaće od svoje zlobne, eugeničarske pohote za smanjenjem broja beskorisnih izjelica
    naravno, sve te kampanje su upakovene u celofan dobročinstva i brige za djecu , iskorjenjivanja bolesti polio, koja može izazavati paralizu…
    iako čak i u službenium podatcima se kaže, da oko 75% zaraženih od polia, ne osjete nikakve simptome i bolest brzo proše neprimjetno.. Kod 4-8% zaraženih, osjete se samo blaži simoptiomi..
    Kod 5 do 10% zaraženih mogu biti ozbiljnih simptomi.. a samo kod 1% od svih zaraženih, može doći do najtežeg slučaja paralize..

    Ipak, zbog toga, zločinačka banda WHO-GAVI-Gatesova zaklada-UN i ostali godinam sprovode velike kampanje bockanja milijuna i milijuna djece u sirotinjskim državama sa puno stanovnika i djece.
    U tome im pomažu, korumpirane, isto tako duboko zločinačke vlade tih država, sve ionako u službi kulta, kao indijiska i pakistanska vlada. Bez čije dozvole, ova banda naravno ne bi mogla stalno švrljati po ovim državama i vršiti kampanje

    Zbog nekih 33 bova slučaja polia 2019. u Pakistanu (državi sa oko 200 milijuna sztanovnika) ova banda je u suradnji sa pakistanskom vladom sprovbodila opet kampanju cjepljenja djece. protiv polia, i prije 2 godine još jednom. Dakle čim se pojavi šačica slučajeva polia– odmah se cjepe milijuni djece… pa uvijek nanova, jer navdono treba to iskorjeniti..

    međutim, šteta od cjepljenja je višestruko viša nego navodna korist, slučajevi teških nuspojava, među kojima baš i paraliza, izazvana cjepivom su brojni.. ali to ova banda naravno gura pod tepih–

    Međutim ipak se među stanovništvom pročulo to, pa su tako u Pakistanu , u seoskim područjima odavno već ljudi postali sumjičavi prema zapadnim cjepiteljima, i u nekim selima im, nisu dopuštali pristup.. a bilo je i ubojstava poliacjaca, koji štite cjepteljske ekipe Gatesa, WHO-a i UN-a. Tako su prošle godine u Pakistanu ubijena 2 policajaca, koja su imala zadatak da štite cjepiteljsku ekipu…

    zapadni mainstream mediji objavili su da su za sumnjičavbost prema kampanjama cjepljenja u Pakistanu, krivi “antivakseri i zatucani fundamentalisti koji pričaju ljudima, da se cjepivom želi sterilizirati stanovništvo..
    Ma otkud im samo takve ideje,..

VEZANO

najnovije