Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaLažna povijestPrava povijest Izraela i cionističko-nacistička veza

Prava povijest Izraela i cionističko-nacistička veza

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

„Na prijevaru ćeš ratovati“

Otac Adolfa Hitlera bio je Alois Schickelgruber, vanbračno dijete Marie Schickelgruber, koja je promijenila prezime u Hitler kako bi sakrila trag da se radi o vanbračnom djetetu.

Mnogi povjesničari su tvrdili da je Aloisov otac bio Baron Rothschild, za kojeg je radila Maria Shickelgruber, što ne bi bilo ništa čudno jer je poznato da Rothschildi imaju na tisuće vanbračne djece pod različitim imenima kako bi služili obiteljskom planu.

A njihovo originalno prezime i nije Rothschild.

Krajem 18. stoljeća, Mayer Amschel Bauer je bio privatni bankar crnog plemstva, preko kuće Hesse, i promijenio je prezime neposredno prije proširenja obiteljskog posla.

Rothschild znači crveni štit, što je bio logo njihove kompanije – šestokraka zvijezda koja je postala poznata kao Davidova zvijezda. To nije bio židovski simbol. Uveli su ga Rothschildi koji su kasnije financirali cioniste.

1948. godine, utjecaj Rothschilda primorao je državu Izrael da usvoji heksagram kao svoj nacionalni simbol.

Krajem 19 stoljeća, Cecil Rhodes osnovao je tajno društvo da sačuva ekspanziju Britanskog carstva, poznato kao Milnerova grupa. Njihov glavni fokus od 1920.-1938. godine bio je da održe ravnotežu snaga u Europi izgradnjom Njemačke i suprotstavljanjem Francuskoj i Rusiji. Razgovarali su o stvaranju situacije koja bi primorala Njemačku da započne drugi svjetski rat.

Za to vrijeme, reparacije iz Versajskog ugovora dovele su do hiperinflacije u Njemačkoj. Dok je međunarodni bankarski sustav bio u kolapsu, 1930. godine usvojen je Youngov plan koji je od Njemačke zahtijevao da plaća oko dvije milijarde maraka godišnje sve do 1988. godine.

Ovu shemu financirao je JP Morgan, na čelu s osnivačem RCA i u režiji članova grupe Milner. To je slomilo njemačku ekonomiju.

Hitler je 1933. godine osigurao sredstva od Banke Engleske kojom je upravljala bankarska dinastija Rothschild. Potpisivanju ovog ugovora su posredovali John Foster Dulles i Allen Dulles, koji je kasnije bio na čelu CIA-e.

Uz početno financiranje Rothschild banke u Engleskoj, Njemačka je napala Poljsku i dobila dodatna sredstva od Brown Brothers Harriman iz obitelji Bush. Nijemce su podržavale tvrtke Standard Oil, Ford, General Electric, DuPont i IBM, koje su sve u velikoj mjeri profitirale od rata.

Drugi svjetski rat ostvario je zacrtane ciljeve Milner grupe, učinio još bogatijim banke i njihove prijatelje, te je direktno doveo do stvaranja UN-a i države Izrael.

Theodor Herzl osnivač je cionističkog pokreta i nije bio religiozni Židov jer se službeno izjašnjavao kao ateist. No, vjerojatnije je da je bio okultistički agent Rothschildovih. Da ni sam nije volio Židove, govore i njegove riječi u kojima je simpatizirao antižidovske osjećaje. Njegov originalni plan je bio da svi Židovi prijeđu na katoličanstvo, a kad u tome nije uspio odlučio je da ih treba protjerati iz Europe.

1933. godine, između nacističke Njemačke i cionista sklopljen je Haavarski sporazum ili sporazum o transferu, prema kojem će njemački Židovi biti poslani u Palestinu. Židovi koji nisu bili cionisti nisu htjeli otići, pa su ih nacisti ohrabrivali progonom.

Britanska vlada je 1917. godine objavila svoju podršku uspostavljanju „nacionalnog doma za židovski narod“ u Palestini, poznatu i kao Balfourova deklaracija, te je preuzela kontrolu nad zemljom.

Poslije drugog svjetskog rata, uz propagandu Holokausta kao katalizatora, ova zemlja je poklonjena cionistima od strane Britanaca i službeno je stvorena država Izrael.

Između 1947. i 1949. godine, cionisti su pobili lokalno stanovništvo, uništili stotine sela i protjerali više od 700.000 Palestinaca. Divlja invazija koja se slavi svakog 15. svibnja zove se Dan Nakbe.

Prije nego što je cionizam stvorio državu Izrael, Židovi nisu imali zajednički jezik ili nacionalnost i nisu se smatrali rasom. Povijesni zapisi govore da su Kazari bili poznati po tome što su započinjali ratove prevarama, a prije 700 godina prešli su na judaizam. To su Židovi Aškenazi, koji su kasnije postali cionisti i progonili sefardske Židove u Palestini. Oni ne slijede učenja Tore, već Talmuda – drevnog učenja koje se može opisati kao antikršćansko ili sotonsko.

Moto izraelskog Mosada „Na prijevaru ćeš ratovati“, sumira prirodu cionizma, koji uključuje evangelističke kršćane i određene sekte islama.

Pošto je 80% svijeta religiozno, religija je najlakši način da se rasplamsa rat, što centralne banke uvijek spremno iščekuju.

Provjeri/infowars.com

Foto naslovnice: web screenshot

Provjeri

4 KOMENTARI

 1. Hitler je bio proizvod sionizma i lažna oporba Novom svjetskom poretku na kojem talmud-“mesijanski” cionisti rade stoljećima, prije svega, preko kontrole centralnih banaka. U Protokolima sionskih mudraca autor(i) se diče svojom sposobnosti za proizvesti ili kazniti “antisemitizam”, već kako to bude služilo njihovim ciljevima-“Potreban nam je njihov ‘antisemitizam’ radi usmjeravanja naše mlađe braće”-(Protokol 9). Postoji mišljenje prema kojem su elitni sionistički Židovi inicirali i dozvolili Holokaust rukama gojima kako bi posle mogli ucjenjivati cijeli svijet i napraviti svoj Izrael-“Ali mi smo se ‘otkupili’ žrtvujući mnoge iz našeg naroda. Svaka žrtva s naše strane vrijedi tisuću gojima pred ‘Bogom’.”-(Protokol 2). Oni su svoje žrtve uračunali i napravili predračun za naplatu, baš kao što to rade krvavi bankari-1000% kamata. Hitler je prema tome bio sionistička alatka za utjerivanje panike među obične Židove kako bi ih se navelo na iseljavanje u Izrael. S toga i treba praviti razliku između obicnih Židova i sionista. Biti sionistički Židov očito nema samo veze s krvnim podrijetlom, nego i s ideologijom pripadanja sotonističkom elitnom klubu koji ima za cilj apsolutno vladati nad svim ljudima svijeta, ne obazirući se na žrtve običnih Židova ili gojima, i zato ih Sveto Pismo naziva sinagoga sotonina. Protokoli predstavljaju strategijski plan vođa sionizma za osvajanje svijeta u apsolutnom smislu. Poznato je da su ‘američki’ (Zion-židovski) industrijalci i bankari bili ti koji su financirali Hitlera. On je jednostavno poslužio kao opravdanje za postojanje Izraela i da njemačka nacija bude skršena za primjer svima koji se odvaže suprotstaviti sionizmu.

  Vođama global “mesijanskog” cionizma željeni identitet nižih slojeva Židova u velikoj mjeri zavisi od “antisemitizma”. Bez percepcije da su okruženi onima koji ih iracionalno mrze samo zato sto su Židovi, prosječan Židov pokazuje vrlo malo interesovanja za svoj židovski identitet, posebno za svoju religiju. A Zion-židovska nemilosrdna elita učiniće sve što je potrebno da se Židovi ispod njih osjećaju „više Židovima“, čak i ako to znači da koriste organizacije poput ADL-a (lige protiv “klevete”) za stvaranje lažne percepcije da nijedno mjesto na svijetu nije sigurno za Židove, posebno u visoko tolerantnim zemljama bijele rase u kojima vole da žive.
  Dakle, sionističke vođe kad god rade na “suzbijanju” navodnog antisemitizma, oni zapravo upotrebljavaju neophodan alat zbog kojeg se obični Židovi osjećaju “više Židovima“. Čini se da je idealna situacija za Zion-židovsku elitu bila da održi određeni nivo percepiranog “antisemitizma” i da ga nikada u potpunosti ne iskorijeni. Sionisti povikom na “antisemitizam” ušutkuju i sve one koji ukazaju na to ko kontrolira globalni financijski sustav, izaziva i financira sve veće ratove, revolucije i ostale kontrolirane krize kao sredstva za preuređenje svijeta pri čemu slijepi, izmanipulirani narodi ne percepiraju svog zajedničkog, “nevidljivog” neprijatelja.

 2. Protokoli sionskih “mudraca” kao sotonističko “proročanstvo” i strategijski plan apsolutnog ovladavanja svijetom (“falsifikat” koji se ostvaruje) jasno govore da su Židovi “izabrani” narod i da će sve-svjetski kralj judejski (Antikrist) biti iz židovskog plemena Juda. Sionski “mudrac” veli: “Sada ću prijeći na učvršćivanje korijena dinastije kralja Davida do krajnjih slojeva zemlje. To učvršćenje će se najprije sastojati u tomu u čemu se do današnjega dana sastojala moć koja je našim ‘mudracima’ osigurala i očuvala vođenje svih svjetskih poslova, kao i usmjeravanje misli cjelokupnoga čovječanstva…” – Protokol 24 sionskih “mudraca”. Biblija, takođe, govori da je prorok i judejac David bio izraelski kralj koji je ujedinio 12 izraelskih plemena u kraljevstvo Izraela, daleko prije Kristovog prvog dolaska na Zemlju. Napisati da Židovi nisu imali zajednički jezik ili nacionalnost i da se nisu smatrali rasom je netočno i krajnje neozbiljno. Nikakvi Kazari nisu mogli konvertirati na talmudski judaizam jer, kako i piše u Protokolima, gojimi ne mogu pronalaziti, osim u materijalnom… S druge strane, da li je moguće da bi talmudski Židovi i njihovi farizeji/rabini zbilja pokušali predati svoja znanja primitivnim turskim, mongolskim… plemenima ili bi se infiltrirali među njih i uzjašili ih (kao što i danas jašu gojima po cijelom svijetu) kao paraziti, manipulirajući ih trgovinom, zlatom, srebrom… da su i pokušali predati ta znanja-gojimi su generalno (oduvjek) bili toliko gluvi i slijepi da im ni “milenijumski” majstori ne bi mogli otvoriti oči i uvesti ih u više sfere znanja… Gojimi se u praksi i danas (generalno) vode parolom “use na se i poda se”… Za Kazariju se govori da je postojala negdje od 6 do 10 stoljeća kada ju je uništio ruski knez Svajtoslav te da su navodno neka turska i mongolska plemena “prešla” na talmudski judaizam i puštena je patka o nekim navodnim “kazarima”-potomcima nepismenih i divljih plemena koji eto danas vladaju svijetom, a oni koji su im “predali” to znanje (koje niti se htjelo niti se može predati) su naprosto “nestali”-i oni i njihovi potomci koji se po tal”mudu” ne mješaju sa gojima-“životinjama”. To je, u najmanju ruku, smiješna teorija.

  Čemu se zamarati pojmovima aškenazi, sefardi… jer gdje su god Židovi bili rasijani po svijetu s njima su išle i njihove talmudske duhovne vođe koje su kroz svoje tajne organizacije vješto upravljale nižerangiranim židovstvom, a višestoljetnim, upornim, istrajnim… “radom”-podmetanjem lažnih vrijednosti preuzele i gojimska društva širom planete s namjerom aposolutnog porobljavanja gojima koje “proriču” njihov babilonski Talmud i iz njega proizšli Protokoli sionskih “muda”(jalovih).

  O lažnim Židovima koji vladaju svijetom, može se govoriti samo u duhovnom kontekstu, jer su to Židovi koji su zamjenili uloge Boga i sotone. Njihov tal”mudski” “bog” je sotona, nikako Biblijski Bog, zbog čega im Isus Krist u Evanđelju i veli: “Vaš je otac đavo” (Ivan 8:44)

 3. što se tiče glasina o navodnom židovskom podrijetlu Hitlera, te glasine postoje oduvijek, kao “teorije zavjere”.. Međutim.. treba se sjetiti izjave Sergeja Lavrova prije 2 gdine, kada je rekao, da je Hitler imao židovske korjene. To je Lavrov tada izjavio, početkom svibnja 2022., nekoliko mjeseci, nakon što je počeo rat u Ukrajini i takozvana ruska specijalna vojna operacija. To je bila reakacija na kritike sa Zapada. Jer je ruska vlada kao opravdanje za rat u Ukrajini tvrdila da su nacisti na vlasti u Ukrajini.
  Dakle, u intervjuu za talijanski tv kanal Rete4, Lavrov je rekao ovako: “..Kao protuargument (sa Zapada) kažu: Pa kako mogu biti nacisti (u Ukrajini) na vlasti, ako je on (ukrajinski predsjednik Zelenski) židov? Možda se varam. Ali Adolf Hitler imao je također židovske krvi. To ne znači ništa. Mudri židovski narod kaže, da su najžešći antisemiti u pravilu židovi…”

  bbc.com/news/world-middle-east-61296682

  Zapadni političari i ms mediji su bili kao šokirani i napali su Lavrova da širi “teorije zavjere”. Također , iz Izraela i židovskih organizacija su bili ogorčeni na Lavrova i napali ga da širi teorije zavjere. I zahtjevali ispriku od njega i od strane ruske vlade.

  Kasnije se Putin osobno ispričao Izraelu i židovima u ime ruske vlade i sve je brzo bilo zaboravljeno. Lavrovu se nije ništa desilo i on je ostao na mjestu ministra vanjskih poslova Rusije do danas. I kasnije je te iste godine, krajem 2022. kao i naredne godine 2023., Lavrov lijepo sudjelovao na skupovima G20, zajedno sa svojim zapadnim kolegama, kofol “neprijateljima”, ministrima SAD-a, Britanije, Njemačke, Francuske, Kanade, itd… I tamo su, svi lijepo zajednički potpisivali nove i nove planove za potpunu kontrolu svjetskog stanovništva, o čemu je izvještavao i ovaj portal. Nove planove mogućih plandemija, vakcinacija, cjepovne putovnice, digitalne iskasnice, itd, itd..
  I nitko od zapadnih “neprijatelja” nikada na tim skupovima, nije protestirao protiv Lavrova, već su zajedno lijepo feštali i teferičili tamo. Tu je bio i američki ministar vanjskih psolova, Blinken, koji je također židov. I dakle ni njemu nije smetao Lavrov, ni on nije protestirao protiv njega.
  A zamislimo da je to o Hitleru rekao netko od desničarskih političara, ili nezavisnih aktivista. Taj ne samo da bi odmah dobio otkaz i bio proglašen antisemitom, već bi protiv njega bila podnesena kaznena prijava i optužnica i sve ostalo. Lavrovu se nije desilo ništa.
  Naravno, zapadni političari ne mogu utjecati na to, da Lavrov kao ruski ministar vanjskih poslova podnese ostavku, međutim upadljivo je da on nije dobio ni etiketu “antisemita”, što je uobičajena najmanja etiketa, koju dobije svatko, tko se i najmanje, na bilo koji način usudi dirnuti u osinje gnijezdo. Pa nezavisni aktivisti, kao doktor Sucharit Bhakdi, dobivali su etiket “antisemita”, plus kaznene prijave i sudski progon za daleko manje stvari, za bezezalene stvari, koje uopće nemaju nikave veze sa antismeitizmom. Samo zato što je Bhakdi rekao da je masovno cjepljenje novi holokaust. I to je navodno “antisemitizam”, jer je to kao nekakvo relativiziranje holokausta. Smiješno.
  Ali Lavrov je dakle, nakon očigledno umjetne frke, 2-3 dana, ostao i dalje na svom položaju, kao da se nije ništa desilo. I opet se sastajao sa svojim zapadnim kolegama, kofol “neprijateljima”. I nikomu od njih to nije smetalo, ni židovu Blinkenu.

  Po mom mišljenju, Lavrov je naravno, namjerno ovo rekao u javnosti, jednu od stvari, koja odavno kruži u raznim alternativnim i nezavisnim medijima, kao “teorija zavjere”. Kao što je i Putin, katkada u javnosti spominjao nešto o drugoj poznatoj “teoriji zavjere” o “zlatnoj milijardi”, samo izvrnuto i namjerno u drugačijem kontekstu.
  Ne bi ni Lavrov ni Putin govorili o tome, da u tim “teorijama ne zavjere”, ne postoji zrno istine. Dakle, oni, elita,. globalistčkog kulta, kojoj pripadaju i Putin i Lavrov, namjerno malo bace u javnost o tim “zabranjenim stvarima”, “teorijama zavjere”. Da u tome o “židovskom porijelu” Hitlera nema neke istine, Lavrov to sigurno nikada ne bi ni spominjao u javnosti.
  I danas kada je poznato, naprimjer da su pored Zelenskoga, i mnogi drugi na visokim funkcijama u Ukrajini, bivši i sadašnji, funkcioneri, židovi ili polužidovi: sadašnji premjer Denis Šmigalj, pa raniji premjeri Arsenij Jacenjuk i Vladimir Hroisman, pa Vitalij Kličko,.. Julija Timošenko,..itd.. Kao i mnogi ukrajinski oligarsi, kao Igor Kolomiski. Onaj koji ima i izraelsko državljanstvo i koji je za vrijeme puča u Ukrajini podržavao i sufinancirao postrojbe Azova, koji su otvoreno neonacistički i koji u svom simbolu imaju takozvano “crno sunce”, simbol jedne njemačke SS divizije iz 2. svjetskog rata. I to uopće ne smeta svim ovim ukrajinskim židovima, koji podržavaju Azov. Koji je od početka otvoreno antisemitski i to je dobro poznato. Vitalij Kličko se prije 10-ak godina čak i slikao sa pripadnicima Azova i tim njihovim simbolom. Ta slika se i sada lako proađe na tražilici na interentu, ima je posvuda.

  A i poznati francuski filozof, Bernard Henri-Levy, također židov, ankon puča prije 10-ak godina, na trgu Majdan u Kijevu je održao govor pred pripadnicima ukrajinskih postrojbi, među kojima su bili i članovi Azova, sa svojim poznatim simbolima. I Henri-Levy ih je nahvalio na sav glas. Henri-Levy je poznati mutitelj i mlatitelj prazne slame, još iz vremena rata 90-ih u Hrvatskoj i BiH. I tada i kasnije je izdražavao solidarnost sa Bošnjacima-muslimanima, međutim taj isti Henri-Levy, tamo u Francuskoj na “domaćem terenu”, napada muslimane i grmi o “islamskom fašizmu”.

 4. ima toliko poznatih stvari i činjenica o vezama “filantropa” i bankara sa Hitlerom i nacizmom, da bi svaki prosječno inteligentni čovjek morao uvidjeti, da tu nešto nije u redu, da službena povijest o tom dobu, prve polovice 20-og stoljeća, koja se u uči u školama i propagira u ms medijima, nikako ne može biti takva kako se tvrdi.

  Ali sama činjenica o tome, kakav je tada bio status Njemačke, između 2 svjetska rata, svakom normalno mislećem čovjeku, kaže, da je abslutno nemoguće da Hitler i nacisti dođu na vlast u Njemačkoj, a kamoli da nakon toga dožive takav uspon, bez nečije pomoći i pogurancije.
  Jer je Njemačka nakon poraza u 2. svjetskom ratu, bila potpuno pod kontrolom, u lancima, sila pobjednica 1. sv. rata; Britanije i Francuske. Ne samo da su joj oduzeti neki dijelovi, već joj je bila zabranjena i armija i naoružanje i sve ostalo. Plus što su joj nametnuli ogromne ratne reparacije..
  Njemačka je krajem 20-ih godina, bila potpuno bankrot, 1929. za vrijeme velike svjetske ekonomske krize, koju je tada izazvala ista mafija, koja je iazavala i onu veliku financijsku krizu 2008. i sve ostale velike ekonmoske krioze. Ista mafija, koja je organizirala i plandemiju lažne bolesti kovid. Ta ista mafija je ustvari i pomogla Hitleru i nacistima da dođu na vlast i dožive uspon. Jer, je absolutno nemoguće, da bankrotirana Njemačka krajem 20-ih godina, potpuno pod izolacoijom i kontrolom anglosaksonskih sila, sa ogromnim brojem nezaposlenih i siromašnih, sama od sebe doživi takav oporavak i ekonomski uspon i da se naoružava u velikom obimu i proizvodi oružje za budući rat.
  Banka BIS, banka svih centralnih banaka, sa sjedištem u Baselu u Švicarskloj, osnovana 1930. godine, je sufinancirala Hitlera i naciste, A zna se tko su vlasnici i kontrolori te banke. Isti oni, koji su i vlasnici 20 godina strarijeg FED-a; dakle Rostchild, Rockefeller, Warburg i ostali židovski bankari.
  O utjecaju te banke i suradnji sa nacistima, odavno je objavio knjigu Adam LeBor, pod naslovbom “The Tower of Basel” (Kula Bazelska). Taj naslov je analogija na pojam “Kula babilonska”, na engleski: Tower of Babel. O sličnoj temi, financiranju uspona Hitlera i nacista, pisao je i Anthony Sutton, kao i neki ruski autori. Obojica ovih autra dokauzali su u svojim knjigama, da bez pomaganja od strane “filantropa” i bankara iz SAD-a, uspon Hitlera ne bi bio moguć. Da su velika većina njemačkih firmi u to vrijeme bili ili u vlasništvu američkih firmi ili su one imale djelimično dionice u njemačkiom firmama.

  I dakle, zašto su onda Hitler i nacisti prihvatili pomoć od tih tajkuna, “filantropa i bankara? dakle od strane “naprijatelja” tako reći, Jer je Hitler u svojoj knjizi “Mein Kampf” baš grmio protiv tih istih tajkuna i bankara, koje je nazivao juedische weltfinanz (židovska svjetska financija).
  Hjilmar Schacht, Hitlerov guverner tadašnje njemačke cnetralne banke “Reichsbank” za vrijeme nacizma, održavao je kontake sa vlasnicima FED-a, sa BIS-om u Baselu, kao i sa Bank of England u Londonu. Montagu Norman, guverner Bank of England, bio je osobni veliki prijatelj sa Schachtom.
  Veliki njemački kemijski koncern IG Farben, surađivao je sa Rockefellerovim Standard & Oil, sve od 1929. do kraja rata 1945. IG Farben, koji je prema služebnim podatcima, proizvodio otrovni plin za konclogore. Bankarska židovska obitelj Warburg (porijeklom iz Njemačke), koji su suosnivači FED.-a, zajedno sa Rotschildima, Riockefellerima i ostalima, imali su dijelove dionica IG Farbena u SAD-u 30-ih godina, a jedan član obitelji Warburg sjedio je u upravnom odboru filijale IG Farbena u SAD-u.

  Firma Bertelsmann tada i za vrijeme 2. sv. rata je pravila propagadne filmove za Wehrmacht, A njen vlasnik Reinhard Mohn, tada mladi član NSDAP-a, je uz pomoć nacista od te male grafičke firme napravio veliki koncern.
  Nakon završetka 2. sv. rata, Mohn nije odgovarao za to, samo je platio kao nekekavu odštetu. Nakon 2. sv. rat Mohn, dakle bivši nacist i član NSDAP-a, postaje globalistički igrač, član elite globalsitičkog kulta, i Bertelsmann izrasta u najveći medijski koncern u Europi, poznat kao vlasnik RTL-a i mnogih drugih medija. Mohn je do kraja živta (2008.) bio član Rimskog kluba, Njegova zadnja supruga Liz Mohn, velika prijateljica Angele Merkel, koja je danas šefica Bertelsmanna, je također članica Rimskog kluba.
  Dakle, nekadašnja nacistička firma Betelsman za ratnu propagnadu, nakon rata postaje globalistički koncern, koji danas , zajedno sa Sorosem i ekipom propagira globalizaciju, migracijuu, plandemiju, masovno cjepljenje i sve ostalo.

  Reinhard Gehlen , bio je za vrijeme 2. svjetskog rata nacist i general major Wehrmachta. I ravnatelj “Fremde Heere Ost (FHO)”. To je u ratu bila obavještajna služba njemačke armije, Wehrmacht.
  Nakon 2. sv rata, američki i britanski šefovi poražene i okupirane Njemačke, tog istog Gehlena postavljaju za prvog ravnatelja novosnvane obavještajne služne novosnovane Savezne Republike Njemčake. Ta obavještajna služba ja nazvana po njemu “Organisation Gehlen”. Prije toga, Gehlen je bio na obuci kod CIA-e u SAD-u. “Organisation Gehlen” je kasnije preimenovana u “Bundesnachrichtendienst” (BND), kako se i danas naziva obavještajan služba Njemačke za inozmestvo. Gehlen je je bio i prvi predsjednik BND-a od 1956. do 1968. BND je faktički filijala CIA-e i Mosada.

  en.wikipedia.org/wiki/Reinhard_Gehlen

  akademik Walter Hallstein, za vrijeme nacizma i rata u Njemačkoj, bio je nacistički ideolog i član nekoliko tadašnjih nacističkih organizacija. Nakon 2. sv. rata, postaje jedan od glavnih operativaca, ideologa globalističkog kulta u procesima za stvaranje EEZ-a(EU). I postaje član CDU-a. Za svoje “zasluge”, Hallstein, je 1960. dobio Karlovu nagradu. Nagradu globalističkog kulta, koji nagrađuje svoje zaslužne ličnosti. Prvi dobitnik ove nagrade 1950. bio je poznati grof Coudenhove-Kalergi, a među kasnijim dobitnicima bili su Kissinger, Blair, Angela Merkel, Macron, Papa Franjo…i mnogi drugi.

  Hans Harmsen bio je za vrijeme nacizma, jedan od vodećih nacističkih eugeničara i takozvanih “rasnih higijeničara”. 30-ih godina je uz pomoć stipendije “Zaklade Rockefeller”, radio na Higijeničkomm institutu u Berlinu.
  1934. je sudjelovao na donešenju nacističkog zakona za sprečavanje genetski bolesnog nasljedstva. To je bio jedan od eugeničkih zakona tada, sa kojim se vršila prisilna sterilzacija svih onih za koje se smatralo da štete “zdravom narodnom biću”, da se ne mogu razmnožavati.
  Nakon rata, Harmsen je opet eugeničarski aktivist, ali sada za globalistički kult, I sada se to više ne naziva eugenika ili rasna higeijan već socijalna higijena, reprodukltivno zdravlje i slično.
  1952. Harmesen postaje prvi predsjednik “Pro Familia”.

  de.wikipedia.org/wiki/Hans_Harmsen

  ProFamilia je njemačka podružnica od “Planned Parenthood” (Planirano rodteljstvo).
  Zloglasni PP osnovan u SAD-u, 1921. sa Rockefellerovim parama pod prvotnim imenom “Američka liga za kontrolu rađanja” (ABCL). Čija je osnivačica Margarert Sanger bila eugeničarka, rasistkinja i obožavatelja nacista, a danas se slavi kao zaslužna ličnost za prava žena i slično. PP je i tada već 30-ih godina pod imenom ABCL, surađivao sa nacističkom eugenikom u Njemačkoj. Nakon ulaska SAD-a u rat protiv Njemačke, u prosincu 1941., PP se početkom 1942., brže bolje preimenovao u “Planned Parenthood”. I nastavio je i nakon rata sve do danas, sa svojom fašističko-eugeničarskom djelatnošču, financiranjem i provođenjem programa depopulacije po cijelom svijetu, pobačajima, sterilizacijam, cjepljenjima..itd.. Sa velikom lovom Rockefelerra, Gatesa i svih ostalih “filantropa”, kao i američke vlade i drugih zapadnih vlada.

  PP također propagira rodnu ideogiju i pedofiliju. Kao i njegova njemačka podružnica Pro Famila. Koje je u svojim brošurama godinama objavljivala članke za legalizaciju pedofilije, od strane pedofilskih organizacija i poznatih aktivsta kao Helmut Kentler. O čemu su izvještavali i mainstrema mediji

  de.wikipedia.org/wiki/Pro_familia_(Deutschland)#Kritik

  Ali naravno ovoj organizaciji, se ni nakon toga nije ništa desilo. I nitko nije pozvan na odgovornost. Jer organizacija kao filijala PP-a pripada mreži globalsitičkog kulta. A ti aktivisti, kao Kentler su ionako odvano već bili umrli.

  Werner Vogel bio je u mladosti nacist, član Jurišnog odreda (SA), a kasnije i član NSDAP-a.
  SA je, to je tada kasnih 20-ih i ranih 30-ih, bio pun mladih gejava, a jedan od njih bio je i Vogel. I sam vođa SA-a, Ernst Roehm, bio je gej i to su tada znali i Hitler i ostali šefovi.
  1980. kao starkelja od 73 godine, Vogel je bio jedan od suosnivača stranke Zelenih u Njemačkoj. I Kao gej-pedofil (pederast) kasnije 80-ih, Vogel je bio jedan od glavnih pedofilnih aktivista u toj stranci, koja je tada vrvila od brojnih pedofilnih aktivista i organizacija, skoro svih gej-pedofilnih (pederastnih) organizacija. Koji su se uz pomoć te stranke otvoreno zalagali za legalizaciju pedofilije, prije svega pederastije, seksualnog odnosa između odraslih muškaraca i maloljetnih dječaka. Vogel osobno je cijelih 80-h godina u svioj stan dovlačio maloljtene dječake.
  O svemu tome izvještavali su i njemački ms mediji prije 10-ak godina.

  wikipedia.org/wiki/Werner_Vogel_(Politiker)

  Bezbrojni mnogi ćate i niži političari u novosnovanoj “demokratskoj” Njemačkoj nakon 2. sv. rata bili su ranije članovi NSDAP-a. Ali ne samo oni, već i neka veća imena imali su tu sličnu prošlost. Najpoznatiji od njih: njemački kancelar kasnih 60-ih, iz CDU-a Kurt Kiesinger, koji je za vrijeme 2. sv. rata bio član NSDAP-a.
  Čuveni njemački kancelar iz 70-ih godina, iz SPD-a, Helmut Schmidt, u ratu je bio oficir Wehrmachta. Kao i njemački predsjednik Richard von Weiszecker (bio predsjednik u 2 mandata; 1985-1995). Kao i austrijanac Kurt Waldheim, glavni tajnik UN-a 60-ih i 70-ih godina, također bivši oficir Wehrmachta. H. Schmidt je bio osobni veliki prijatelj sa Henry Kissingerom i održavao odnose sa njim sve do svoje smrti, prije 7 godina.
  Nećak R. Weiszeckera je danas dugogodišnji predsjednik njemačke i europske podružnice Rimskoga kluba.

  poznata je stvar o kojoj se ponešto može naći i u mainstream izvorima, kao u vikipediji, da su tajkunske obitelj Rockefeller, Carnegie, Ford i ostali “filantropi” zdušno sufinancirali eugeničke programe i eutanaziju u nacističkoj Njemačkoj 30-ih godina.
  Rockefeller i ostali su sufinancirali Eugenički institut Kaiser Wilhelm u Berlinu 30-ih godina. Na kojem je tada radio doktor Josef Mengele.

  Taj Institut Kaiser Wilhelm je nakon 2. sv. rata preimenovan u “Institut Max Planck”, kako se danas zove.

  Nasuprot tomu “Institut Robert Koch” (RKI), koji je također tada 30-ih godina sudjelovao u eugeničkim programima eutanazije u Njemačkoj, zadržao je to ime i do danas. i Taj je institut, kao državna institucija njemačkog ministarstva zdravlja, igrao jednu od vodećih uloga u plandemiji u Njemačkoj prije 3-4 godine. RKI je u Njemačkoj imao istu ulogu kao kod naz HZJZ. Koji je kako je također poznato, osnovan 1926. sa Rockefellerovim parama i zato se ulica u Zagrebu u kojoj se nalazi naziva Rockefellrova ulica.
  A RKI-ju je još prije plandemije novac donirala Gatesova zaklada. Podatak o tome nalazi se i na portalu te zaklade.
  I da bi kockice bile još potpunije, Gatesov otac, William Gates senior, bio je ranije dugogodišnji predsjednik Planned Parenthooda.

VEZANO

najnovije