Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiAgencija za javno zdravstvo Kanade zapošljava zaštitare za „karantenske objekte“

Agencija za javno zdravstvo Kanade zapošljava zaštitare za „karantenske objekte“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Briga za javno zdravlje

Agencija za javno zdravstvo Kanade nedavno je objavila natječaje za “upravljanje rizikom i sigurnosne usluge za određene karantenske objekte u Ontariju, točnije u Torontu, Yorku i Haltonu.

U popisu poslova stoji da će ugovor vrijediti od trenutka prihvaćanja do kolovoza 2023. Prema web stranici Agencije, zaštita je dostupna 24 sata u njihovim karantenskim objektima.

Tijekom pandemije COVID-19, kanadska vlada uspostavila je “Određene karantenske ustanove” za Kanađane koji se vraćaju kući s putovanja, a koji nisu mogli biti u karanteni kod kuće zbog blizine s članovima obitelji.

Hoteli su općenito korišteni kao karantenski objekti, s nekoliko potpuno novih zgrada izgrađenih oko Ontarija. Neki su putnici zbog zakona i prijetnje velikim novčanim kaznama bili prisiljeni ostati u ustanovi dok im ne istekne razdoblje izolacije. Morali su to činiti o vlastitom trošku, koji je iznosio oko 300 dolara po noći, a dok su bili u ustanovi dobivali su hranu.

S valom Omikrona koji je došao i prošao, ozbiljnost zaraze COVID-om je na dosad najnižoj razini, ali Kanada i dalje drži ove ustanove na mjestu i namjerava ih popuniti osobljem do 2023. godine.

Dok susjedne zemlje poput SAD-a, isto kao i Kanada, još uvijek ne dopuštaju ulazak necijepljenim strancima, one nemaju karantenu za svoje građane.

Provjeri/thepulse.one

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije