Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijesti„2030-tih dolazi ozbiljna hladnoća i nestašica hrane“, upozorava solarna istraživačica

„2030-tih dolazi ozbiljna hladnoća i nestašica hrane“, upozorava solarna istraživačica

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Globalno smrzavanje

Stručnjakinja za energetske čestice i solarne baklje Valentina Zharkova upozorila je da će između 2020. i 2053. godine svijet ući u Veliki solarni minimum, što će rezultirati ekstremnom hladnoćom, a ne zagrijavanjem kao što mediji tvrde, te raširenom nestašicom hrane.

Zharkova je istaknuta ukrajinska solarna istraživačica s velikim akademskim iskustvom, te je označila tridesete godine 21. stoljeća kao godine kada bi takve nesreće najvjerojatnije mogle pogoditi Zemlju. Zanimljivo je da se predviđanje Zharkove iz 2000. da bi stvari o kojima govori mogle krenuti vjerojatno 2020. godine, pokazalo se istinitim. Naime, ako se sjećate, baš te godine je počela plandemija koronavirusa.

Iako “pandemija” COVID-a nije rezultirala nižim temperaturama, stvorila je svjetske nestašice hrane i probleme u opskrbnom lancu, kao i blokade i prvo uvođenje u “Novu normalu”, kako su je nazivali, što je u nekim zemljama postalo trajno stanje.

Stvari više nikada neće biti iste ni za koga u post-COVID dobu, a jedan od razloga je to što COVID nikada ne nestaje (uostalom uvijek je i bio među nama kao gripa). Nastavit će se brbljanje o najnovijim “varijantama” i “podvarijantama” sve dok im to bude potrebno, a Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) upravo iscrtava Pandemijski ugovor za globalno porobljavanje koji će trajati do kraja svijeta.

Najgore tek dolazi

U intervjuu 2019. godine s nagrađivanim kanadskim novinarom Stuartom McNishom, Zharkova je s velikom ozbiljnošću upozorila da se od 2015. solarna aktivnost smanjuje na način koji se događa samo tijekom Velikog solarnog minimuma, od kojih se posljednji dogodio prije najmanje 400 godina.

Citirajući istraživanje NASA-e i NOAA-e, Zharkova kaže da podaci i dokazi postoje, samo što nitko sa službenim statusom o tome ne govori. A ovo je tek početak ovog razdoblja Velikog solarnog minimuma, od kojeg najgore tek dolazi.

“Između 25. i 11. godine ciklusa 26 (najmanje aktivni ciklus), te između 26. i 27. ciklusa bit će najhladnije razdoblje na Zemlji, a to ćemo osjetiti kroz nedostatak vegetacije”, objasnila je.

Drugim riječima, od druge polovice ovog desetljeća do ranih 2050-ih, Zemlja će doživjeti iznimno hladno vrijeme; sve vrste ekstremnih vremenskih događaja, potresi na raznim mjestima; i vulkanske erupcije. A po mišljenju Zharkove, ranih 2030-ih će se dogoditi najgore.

Klima se svakako mijenja, kao i cijeli Sunčev sustav. Posljednjih se godina aktivnost sunca dramatično promijenila, što je najveći čimbenik klimatskih promjena, a ne jedenje mesa ili vožnja automobila na fosilna goriva kao što tvrde globalisti. Sunčeva aktivnost primarni je pokretač Zemljine klime, a ne ugljični dioksid.

“Pitanje je zašto nas ne upozoravaju na ono što je doista na horizontu, jer su toga vjerojatno i te kako svjesni”, piše Christer Ericsson za Free West Media“Još više zabrinjava zašto zavaravaju svjetske vlade i ljude da vjeruju da je prijetnja toplina. Potencijalni odgovori na ova pitanja su uznemirujući.”

Knjiga Johna L. Caseyja “Hladno sunce”, objavljena 2011., kao i “Tamna zima”, objavljena 2014., također upozoravaju na te iste nesreće koje uskoro dolaze.

“Zbog toga su globalni sotonisti donijeli svoj plan za depopulaciju planeta (Clot Shot) do 2025. (Deagel Report)”, primijetio je jedan komentator na Free West Media“Lakše je ugušiti malu pobunu stanovništva i smanjiti potražnju za ograničenim zalihama hrane.”

Provjeri/depopulation.news

Foto naslovnice: screenshot depopulation.news

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije