Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiAgenti CIA-e uhvaćeni za silovanje djece pušteni jer bi se mogle otkriti...

Agenti CIA-e uhvaćeni za silovanje djece pušteni jer bi se mogle otkriti „državne tajne“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Svijet u kojem živimo

Najmanje 10 agenata i suradnika CIA-e koji su uhvaćeni u seksualnim aktivnostima s djecom pušteno je na slobodu nakon što su tužitelji odlučili da ne podižu optužnice protiv pedofila jer bi kazneni progon “mogao otkriti državne tajne”.

Prošlog prosinca, putem višestrukih tužbi FOIA -e, dobivene su stotine internih CIA-inih izvješća koja detaljno opisuju razmjere seksualnog zlostavljanja djece unutar agencije. Prema izvješćima, najmanje 10 agenata je uhvaćeno u situacijama seksualnog zlostavljanja djece – a ipak savezni tužitelji nisu podigli niti jednu optužnicu.  

Prošlo je gotovo godinu dana otkako su ove informacije postale javne, ali nije bilo istrage i zapravo nema interesa bilo koga u DC-u ili političkom establišmentu da ih se pozove na odgovornost.

Većina slučajeva proslijeđena je američkim odvjetnicima na kazneni progon, ali u očitom scenariju quid pro quo, američki su odvjetnici poslali slučajeve natrag CIA-i da ih “interno obradi”. Kao rezultat ovog scenarija, ovi monstrumi koji zlostavljaju djecu nemaju nikakvih pravnih posljedica. Najviše, prema izvješću, mogu izgubiti posao ili proći sigurnosnu provjeru.

Od svih ovih čudovišta, samo je jedno ikada optuženo za zločin. Zapravo, ta je osoba, prema izvješću, bila jedini poznati slučaj da je zaposlenik CIA-e optužen za seksualne zločine nad djecom, ikada.

Kada su upitani o neprovjerenom zlostavljanju, agencija je odbila elaborirati, navodeći samo da CIA “ozbiljno shvaća svoju odgovornost da pozove na odgovornost službenike savezne vlade koji krše savezni zakon unutar naše nadležnosti.”

Jasno je, međutim, kao što ovi interni dokumenti ilustriraju, da to nije slučaj. Štoviše, kao što pokazuje potpuni nedostatak interesa federalnih tužitelja, nitko to ne shvaća ozbiljno.

Prema izvješću, razlog za neoptuživanje CIA-inih predatora djece je da bi njihovo kazneno gonjenje moglo otkriti potencijalne državne tajne. Kako izvještava Buzzfeed, bivši dužnosnik, koji je pregledao izvješća glavnog inspektora s kojih je skinuta oznaka tajnosti, opisao je zabrinutost odvjetnika CIA-e kao: “Ne možemo dopustiti da ti ljudi svjedoče, mogli bi nenamjerno biti prisiljeni otkriti izvore i metode.”

Dužnosnik, koji je primijetio da je agencija imala problema sa slikama zlostavljanja djece koja se protežu desetljećima unatrag, rekao je da oni razumiju potrebu zaštite “osjetljivih i povjerljivih dionica”. Međutim, “za zločine određene klase, bez obzira radi li se o obavještajnoj agenciji ili ne, samo morate smisliti kako kazneno goniti te ljude.”

Ipak, nisu. Zamislite da je vaše dijete silovao agent CIA-e, a vlasti vam kažu da ne mogu procesuirati zlostavljača jer bi to “moglo otkriti državne tajne”.

Ako unutar CIA-e postoje državne tajne toliko važne da se djeca mogu nekažnjeno seksualno zlostavljati, krajnje je vrijeme da se ova organizacija raspusti i eliminira jer su djeca jedina stvar koju bismo zapravo trebali štititi.

Međutim, nažalost, to se vjerojatno neće dogoditi jer je ovaj problem raširen u svim vladinim agencijama, ali i znatno šire.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. https://www.index.hr/magazin/clanak/ovo-je-jednostavno-odvratno-balenciaga-zgrozila-ljude-sokantnom-kampanjom-s-djecom/2414663.aspx

  ništa se ne događa slučajno… u mreži i agendi globalističkog kulta….

  i ovo o čemu se izvještava pod gornjim linkom je zasigurno bila planirana, smišljena akcija provokacija pedofilnog lobija… po poznatoj metodi “Overtonovog prozora”..

  stranka Zelenih u zapadnim zemljama kao i neki drugi ljevičari i lijevi intelektualci, kao i skoro sve LGBT organizacije su 70-ih i 80-ih u Njemačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj, Britaniji..itd.,. su otvoreno zahtjevali legalizaciju pedofilije…
  U okviru stranke Zelenih postojalo je nekoliko organizacija pedofilnioh aktivista (preko 90% gej pedofili), koji su otvoreno zahtjevali legalizaciju pedofilije… (to ne znaju oni tupavi bezmozgovni plaćenici zvani nogometni reprezentativci nekih zapadnoeuropskih zemalja na SP u Kataru, koji su po nalogu odozgo, htjeli nositi šarene trakice)

  Više poznatih političara u njemačkoj i Francuskoj, koji su i danas aktivni, kao i mnogi lijevi intelektualci, kao i više ljevičarskih listova (kao npr. Liberation u Francuskoj, Der Spiegel i Die Zeit u Njemačkoj itd..) su objavljivali članke u kojima se zahtjevala legalizacija pedofilije..

  U Nizozemskoj je od 1987 do 1995. slobodno izlazio pedofilski časopis “Paidika-The Journal od Pedophilia”, slobodno su objavljivane pro-pedofilske knjige (upakovane u celofan pseudo-znanosti)..itd..itd..
  Također je preko 30 godina slobodno djelovala pedofilna stranka

  U pojedinim takozvanim “komunama”, radikalnih ljevičara 70-ih i 80-ih godina u Njemačkoj i drugim zapadnim državama, u kojima su živjeli bivši hipici, zlostavljana su brojna djeca…

  ima te močvare, još koliko hoćeš…

  i nitko nikada nije odgovarao za to… nitko… Ti političari zelenih koji su, dokazano, se 80-ih otvoreno zalagali za legalizaciju pedofilije imaju dokumenti, i izvještaji, čak i iz mainstream medija, nikada nisu za to odgovarali..nitko ih čak nije pozivao ni na ostavku..oni su i danas aktivni u politici…

  zašto nitko nikada nije odgovarao ni zašto?

  zato što su svi štićenici kulta

  zato je i okorjeli pedofil, sotonista, zločinac i silovatelj djece, britanski voditelj na BBC-ju Jimmy Saville, desetljećima mogao sve to činiti što je činio, a da nikada nije otkriven, i ništa mu se nije desilo…Jer je imao zaštitu od najviših krugova, poznato je da je bio prijatelj sa kraljevskom obitelji, političarima..itd… a sastajao se i sa papom. Tek nakon njegove smrti 2012., izišlo je na javnost, kakav je to monstrum bio…
  Tek, dakle onda kada je bio mrtav, i kada više nije bio rizik za gazde iz kulta.

  ..inače, upravo u okviru CIA-e, 50-ih godina su rađeni eksperimenti adrenokroma…

VEZANO

najnovije