Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiAlex Soroš u lovu na konzervativce: „100 puta sam gori od svog...

Alex Soroš u lovu na konzervativce: „100 puta sam gori od svog tate!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Svježa krv „filantropije“

Alex Soros je obećao da će cenzurirati konzervativce i neovisne novinare na internetu “100 putaagresivnije” od svog oca Georgea Sorosa.

Nakon vijesti da je milijarder George Soroš svom sinu predao potpunu kontrolu nad svojim carstvom vrijednim 25 milijardi dolara, Alex je iznio svoju despotsku viziju budućnosti interneta u intervjuu za Wall Street Journal.

“Puno sam više političan”, rekao je Alex Soros, uspoređujući se sa svojim radikalnim ocem.

“Koliko god bih volio izvući novac iz politike, sve dok druga strana to radi, morat ćemo to činiti i mi”, priznao je.

Odbori za političko djelovanje koje financira Soroš postali su glavni čimbenik u američkim izborima. George Soros bio je najveći donator Demokratske stranke na nedavnim izborima u SAD-u i njegovo financiranje manjih utrka za lokalne tužitelje omogućilo mu je preuzimanje kontrole nad američkim pravosudnim sustavom.

Alex Soroš je rekao da trenutno radi na poboljšanju potpore latinoamerikanaca i crnaca demokratskim političarima.

Novi vođa Soroševa carstva posjetio je Bijelu kuću demokratskog predsjednika Joea Bidena najmanje 17 puta od 2021. godine, navodi Fox News.

Tri posjeta dogodila su se između 8. veljače i 10. veljače, kako je izvijestio Slay News.

Nekoliko najviših dužnosnika Bidenove administracije navedeno je u zapisima posjetitelja kao oni koji su se susreli s Alexom Sorosom.

George Soros bio je najveći donator Demokratske stranke na nedavnim izborima u SAD-u i njegovo financiranje manjih utrka za lokalne tužitelje omogućilo mu je preuzimanje kontrole nad američkim pravosudnim sustavom.

Alex Soros je rekao da trenutno radi na poboljšanju potpore demokratima od strane latinoamerikanaca i crnaca.

Novi vođa Soroseva carstva posjetio je Bijelu kuću demokratskog predsjednika Joea Bidena najmanje 17 puta od 2021. godine, navodi Fox News.

Tri posjeta dogodila su se između 8. veljače i 10. veljače, kako je izvijestio Slay News.

Nekoliko najviših dužnosnika Bidenove administracije navedeno je u zapisima posjetitelja kao oni koji su se susreli s Alexom Sorošom.

“Alexander Soroš spreman je voditi političku i filantropsku mrežu svoje obitelji vrijednu više milijardi dolara”, rekao je Scott Walter, predsjednik Capital Research Centera, prema Washington Examineru.

“Kao i njegov otac, on se priklanja Bijeloj kući i čelnicima Kongresa i voljan je ispuniti zahtjeve obitelji o pitanjima kao što su kriminal, imigracija, izborna politika i još mnogo toga, jer Soroševi iskorištavaju svaku vrstu davanja: novac strankama, nezavisnim grupama za troškove, i takozvane ‘dobrotvorne organizacije’”, rekao je.

Prema New York Postu, Mike Howell, direktor Projekta nadzora u Zakladi Heritage, rekao je da je pristup Alexa Soroša Bidenovoj Bijeloj kući velika briga.

Howell upozorava da je obitelj Soroš već “napravila ogromnu štetu zemlji”.

“Soroševa agenda je smrt i uništenje u ime otvorenih granica i okončanja zapadne civilizacije”, rekao je Howell, te dodao: “Bidenova administracija i pokret lažnih tužitelja mogli bi biti njezina najštetnija kupnja u Americi dosad.”

Matt Palumbo, autor knjige “The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros”, rekao je da obitelj Soroš ima svoje udice duboko u Bidenovoj administraciji.

“Po cijeloj Bijeloj kući, negdje postoji Sorošev posjed, a njegov sin je novi veleposlanik njegova oca”, rekao je Palumbo.

Predsjednik Judicial Watcha Tom Fitton rekao je da neovisno o tome tko je čelni čovjek zaklade i PACS-a koji podržava Soroš, George Soroš je i dalje glavni.

“Neka vas Alexovo ime u dnevniku posjetitelja ne da smesti; to je predstavnik Georgea Soroša s kojim se žele sastati u Bidenovoj Bijeloj kući”, rekao je Fitton.

“On još uvijek odlučuje. To je njegov novac, njegove zaklade.”

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

VEZANO

najnovije