Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiAmerički znanstvenici optuženi za stvaranje smrtonosne varijante korona virusa

Američki znanstvenici optuženi za stvaranje smrtonosne varijante korona virusa

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Smrtnost 80%?

Najnovije otkriće pokazuje da su istraživanja o opasnim virusima nastavljena u SAD-u, usprkos strahovima da slična praksa može pokrenuti novu p(l)andemiju, prenosi Daily Mail.

„Igraju se sa vatrom, ovo treba potpuno zabraniti!“, rekao je profesor Scmuel Shapira, vodeći znanstvenik u izraelskoj vladi.

Naime, otkriveno je da je tim znanstvenika sa Bostonskog Sveučilišta stvorio hibridni virus, kombinirajući omikron i originalni Wuhanski soj, koji je ubio 80 posto miševa u provedenoj studiji. Sve je elaborirano u studiji, koja još nije dobila recenziju

Znanstvenici su izdvojili omikronov šiljasti protein i pričvrstili ga na originalni soj divljeg tipa koji se prvi put pojavio u Wuhanu na početku p(l)andemije i tako dobili ovaj novi smrtonosni virus.

Dok omikron kod miševa izaziva blagu infekciju koja nije fatalna, virus koji nosi naziv omikron S izaziva tešku bolest sa stopom smrtnosti od 80 posto. Istraživači su rekli da to znači da, iako je šiljasti protein odgovoran za infektivnost, promjene u drugim dijelovima njegove strukture određuju njegovu smrtnost.

„Ako želimo izbjeći slijedeću laboratorijsku pandemiju, imperativ je da se pojača nadzor nad pojačanim istraživanjem potencijalnih patogena pandemije“, rekao je dr. Richard Ebright, kemičar sa Sveučilišta Rutgers u New Brunswicku, New Jersey.

Znanstvenici iz Bostona proveli su istraživanje efekata različitih sojeva na ljudske stanice pluća koje su uzgajane u laboratoriji. Covid se hvata za ljudske stanice svojim šiljastim proteinom i daje uputstva zdravim stanicama da proizvode kopije sebe.

Znanstvenici su izmjerili koliko kopija je svaka varijanta izazvala stvaranje zdravstvenih stanica i otkrili su da hibridni soj proizvodi pet puta više virusnih čestica od originalnog omikrona.

Znanstvenici priznaju da hibridni virus vjerojatno neće biti u toj mjeri smrtonosan za ljude kao što je to slučaj kod miševa, zbog toga što je korištena vrsta laboratorijskih miševa veoma podložna teškoj covid infekciji. Naravno, miševi i ljudi imaju vrlo različite imunološke odgovore na virus.

Provjeri/dailymail.co.uk

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. ma ovakve vijesti, posebno ako su od strane mainstream medija, kao Daily Mail- ustvari samo održavaju slijedeće narative:
  1)postojanja navodnog koronavirusa
  2)postojanja virusa uopće
  3)mogućnosti navodnog umjetno stvorenog virusa, koji se navodno razmnožava sam od sebe

  i onda je učinak ovakvih vijesti, samo taj, da se u onoj velikoj, još uvijek ništa ne mislećoj masi mobi-telaca, održava strah da je uvijek moguća neka nova pandemija. Što znači da gospodari kulta, uvijek iznova mogu kontrolirati tu masu i nameteti joj sve moguće totalitarističke mjere “u ime zaštite”…

  tako gledajući, onda skoro da uopće nije važno, je li navodni ubojiti virus, nastao kofol na prirodna način,. prenošenjem sa životinja na čovjeka, ili je kofol stvoren u nekoj laboratoriji..ako globalistička banda proglasi paniku i plandemiju–onda će ona opet nametati mjere i sve ostalo..

  npr..zamislimo, SAD i Zapad kažu–Kina je stvorila novi ubojiti virus— zato je izbila nova pandemija–zato se opet mora u stroga zaključavanja, mjere ..itd. “zbog zaštite”
  sve to spada u njihovu igru. naravno da ni Kina ni SAD ni nitko drugi ne može stvoriti nikakav vorus, jer da mogu, oni bi to davno vrlo rado učinili, ali masa zastrašenih mobi-telaac bi opet povjerovala

  1)oni ne mogu stvoriti nikakav umjetni virus, koji se razmnožava sam od sebe, jer ne postoje ni takvi prirodni virusi. Virusi ne postoje
  2)zato ne postoji niti neki koronavirus, niti je ikada postojao.. “koronavirus”., je napravljen “in silico” (na računalu) i nitko ga nikad nije vidio ni pod najjačim mikoskopom, tojest on do dana snije izoliran, jer ne postoji… postoji samo ona šarena loptica sa pipcima,. napravljena kao crtić na računalu, koja se ima skoro 3 godine, pojavljuje u svim medijima i obični mobi-telci, koji ioankao ništa ne misle, vjeruju da je to zaista živi virus snimljen pod mikroskopom

  tu lopticu su stvorilki kineski pajdaši, koji su u siječnju 2020. (2 mjesce prije proglašenja svjetske pandemije), poslali dakle teoretske sekvence genoma nepostojećeg virusa, napravljenog na računalu..poslali su to svom pajdi, Gatesovom kriminalcu, Christianu Drostenu, koji je onda na osnovu toga sklepao prevarantski PCR test, kojehge je WHO progalsio službenim i podjelio svim državama.
  Drostenov kriminalni pajdo, Olfert Landt iz Berlina, ima svoju firmu za proizvodnju tih testova i tako su oni zgrnuli milijune
  3)zato ne postoji ni takozvana “zoonoza”, prelazak virusa sa životinja na čovjeka…

  Rokefeleri su u zadnjih 100-injak i nešto godina, potpuno lažirali medicinsku znanost na ovom području zaraznih bolesti i potpuno zauzeli tu službenu medicinu i nametnuli tu laž, koja je u službenoj medicini kao nedodirljiva religijska dogma…

  sve dok im se to potpuno ne izbije iz ruku– dok se ne raskrinka cijela ta prevarantska šarlatenarija sa virusima, koja je počela još od Louisa Pastuera..oni će imati prevlast nad masama i moć manipulacije strahom..

  međutim cijele generacije medicinskih studenata i liječnika su odgojene na toj kriminalnoj prevari, zato su mnogi liječnici i “stručnjaci” danas takvi religiozni fundmaentalisti te lažne medicine.

 2. zaboravio sam spomenuti– naravno banditi mogu uvijek pokušavati bacanjem i širenjem raznih otrova, chemtrailsa…i slično… pa da onda kažu–to je novi virus, nova bolest..ali sve će im se to jednog dana razotkriti i razbiti od glavu

VEZANO

najnovije