Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVijesti78. zasjedanje Opće skupštine UN-a postavlja ključni okvir za GUBITAK SLOBODE

78. zasjedanje Opće skupštine UN-a postavlja ključni okvir za GUBITAK SLOBODE

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Šuti i prihvati…

Danas je započelo 78. zasjedanje Opće skupštine Ujedinjenih naroda. Prioriteti koji se javno ističu su usredotočeni na „predanost multilateralizmu i međunarodnom poretku utemeljenom na pravilima“, što god to značilo.

Kako se naglašava, „uzimajući u obzir brojne globalne krize kao što je nezakoniti rat Rusije protiv Ukrajine, situacija u Sahelu i klimatska izvanredna situacija“, glavni prioriteti ovog zasjedanja su:

  • Ubrzanje provedbe ciljeva održivog razvoja
  • Jačanje globalnog upravljanja u skladu s prijedlozima glavnog tajnika UN-a o „Our Common Agenda“ (našoj zajedničkoj agendi)
  • Izgradnja globalnih partnerstava.

U pozadini isticanja nazivlja i parola koje običnom čovjeku nisu razumljivi, odvija se prekrajanje naših života, kojim ova ultimativna globalistička organizacija priprema okvire i alate za pokoravanje i utamničenje čovječanstva.

Jedan od tih alata je već dobro poznati Ugovor o pandemiji, kojim će se, ukoliko ga zemlje članice usvoje, predati UN-u (čitaj WHO-u) sve ovlasti država članica u pogledu mjera odgovora na neku buduću pandemiju. Drugim riječima, niti jedna država koja prihvati ovaj ugovor neće više biti u mogućnosti donositi samostalne odluke u smislu odgovora na buduću pandemiju (direktor WHO-a već je izjavljivao da će ih sigurno biti), već će slijedom toga biti podložne jedinstvenom odgovoru koji će se diktirati iz jednog centralnog mjesta.   

Dakle, nakon upitnih metoda borbe s planademijom koja je iza nas (COVID-19), UN je pripremio „Političku deklaraciju sastanka na visokoj razini Opće skupštine Ujedinjenih naroda o pandemiji – Prevencija, pripravnost i odgovor“, koja je osmišljena da se usvaja po sistemu tzv. „Silence“ proceduri (postupak šutnje). To znači da se podrazumijeva da zemlja članica prihvaća ovu deklaraciju ukoliko se ne izjasni suprotno.

Original teksta deklaracije na engleskom jeziku možete preuzeti ovdje, a mi vam donosimo prijevod deklaracije preveden na hrvatski jezik uz pomoć Google prevoditelja.

Obavezno pročitajte i podijelite!

Final-text-for-silence-procedure-PPPR-Political-Declaration-1

Provjeri/un.org

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije