Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaZdravlje4 lijeka za rak za koje ne žele da znate

4 lijeka za rak za koje ne žele da znate

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Lijek broj 1

Dr. Burzynski, nacionalno i međunarodno priznati liječnik/istraživač, bio je pionir u korištenju biološki aktivnih peptida za liječenje raka. Godine 1967., u dobi od 24 godine, dr. Burzynski je diplomirao kao prvi u svojoj klasi od 250 studenata na Medicinskoj akademiji u Lublinu, Poljska. U to je vrijeme identificirao prirodne ljudske peptide, koji su bili manjkavi kod pacijenata oboljelih od raka. Zaključio je da su ti peptidi igrali ulogu u sprječavanju rasta stanica raka. Godine 1968. stekao je doktorat i postao jedan od najmlađih liječnika/istraživača u Poljskoj koji je imao i doktorat medicine i doktorat znanosti.

Između 1970. i 1977. primao je sredstva od Nacionalnog instituta za rak (NCI) za svoj rad kao istraživač i docent na Medicinskom fakultetu Baylor u Houstonu. Tijekom tog vremena bio je autor/koautor 16 publikacija, uključujući pet koje detaljno opisuju njegov rad o prirodnim ljudskim peptidima i njihovom učinku na rak – od kojih su četiri koautori bili istraživači povezani s MD Anderson Cancer Center ili Baylor College School of Medicine. U svibnju 1977. dr. Burzynski je primio zahvalnicu Baylor College of Medicine kojom se odaje priznanje njegovom doprinosu ‘Unaprjeđenju medicinskog obrazovanja, istraživanja i zdravstvene skrbi’.

Godine 1977. osnovana je klinika Burzynski u Houstonu. Od tada je više od 8 000 pacijenata primilo liječenje na klinici, uključujući više od 2 300 pacijenata s rakom koji su bili liječeni u programu kliničkih ispitivanja antineoplastona, koji su potjecali iz ranih studija dr. Burzynskog, koje je pregledao FDA i odobrio Institutional Review Board (IRB). istraživanja prirodnih ljudskih peptida. Trenutačno nove kliničke studije faze II i III koje koriste antineoplastone koje je pregledala FDA čekaju odobrenje Institucionalnog odbora za reviziju (IRB) prije uključivanja pacijenata.

Dr. Burzynski ima veliko iskustvo u liječenju raka kombinacijama ciljanih sredstava i lijeka fenilbutirata (PB), koji istovremeno djeluje na više genetskih abnormalnosti.

Antineoplastoni su odgovorni za izlječenje nekih od najneizlječivijih oblika terminalnog raka. U filmu su predstavljene različite osobe koje su preživjele rak i koje su odabrale te lijekove umjesto operacije, kemoterapije ili zračenja – uz potpunu objavu medicinske dokumentacije koja podupire njihovu dijagnozu i oporavak – kao i sustavne (neanegdotske) podatke kliničkih ispitivanja pod nadzorom FDA koji uspoređuju antineoplastone na druge dostupne tretmane—koji je objavljen u recenziranoj medicinskoj literaturi.

Jedan oblik raka – difuzni, intrinzični, gliom moždanog debla u djetinjstvu nikada prije nije bio izliječen ni u jednom znanstveno kontroliranom kliničkom ispitivanju u povijesti medicine. Antineoplastoni drže prve lijekove u povijesti – desetke njih.

Ovaj dokumentarac vodi publiku kroz podmuklo, ali pobjedničko, 14-godišnje putovanje koje su dr. Burzynski i njegovi pacijenti morali proći kako bi dobili klinička ispitivanja antineoplastona koje je odobrila FDA.

Dr. Burzynski je u početku mogao proizvesti i primijeniti svoje otkriće bez odobrenja FDA-e od 1977. do 1995. jer država Texas u to vrijeme nije zahtijevala da se teksaški liječnici moraju pridržavati saveznog zakona u ovoj situaciji. Ovaj zakon je u međuvremenu promijenjen.

Kao i sa svime što mijenja današnje paradigme, Burzynskijeva sposobnost da uspješno liječi neizlječivi rak s takvom dosljednošću zbunila je industriju. Ironično, ta je činjenica potaknula brojne istrage Teksaškog liječničkog odbora, koji je dr. Burzynskog neumoljivo doveo do vrhovnog državnog suda u svom neuspjelom pokušaju da zaustave njegovu praksu.

Isto tako, Uprava za hranu i lijekove uključila se u četiri savezne velike porote koje su trajale više od desetljeća pokušavajući optužiti dr. Burzynskog, a sve je završilo bez utvrđivanja krivnje u njegovo ime. Konačno, dr. Burzynski je optužen u njihovoj 5. Velikoj poroti 1995., što je rezultiralo u dva savezna suđenja i dva skupa porotnika koji su ga proglasili nevinim ni za kakvo zlodjelo. Da je bio osuđen, dr. Burzynski bi se suočio s najviše 290 godina u federalnom zatvoru i novčanom kaznom od 18,5 milijuna dolara.

Međutim, ono što je otkriveno nekoliko godina nakon što je dr. Burzynski osvojio svoju slobodu, pomaže da se oslika koherentnija slika u vezi s pravom motivacijom nemilosrdnog progona od strane vlade SAD-a Država Stanislawa Burzynskog, dr. med., dr. sc.

FDA i BigPharma pokušavaju ušutkati Burzynskog u drugom dijelu (trailer):

Sinopsis: U uvjerljivom nastavku filma ‘Burzynski, film’, međunarodno nagrađivanog dokumentarca, ‘Burzynski: Rak je ozbiljan posao, II. dio’ istražuje trenutni status kliničkog testiranja antineoplastona odobrenog od strane United States Food & Uprava za lijekove—i prikazuje modernu priču o teškim putovanjima pacijenata oboljelih od raka koji se danas liječe na klinici Burzynski u Houstonu.

Za većinu pacijenata koji se podvrgavaju Burzynskom liječenju, njihov uznapredovali rak sam je sekundaran u odnosu na stalnu salvu skepticizma koji dolazi ne samo od njihovih lokalnih onkologa, već i od prijatelja i obitelji koji smatraju da njihovi voljeni donose sumnjive odluke o liječenju – iako je mainstream onkologija već ostavila mnoge mrtve.

Kako se priča bude razvijala, publika će u stvarnom vremenu promatrati promjenu srca i umova mnogih od tih liječnika i obitelji. Za razliku od prvog dokumentarca u serijalu, Drugi dio prikazuje intervjue s certificiranim onkolozima, kirurzima i neurokirurzima, koji su svjedočili kako pacijenti napuštaju njihovu skrb, da bi se ubrzo vratili u dobrom zdravlju nakon što su se odlučili za kliniku Burzynski.

Od mapiranja genoma raka, Burzynski je bio pionir u proširenju svoje terapije, koju naziva “Personalizirana genomski ciljana terapija raka”, gdje se mapira pacijentov genomski atlas raka, a režim liječenja je osobno skrojen za svakog pojedinog pacijenta, kao nasuprot pokretnoj vrpci, pristupu „jedna veličina za sve“ kojeg se drži današnja onkologija.

Pacijentima je onemogućen pristup terapiji

Zbog sporih, birokratskih prepreka koje je američka FDA nametnula Antineoplastonima, ovaj novi prošireni “personalizirani gen-ciljani” smjer omogućio je većem broju pacijenata (kojima je uskraćen pristup Antineoplastonima) da iskoriste praksu Burzynskog na način koji se dosad nije smatrao mogućim. Pa ipak, još uvijek sa sličnim otporom i kontroverzama koje je podnijela Burzynskijeva antineoplastonska terapija.

Film vas također vodi na Sveučilište Kurume u Fukuoki, Japan—gdje se već 27 godina provode neovisno dizajnirane studije antineoplastona—bez sudjelovanja ili nadzora dr. Burzynskog (izumitelja). Saznajte kako je ovaj tim japanskih patologa, onkologa i kirurga proučavao ove spojeve protiv raka korištenjem vlastitih metodologija—što je rezultiralo prvim nezavisno vođenim randomiziranim kontroliranim kliničkim ispitivanjima.

“Nakon dvadeset i sedam godina neovisnog testiranja Antineoplastona—uključujući randomizirana klinička ispitivanja, otkrili smo da je dr. Burzynski bio u pravu. Očito više nije anegdota.” – Hideaki Tsuda, dr. med. – 2013., Medicinsko sveučilište Kurume, prefektura Fukuoka, Japan.

Gledatelj će doživjeti turbulentni proces u kojem industrija koristi svoju sada uzurpiranu regulatornu agenciju kako bi blokirala proces kliničkog ispitivanja faze 3 Antineoplastona—i orkestrirala skupinu “informacijskih ubojica”.

Astroturf kampanja

Časopis Campaigns & Elections definirao je astroturf kao “grassroots program koji uključuje trenutnu proizvodnju javne potpore za stajalište u kojem se regrutiraju ili neinformirani aktivisti ili se koriste sredstva prijevare za njihovo regrutiranje.”

Bit ćete smješteni na turbulentno putovanje o tome kako industrija koristi svoju sada uzurpiranu regulatornu agenciju kako bi blokirala proces kliničkog ispitivanja faze 3 Antineoplastona—i orkestrirala skupinu “informacijskih ubojica” (također poznatu kao “Astroturf kampanja”) za zagađuju sve kanale javnog informiranja u nastojanju da zbune javnost oko istine iza Antineoplastona. Ova međunarodna grupa Astroturf također se bavi zastrašivanjem i uznemiravanjem budućih i sadašnjih pacijenata s rakom u terminalnoj fazi pod skrbi dr. Burzynskog.

Međutim, najznačajniji od svega – su potresni događaji koji su se dogodili u posljednjim danima produkcije ovog filma – ostat ćete bez riječi, ali s toliko toga za reći, kada svjedočite priči i šokantnom zaključku Burzynskog: Rak je ozbiljna stvar, II dio.

“Ne mogu zamisliti svijet u kojem drugi ljudi neće imati privilegiju koju sam ja imao – privilegiju da im nova tehnologija spasi živote koji mogu izliječiti rak – to je zastrašujuće.”
– Laura Hymas – 2013., pacijentica s glioblastomom Grade IV raka mozga, nakon što je doživjela potpunu remisiju pod terapijom antineoplastonom.

Burzynski: Cancer Cure Cover-Up – Trailer:

Sinopsis: Burzynski: The Cancer Cure Cover-up priča je o pionirskom liječniku i doktoru biokemičara koji je otkrio jedinstvenu i zaštićenu metodu liječenja većine vrsta raka. Ovaj dokumentarac vodi publiku kroz podmuklo, ali pobjedonosno, skoro 50-godišnje putovanje koje su dr. Burzynski i njegovi pacijenti morali proći kako bi dobili klinička ispitivanja antineoplastona odobrena od strane FDA. Prkoseći skepticizmu, pravnim napadima državnih i federalnih agencija i snažnoj propagandnoj kampanji da se zaustavi Burzynski – ovaj liječnik i njegovi pacijenti i dalje su jaki.

Lijek broj 2

Zagovornici laetrila, također poznatog kao vitamin B17, sugerirali su da posjeduje svojstva protiv raka i tvrdili su da se može koristiti za prevenciju i liječenje raka. Neke od specifičnih tvrdnji iznesenih u prošlosti u vezi s vitaminom B17 i laetrilom uključuju:

1. Učinci protiv raka: Pretpostavlja se da bi laetril mogao selektivno ciljati i uništiti stanice raka, ostavljajući zdrave stanice neozlijeđenima.

2. Prevencija raka: Zagovornici su tvrdili da konzumiranje hrane bogate amigdalinom (kao što su koštice marelice) ili korištenje dodataka laetrila može spriječiti razvoj raka.

3. Jačanje imunološkog sustava: Tvrdilo se da vitamin B17 može poboljšati imunološki sustav, što dovodi do poboljšane otpornosti na rak.

4. Ublažavanje boli: Neki zagovornici vjerovali su da laetril ima svojstva ublažavanja boli i da može ublažiti bol povezanu s rakom.

Pogledajte cijeli dokumentarac i članak o ovom lijeku.

Lijek broj 3

Tijekom ere Hladnog rata 1960-ih, ruski su istraživači tražili načine da podrže imunološki sustav u uvjetima koji se kreću od raka do bioloških ratnih agenasa. Istočni Europljani, s kulturnom ljubavlju prema fermentiranim mliječnim proizvodima, logično su potražili probiotike, ili laktobacile, za imunološku podršku jer su bili sigurni, jeftini i učinkoviti.

Bugarski istraživač i liječnik dr. Ivan Bogdanov šezdesetih je godina prošlog stoljeća istraživao bakterije laktobacile. Bogdanov je vjerovao da određeni sojevi probiotika mogu imati antitumorska svojstva.

Liječnički istraživački tim ubrizgao je miševima rak sarkoma, a zatim primijenio sirovu mješavinu staničnih fragmenata iz soja Lactobacillus delbrukii. Bogdanov je primijetio da je rak nestao za nekoliko dana. Nakon toga, istraživači su pokušali ponovno uzgojiti rak u istim miševima, ali bezuspješno – činilo se da su miševi imuni na stanice raka.

Cijeli članak i lijek na ovom popisu uključujući probiotike nalazi se ovdje.

Lijek broj 4

Pečurka je uobičajena šumska gljiva s prepoznatljivim lepezastim izgledom, koji podsjeća na šareno perje repa divljeg purana. Stoljećima se koristi u tradicionalnoj kineskoj i japanskoj medicini zbog svojih navodnih zdravstvenih prednosti. Međutim, moderna znanstvena istraživanja bacila su novo svjetlo na potencijal ove skromne gljive u borbi protiv raka.

Studije i nalazi koji obećavaju:

Pionirsko istraživanje Paula Stametsa usredotočilo se na ekstrakte gljiva ćurekota i njihov utjecaj na liječenje raka. Otkrio je da gljive purećih repova sadrže bioaktivne spojeve, posebice polisaharopeptide (PSP) i polisaharid-K (PSK), koji posjeduju snažna antikancerogena svojstva. Vjeruje se da ovi spojevi stimuliraju imunološki sustav, pojačavaju prirodne obrambene mehanizme tijela i potencijalno inhibiraju rast stanica raka.

Cijeli članak o tome nalazi se ovdje.

Provjeri/teslatelegraph.com

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije