Utorak, 30 travnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeZračenje 5G mreže ubija životinje u divljini

Zračenje 5G mreže ubija životinje u divljini

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nevidljiva opasnost u zraku

Opširno izvješće koje su napravili istraživači sa Sveučilišta Washington i Sveučilišta Johns Hopkins, otkrilo je da izvor zračenja kojeg emitira 5G mreža šteti zdravlju životinja koje žive u divljini.

Izvješće na 150 stranica donosi opsežan prikaz ove problematike, a sastoji se od tri dijela. Prvi dio se bavi radikalnim povećanjem elektromagnetskih frekvencija (EMF) u okolišu posljednjih godina, drugi dio njegovim utjecajem na žive organizme, a treći dio granicama izloženosti i prijedlogom propisa koji će pomoći boljoj zaštiti živih bića od štete uzrokovane sve većim onečišćenjem neionizirajućeg zračenja.

Izvješće otkriva da su štetni učinci uočeni kod sisavaca kao što su šišmiši, jeleni, kitovi, morski lavovi, te kod ptica, kukaca, vodozemaca, gmazova, mikroba i mnogih drugih vrsta.

Rad upozorava na propuštene prilike u prevenciji raka, kad su u pitanju azbest, duhan, određeni pesticidi i sada radio frekvencijsko (RF) zračenje. Autori ističu kako su se dosada uglavnom favorizirala ekonomska razmatranja na štetu zdravlja, a ovakva praksa se nastavlja i dalje, ovaj put implementirano od strane telekomunikacijske industrije koja sofisticirano manipulira u vezi rizika RF-EMF zračenja na ljudska bića i okoliš. Industrija svojom ekonomskom moći ima lagan pristup političarima i medijima, dok se glasovi zabrinutih ljudi ne čuju.

Devra Davis, osnivačica Environmental Health Trust-a (EHT), rekla je da je već duže vrijeme poznato da je zračenje mobilnih mreža svih vrsta opasno kako za divlje životinje, tako i za ljude. Ipak, američka vlada je zatvorila oči pred znanošću i umjesto toga promicala interese kompanija Verizona, AT&T-a i T-Mobile-a. Ista situacija je i u Europi, pa i kod nas.

“Imamo više nego dovoljno istraživanja da pokrenemo nove regulatorne mjere za zaštitu divljih životinja”, rekao je glasnogovornik EHT-a, te dodao: “Federalna komisija je trebala napraviti potpunu reviziju utjecaja na okoliš implementacije 5G mreže prije nego što je instalirano na stotine tisuća 5G tornjeva za mobilnu mrežu diljem zemlje.”

Još u kolovozu, žalbeni sud okruga Columbia presudio je u korist EHT-a koji je podnio tužbu protiv Federalne komisije za komunikacije. Sud je utvrdio da komisija nije učinila ni približno dovoljno da se pozabavi sve većim brojem dokaza koji povezuju EMF zračenje s negativnim utjecajima na zdravlje, čak i na razinama ispod onoga što komisija smatra “sigurnim”.

Sud je također primijetio da komisija nije adekvatno odgovorila Odjelu unutarnjih poslova nakon što je ono pokrenulo pitanje štetnosti EMF zračenja po okoliš, a  posebno na ptice selice. Da stvar bude gora, Nacionalni institut za zdravlje (NIH) objavio je izvješće koje pokazuje da su i 5G i 4G štetni za ljude i druga živa bića.

Prljav posao prikrivanja i iskrivljavanja istine odradili su i odrađuju isti oni koji su to napravili i u slučaju plandemije. Korporativni plaćenički mediji, potplaćeni od strane  mobilne industrije ismijavali su i dalje ismijavaju činjenicu da je 5G bilo što drugo osim nevjerojatnog i divnog tehnološkog postignuća.

Kao primjer iskrivljene stvarnosti, div lažnih vijesti CNN objavio je propagandni članak iz 2020. pod naslovom “Zašto teoretičari zavjere misle da je 5G loš za vaše zdravlje i zašto stručnjaci kažu da se ne brinete”. Broj ovakvih plaćenih članaka na domaćoj main stream medijskoj sceni je zaista ogroman (1, 2, 3, 4…)   

I zaključit ćemo s upozorenjem kojeg je iznijela osnivačica EHT-a Davis: “S dolaskom 5G u susjedstva diljem zemlje, razina bežičnog zračenja značajno će se povećati. Nemamo luksuz vremena za nastavak rasprave o ovom pitanju s bežičnom industrijom. Odrasli, djeca, kućni ljubimci, divlje životinje i naše okruženje su ranjivi i moramo djelovati odmah.”

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije