Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiAmerička vojska sada moli necijepljene vojnike da se vrate u službu

Američka vojska sada moli necijepljene vojnike da se vrate u službu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Samo smo se šalili…

Vojska SAD-a poslala je molbena pisma vojnicima koji su bili prisilno otpušteni jer su se odbili cijepiti protiv Covida i sada im nudi ispravak vojnih dosjea ako se vrate u službu.

U tekstu pisma stoji:

„Poštovani bivši pripadniče,

Obavještavamo vas o novim smjernicama vojske u vezi s ispravkom vojnih dosjea za bivše pripadnike vojske nakon ukidanja zahtjeva cijepljenja protiv COVID-19. Kao rezultat ukidanja svih trenutnih zahtjeva cijepljenja protiv COVID-19, bivši vojnici koji su bili prisilno razdvojeni zbog odbijanja cijepljenja protiv COVID-19 mogu zatražiti ispravak svoje vojne evidencije od jednog ili oba Odbora za reviziju otpusta iz vojske (ADRB) ili Vojnog odbora za Ispravak vojnih zapisa (ABCMR).

Pojedinci mogu zatražiti ispravak evidencije o vojnom osoblju, uključujući evidenciju koja se odnosi na karakterizaciju otpuštanja, podnošenjem zahtjeva ADRB-u ili ABCMR-u online na https://actsonline.army.mil/ ili slanjem DD obrasca 293, Zahtjev za pregled otpuštanja ili otpuštanja iz oružanih snaga Sjedinjenih Država (dostupan u PDF formatu koji se može ispuniti na https://www.esd.whs.mil/Directives/forms/dd0001 0499/DD293/) ili DD obrazac 149, zahtjev za ispravak vojne evidencije prema odredbama naslova 10, Zakonika SAD-a, odjeljak 1552 (dostupno na https://www.esd.whs.mil/Directives/forms/dd0001 0499/DD149).

Pojedinci koji se žele prijaviti za povratak u službu trebali bi kontaktirati svoju lokalnu vojsku, pričuvu američke vojske (USAR) ili regrut Nacionalne garde (ARNG) za više informacija. Pojedinci mogu locirati vojnu službu za regrutiranje posjetom https://www.goarmy.com, a USAR regrutaciju posjetom https://www.goarmyreserve.com ili ARNG regrut posjetite https://nationalguard.com/get-started.“

Prije samo dvije godine, u sramotnoj kampanji, Pentagon je radosno otpuštao vojnike koji su odbili primiti „cjepiva“ protiv Covida, uvjeravajući javnost da ta otpuštanja “neće utjecati na vojnu spremnost”.

„Više od 17.000 pripadnika službe protivilo se cijepljenju, navodeći sigurnosne strahove povezane s brzim razvojem cjepiva i potaknute dezinformacijama o tehnologiji mRNK, kao i zabrinutošću zbog fetalnih staničnih linija korištenih u formulaciji i testiranju. Što je više kontroverza bjesnila u vijestima, to je više vojnika tražilo da preskoče cijepljenje“, tvrdio je tada izvještaj Military Timesa.

Obveza cijepljenja protiv Covida eliminirao je iz vojske tri puta više vojnika (8339) u usporedbi s 2402 vojnika koji su poginuli u Afganistanu.

Provjeri/slaynews.com

Foto naslovnice: screenshot slaynews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije