Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upApokalipsa zbog „misteriozne“ SOC bolesti

Apokalipsa zbog „misteriozne“ SOC bolesti

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ne zna se što je…

Već znate da postoji užasna nova bolest koja ubija ljude posvuda, a zove se SOC (sve osim cjepiva) i toliko je opasna da je čak priznaju i potplaćeni mainstream mediji.

Hladni tuševi koji u Indiji izazivaju srčane udare, zazivaju se sada u Njemačkoj koja svojim građanima poručuje da se više tuširaju hladnom vodom zbog kolapsa opskrbe energijom iz Rusije.

Iznenadni srčani udari i smrt također mogu biti uzrokovani otvaranjem računa za komunalije zbog viših cijena energenata. Za sve je, naravno, kriva Rusija i Putin.

Dakle, ako štedite energiju i tuširate se hladnom vodom jer je Putin isključio plin, mogli biste umrijeti od hladnog tuširanja. Ali ako platite energiju za tuširanje toplom vodom, onda biste mogli umrijeti od otvaranja računa za struju, za što se također može okriviti Putin.

U svakom slučaju, plaćenički mediji nam sada govore da Putin izaziva srčane udare, ali ne i cjepiva, što je zasigurno potkrijepljeno „znanošću“.

Ali nisu u pitanju samo srčani i moždani udari jer bi također moglo doći do „porasta infekcija prsnog koša, problema s mentalnim zdravljem i lošeg zdravlja djece” zbog otvaranja računa za energiju.

Čini se da bi cijela zapadna Europa mogla „crknuti“ ove zime, s obzirom na to da je Gazprom isključio 80% plina preko plinovoda, zlokobnog naziva Doom Stream 1.

Prije nego što su „cjepiva“ na široko distribuirana lakovjernim, poslušnim masama, za većinu svjetskih problema okrivljavane su “klimatske promjene”, ali sada se za milijune slučajeva srčanih i moždanih udara očajnički žele pronaći novi izgovori za sve one iznenadne smrti koje bi mogle biti povezane s kardiovaskularnim simptomima. Otuda i posezanje za “hladnim tuševima” i “većim računima za režije” kao mogućim izgovorima.

Od bizarnijih izlika za iznenadne srčane udare i smrt, The-Sun.com tvrdi da vam kašnjenja zrakoplovnih letova mogu uzrokovati iznenadni srčani udar, a Toronto Sun dodaje da biste također mogli umrijeti od promjene ljetnog računanja vremena.

Naša najdraža izlika je ipak je tvrdnja da svemirsko vrijeme ubije 5500 Amerikanaca godišnje od “solarnih oluja”. Prema New Scientistu, poremećaji u “zemljinom magnetskom polju” uzrokovani suncem sada ubijaju ljude. Dakle, 5G tehnologija nema veze s tim…

I za kraj zapamtite, ako čujete da je „cijepljena“ osoba iznenada umrla, to je vrlo vjerojatno SOC bolest, podmukli ubojica koja prijeti na svakom uglu…nadamo se samo da će se ubrzo pronaći efikasno cjepivo i za ovu bolest.

Ostaje samo pitanje kako to da bolest zaobilazi probuđene i osviještene, anti-ovo i anti-ono ljude, koji ne pristaju tako lako na ucjene i plašenja?

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije