Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaZdravljeZnate li što je carbiocarb ili „mineralni miks“ i čemu služi?

Znate li što je carbiocarb ili „mineralni miks“ i čemu služi?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zdravlje iz prirodnih minerala

Već godinama na radio Braču, u okviru „Antivirusne emisije s Denisom Berošem“, gostuje medicinski entuzijast i samouki naturopat Denis Urošević Beroš. Osim što je gospodin Beroš poznat po promociji prehrane po krvnim grupama, on godinama uspješno rješava brojne zdravstvene probleme ljudi, kojima „prepisuje“ različite naturopatske programe, a naročito je poznat po svom tzv. „antivirusnom programu“.

Naime, gospodin Beroš naglašava važnost rješavanja različitih virusa koji se nagomilavaju unutar našeg tijela, a „službena“ medicina ih, namjerno ili tek iz pukog neznanja, ignorira. Među tim virusima najčešći uzročnici brojnih bolesti, od nekih lakših pa sve do različitih karcinoma, su Epstein-Barr virus, različiti tipovi herpes virusa (simplex, zoster…), citomegalovirus, streptokoki…

Jedan od nezaobilaznih sastojaka Beroševog „antivirusnog programa“ je i tzv. carbiocarb ili „minirealni miks“. Radi se o mješavini nekih osnovnih prirodnih minerala, ali i nekih sastojaka za koje možda niste nikad ni čuli.

U osnovnoj varijanti, carbiocarb (mineralni miks) se sastoji od:

  • Natrijevog bikarbonata (soda bikarbona) – ½ male čajne žličice
  • Natrijevog karbonata (kristalna soda) – ½ male čajne žličice
  • Magnezijevog klorida – ½ male čajne žličice

Svi sastojci se dodaju u praznu čašu, te se nakapa sok iz limuna da sastojci zapjene. Nakon toga se doda voda i miks je spreman za konzumaciju.

Uz osnovne sastojke, radi bolje učinkovitosti, u miks je poželjno dodati još i:

  • Natrijev tetraborat (bor) –  ¼ male čajne žličice
  • Germanij G132 – ¼ male čajne žličice.

Konzumacija se vrši na prazan želudac, sat prije ili poslije obroka i uzima se 2 puta dnevno, a svaka 4 dana potrebno je napraviti 2-3 dana pauze.

Carbiocarb je metoda naturopatskog liječenja po metodi koju je razvio dr. Mark Sircus, a doprinosi liječenju gihta, smanjuje stvaranje mliječne kiseline (kod sportaša), izbacuje teške metale iz tijela, regulira pH tijela…

Za više o ovom prirodnom načinu liječenja možete se obratiti direktno Denisu Berošu tijekom emisije koja se emitira svakog utorka od 11-13 sati, na kontakt radio Brača – email: antivirusbrac@gmail.com i telefon: 021 631 144.

U svakom slučaju, prije ikakvog uzimanja ovdje dane procedure, posavjetujte se s medicinski obučenom osobom od vašeg povjerenja.

Foto naslovnice: pixabay.com

Provjeri

VEZANO

najnovije